Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 31 avg 2013, 14:54

Eto malo srece za Dzekine pljuvace :) mogu pljuvati sve dok Dzeko ne razmontira Slovake i onda opet u rupe :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 31 avg 2013, 14:54

Daj boze da izgube, ovo je smece od ekipe.. Bilo je ocekivati da ga mjenja jer je slab bio, ali ne ovako rano, ne mjenjas igraca na poluvremenu osim ako stvarno lose igra. Dzeko nije bio puno losiji od ostatka ekipe, ali Pelegrini se ne smije kockati posle poraza od Cardiffa, ovo danas moraju dobiti .

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 31 avg 2013, 14:54

Ocekivao sam zamjenu al ne ovako rano. Bio je neaktivan a Aguero je izgubio svaku loptu koju je primio.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 31 avg 2013, 14:55

Silva i Negredo ce izbaciti Dzeku. Silva je prije 2 godine cesto Dzeki davao loptu, sad se vidi da vise daje loptu Negredu. Zao mi je Dzeke, ali svijestan je toga da mu je data sansa, a ne bude li je koristio, ima ga ko zamjeniti. Stvarno bi mi zao bilo da Negredo pocne davati vise golova od njega, jbga. Nadam se za Dzeku da ce biti najbolji napadac ManCity-a i to uskoro.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 avg 2013, 14:56

Cityjev problem nije u napadu vec u sredini.Treneri stalno mijenjaju napadace koji ne dobijaju adekvatne lopte.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 avg 2013, 14:56

Problem je sto aj mislim da niti agero ni dzeko nisu krivi sto siti igra ocajno nego vezni red fenandinjo ? toure ?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 avg 2013, 14:56

ovdje ako si realan, onda si pljuvač .. ovdje ljudi čuju samo ono što žele čuti, a na terenu vide samo ono što žele vidjeti .. ali eto, da bi takvi bili zadovoljni, Edin Džeko je najbolji napadač na svijetu!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 31 avg 2013, 14:57

Murga je napisao/la:Silva i Negredo ce izbaciti Dzeku. Silva je prije 2 godine cesto Dzeki davao loptu, sad se vidi da vise daje loptu Negredu. Zao mi je Dzeke, ali svijestan je toga da mu je data sansa, a ne bude li je koristio, ima ga ko zamjeniti. Stvarno bi mi zao bilo da Negredo pocne davati vise golova od njega, jbga. Nadam se za Dzeku da ce biti najbolji napadac ManCity-a i to uskoro.
To sam govorio vec prosle sedmice,i mnogi su bili tog misljenja da ce ga Negredo izbaciti,,Dzeki treba da igra sa Joveticem, ali misljenja sam da se Edin nikada nece probiti sve dok igra za ovaj klub.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 14:57

JTS je napisao/la:neka ga je izvadio .. sve po zaslugama ;)
Pelle nema sanse da izmjeni svih 11 za jedno poluvrijeme,ako je po zasluzi.
Zato nemoj Radua ti zhayebavati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 avg 2013, 14:58

JTS je napisao/la:ovdje ako si realan, onda si pljuvač .. ovdje ljudi čuju samo ono što žele čuti, a na terenu vide samo ono što žele vidjeti .. ali eto, da bi takvi bili zadovoljni, Edin Džeko je najbolji napadač na svijetu!
Nije Džeko kriv sto je Hull imao 5 šansi.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 avg 2013, 15:00

Amar Dzeko je napisao/la:Slab je bio realno.
Drago mi je da ga je izvadio zbog Slovacke :mrgreen:
Unofficialpage je napisao/la:Mislio sam da ovaj ima malo vise pameti od Mancinija ali nista. Aguera nigdje nema i Dzeku uvijek vadi. Aguero k'o njoj zabije glavu u travu i dribla do besvijesti. Upravu je @legenda Silva i Aguero su najslabiji igraci ove ekipe.
Pa bilo je Aguera, izborio je par faulova u dobrim situacijama, imao dosta kontakta s loptom, dok se Dzeko nije vidio na terenu. Treba nekad biti i realan. ;)
Nisam gledao prvih pola sata, zaboravio na tekmu :mrgreen: A ono sto sam gledao Aguera nije bilo nigdje. Izbrio je nekoliko tih faulova ali je zato izgubio puno vise lopti u pokusaju da predribla 3-4 igraca istovremeno :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 avg 2013, 15:00

Nisam gledao utakmicu, ali kojeg vraga ga nakon 1. poluvremena vadi :roll:

U Cardiffu isto nije blistao u prvom, pa je na pocetku drugog odmah pokazao klasu. Ko da gledam Negredo ce zabiti gol.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 avg 2013, 15:00

JTS je napisao/la:ovdje ako si realan, onda si pljuvač .. ovdje ljudi čuju samo ono što žele čuti, a na terenu vide samo ono što žele vidjeti .. ali eto, da bi takvi bili zadovoljni, Edin Džeko je najbolji napadač na svijetu!
Ajde gospidine realni prosvijetli nas onda ti i reci sta je to gospodin Aguero toliko znacajno napravio da zasluzi da ostane na terenu a Dzeko izade? Ili ako ti je lakse ko je danas tako spektakularan u ovim City-u ?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 31 avg 2013, 15:00

Da ej Dzeko bio na poziciji Negreda kad je glavom u aut sutao sad bi vec bilo 1-0
15.10 - 15.06 ...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 31 avg 2013, 15:01

Ova tema je za naucnog istrazivanja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 avg 2013, 15:01

Amar Dzeko je napisao/la: Pa bilo je Aguera, izborio je par faulova u dobrim situacijama, imao dosta kontakta s loptom, dok se Dzeko nije vidio na terenu. Treba nekad biti i realan. ;)
Njegovo nije da se bori za faulove, nego da stvara šanse Džeku i da zabija golove, on to ne radi, i kako neće izboriti faul, svaku akciju zasere, uzme loptu i okreće se s njom u mjestu :roll:

Ali ne bi ni njeg ja vadio, jedina logična izmjena je bila Silva-Jovetić, problem je ona tamo strana što je pokriva Silva i sam vezni red, ali očigledno je i Pelle limitiran kao i Mancini :roll: S ovakvim mrtvim veznim redom ni Ibrahimović ne bi zabio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 31 avg 2013, 15:02

Sad ce opet neke nove teorije zavjere te svi su krivi osim Dzeke. Shvatite vec jednom da on u Engleskoj ligi nikad nece pokazati ono najbolje, moze doci Ferguson, sve ce isto biti . . .

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2013, 15:02

Ma nema Negredo raznosi :roll:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 31 avg 2013, 15:03

Svidja mi se kako se Hull City ravnopravno bori sa petrodolarima. Svaka cast!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 avg 2013, 15:03

harishp je napisao/la:
JTS je napisao/la:neka ga je izvadio .. sve po zaslugama ;)
Pelle nema sanse da izmjeni svih 11 za jedno poluvrijeme,ako je po zasluzi.
Zato nemoj Radua ti zhayebavati.
ovdje se priča o Edinu konkretno .. loše je odigrao i zasluženo je izašao napolje .. isto kao što je i ostalih 9 igrača zaslužilo isto

Pellegrini je odlučio da izvadi napadača, ubaci napadača i to je to .. Negredo ako zabije danas, bilo bi pošteno da počne narednu tekmu .. isto kao što je Edin na osnovu zasluga počeo protiv Cardiffa i danas
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amarinho, Benko123, CAGarfia, CudanLik, cutura, Edincapitano, EnesSS, Google Adsense [Bot], Micron, MiranGlasnic, PointBlank, Proximic, signalidunapark, StevieG8, tuzlanskinacin i 105 gostiju.