ma jasta nego rijesena, normalno mora se jos igrati, al to moras ovako gledati,jedino su barca i real u stanju praviti paklene serije pobjeda,recimo 10 pobjeda za redom, real ima 16 bodova manje, znaci barca bi morala izgubiti 5 utakmica a da real sve dobije, ne zna se sta je nerealnije, da nasi toliko gube ili da real dobija, real prosipa bodove i prosipat ce, nema teorije da dodju ni na minus 5,kamoli da stignu, a vrlo vjerovanto ce ova prednost od petnaestak bodova ostati do kraja
atletico madrid zaostaje 9 bodova,kao prvo misaona je imenica da ce nas dobiti u medjusobnom susretu ako nasim to bude nesto znacilo, a isto tako valja i njima igrati i pobjedjivati, i to napraviti paklene serije pobjeda, a da barca napravi paklene serije poraza, sve je to rijeseno, ovako ponekad neki remi, pobjede kuci, poneka pobjeda u gostima, real ce vjerovatno igrati slicno, atletico je vjerovatno padati i tako to ide
te teske utakmice i nisu teske koliko izgledaju, evo protiv valencije vidjeli smo da cak i nezainteresovani ne gubimo, protiv reala takodje dodje remi pored svih neozbiljnosti itd, prejaka je barca jednostavno i kad igra s pola snage moze pobjedjivati, ili se zapne dvadesetak minuta i rijesi sve, ponekad kad se poklopi milion pehova moze se i izgubiti, al to je jako rijetko, a prednost je velika, tako da ja ligaske ove utakmice pratim bez ikakvog rezultatskog uzbudjenja, vaznije mi je da napreduju neki igraci i da vidim lijepe poteze,evo sad protiv valencije stvarno mi svejedno bilo dal ce nasi dati drugi gol za pobjedu,ili ce valencija ubosti za njihovu pobjedu, gotovo je bilo jos onda kad je real otisao u minus preko 10 bodova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!