RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pravnik1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pravnik1981 » 07 mar 2015, 20:05

Cernica je napisao/la:
Adma je napisao/la:Ovo nisu teme o kojima se treba raspravljati na ovome forumu.
Ma normala brato ali prenio me bijes
FORZA
sad kad se napravi rodjeni.com pisite koliko hocete al na ovom molim vas nemojte svasta pisat...pastrmka brato znam da te bijes ponio ali strpi se jos koji dan pa cemo pisat na svom forumu...islo se na trening poslije tekme sa konama kada smo izgubili 2-0 i pricali sa igracima..al oni opet po starom :twisted: :twisted:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 mar 2015, 20:10

Babe ja sam stari tifoz i znam kako je otic 400 kilometara do čaira u Nišu i gledat pickastu igru. To ne moze znat onaj ko to ne osjeti zato me malo prenijelo. Moje izvinjenje. RAja limvo vas sve FORZA
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 07 mar 2015, 20:14

Idemo malo pozitive
[youtube][/youtube]
FORZA
From father to son

CaliMostarac
Kontakt:

Post Postao/la CaliMostarac » 08 mar 2015, 02:22

Znali ko kad ce taj rodjeni.com?

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 mar 2015, 06:09

SRETAN 8 MART SVIM CRVENIM MAMAMA NENAMA BAKAMA UNUKAMA ŠIROM SVIJETA A POSEBNO NAŠOJ ĐAVOLICI REDONE
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 mar 2015, 09:30

CaliMostarac je napisao/la:Znali ko kad ce taj rodjeni.com?
Još malo čeka se da banka potvrdi uplate na paypal računu od momka što pravi stranicu.Sve je gotovo samo da uplati za godinu dana i to je to!
Svim đavolicama sretan 8.Mart a posebno našoj red one :salut:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

salmy

Post Postao/la salmy » 08 mar 2015, 12:46

Svim zenama i djevojama koje navijaju za Velež i Rodjene SRETAN 8 MART i da ih danas njihovi momci fino pripaze :lol: :lol: :lol: .

Naravno poseban pozdrav nasoj djavolici @REDONE i da nam /ukoliko je bila juce na utakmici ili cula kako se nasi spremaju za kone/ ukratko mali izvjestaj , obzirom da od ovih nasih "mutavih" sto vode Marketing, nemozes nista saznat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ove naredne dvije utakmice u Kupu su presudne i tu moramo zapet i pokazati pravu snagu koju Velez posjeduje.
Nisu se ni oni nesto posebno pakazali i proslavili u prvom kolu, iako su pobjedili, pa rekao bih na mišiće.
Ocekujem abd u srijedu /ako se bude igralo/, minimum nerijeseno, a onda ih u Vrapcicima satrat do boli.

Forzaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiii, samo pobjeda , nista vise :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: .
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 mar 2015, 16:24

AlemC85 je napisao/la:može li neko postaviti emisiju rodjeni, rodjeni od 5 marta 2015, znači u četvrtak što je bila?
Hajde neko nam ovo odradi :cool:

ps Pastrmka brate tek ti vidjeh potpis.... :clap: :clap: pozdrav za naseg brata i cekamo ga
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 08 mar 2015, 19:15

Ove kup utakmice niko ne prenosi? Sada kada je skoro pa pustena u rad stranica rodjeni.com milsim da moramo vidjeti kako i na koji nacin da se pokrene fkvelezlive stranica.
Ovo nam fali pravo i treba vidjeti koliko bi to kostalo godisnje i da nekako napravimo akciju i da se unaprijed imaju sredstva i da to bude samo dostupno za clanove Veleza.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 mar 2015, 19:55

Adma je napisao/la:Ove kup utakmice niko ne prenosi? Sada kada je skoro pa pustena u rad stranica rodjeni.com milsim da moramo vidjeti kako i na koji nacin da se pokrene fkvelezlive stranica.
Ovo nam fali pravo i treba vidjeti koliko bi to kostalo godisnje i da nekako napravimo akciju i da se unaprijed imaju sredstva i da to bude samo dostupno za clanove Veleza.
Ova stranica će biti poput foruma,znači otvorenog tipa s tim da će se trebati regitrovati i čekati da se odobri registracija.Biće forum,ali i podforum za one koji imaju člansku kartu RA ili godišnju i tu neće moći ući niko ko nema to navedeno.Stranicu je čovjek napravio iznova i veoma kvalitetno samo se čeka da banka odobri novac sa paypal računa!Znači biće poput ovog foruma jedan dio,a drugi dio samo za one koji su članovi RA ili imaju godišnju i to je po meni OK!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 mar 2015, 19:56

Adma je napisao/la:Ove kup utakmice niko ne prenosi? Sada kada je skoro pa pustena u rad stranica rodjeni.com milsim da moramo vidjeti kako i na koji nacin da se pokrene fkvelezlive stranica.
Jos nam samo fali da pođemo pratit Velez preko stream-a. Ako to docekam odo se zitgu u pakas
From father to son

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 mar 2015, 20:05

Evo izgleda da još neke uplate nisu legle za stranicu, tako da ćemo pričekati još neko vrijeme. Ali nema veze, vjerovatno je u pitanju max. mjesec dana, s obzirom da je stranica odrađena, iskodirana, tako da to već možemo smatrati gotovim i da samo treba strpljenja :D

P.S. Pobjeda rukometaša u Konjicu protiv Turbine 25:37 . Utakmici prisustvovao RA Konjic uz podršku par momaka iz Mostara, sve u svemu jedna lijepa priča i druženje igrača i navijača ;)

emil02in
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 08 mar 2015, 21:05

shaman7 je napisao/la:Evo izgleda da još neke uplate nisu legle za stranicu, tako da ćemo pričekati još neko vrijeme. Ali nema veze, vjerovatno je u pitanju max. mjesec dana, s obzirom da je stranica odrađena, iskodirana, tako da to već možemo smatrati gotovim i da samo treba strpljenja :D

P.S. Pobjeda rukometaša u Konjicu protiv Turbine 25:37 . Utakmici prisustvovao RA Konjic uz podršku par momaka iz Mostara, sve u svemu jedna lijepa priča i druženje igrača i navijača ;)
Pare su na PayPal racunu, samo se ceka da banka omoguci pristup novcu, a novca ima vise vec sto treba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 mar 2015, 21:20

emil02in je napisao/la: Pare su na PayPal racunu, samo se ceka da banka omoguci pristup novcu, a novca ima vise vec sto treba

Nisam baš na najbolji način shvatio ovo što je napisao tamo u grupi, moja greška onda :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 08 mar 2015, 21:25

Cestitke rukometašima. Šaman ima li sanse da upanemo u PL
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 mar 2015, 21:28

shaman7 je napisao/la:
emil02in je napisao/la: Pare su na PayPal racunu, samo se ceka da banka omoguci pristup novcu, a novca ima vise vec sto treba

Nisam baš na najbolji način shvatio ovo što je napisao tamo u grupi, moja greška onda :)
Ma procedura banke je takva da mogu držati novac zamrznut 21 dan dok ne provjere da li će biti problema s tim novcem ili lično vlasnika paypal računa.Hebiga balkan smo pa je sve sumnjivo,u glavnom 95% posla je gotovo i ako ne odobre do petka momak će uplatiti svoj novac dok ovi ne puste preko paypal-a.Uglavnom dobit ćemo sasvim novu stranicu koja je vrlo visoke kvalitete i mirni smo godinu dana pa onda opet uplatiti itd.
Čstitam na pobjedi nad mojim sugrađanima :D

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 08 mar 2015, 22:13

Cernica je napisao/la:Cestitke rukometašima. Šaman ima li sanse da upanemo u PL
Goražde samo jedan bod bježi, a dolazi nam u zadnjem kolu i to kući :cool: . Ima još nekoliko ekipa koje su za petama i mogu se uključiti kao što su Jajce i Igman, a svi nam dolaze u Mostar. Mogucnosti su vrlo velike, sve zavisi kako se razvijali i ostali rezultati, a i sama koncentracija igrača i stručnog štaba. Nemamo puno iskustva sa tako velikim izazovima, tako da ce biti ****, ali idemo zajedno s rajom koja nas sve masovnije prati, ima tu i sponzora, sve se poklopilo što se kaže :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 mar 2015, 00:27

rodjenisa je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:može li neko postaviti emisiju rodjeni, rodjeni od 5 marta 2015, znači u četvrtak što je bila?
Hajde neko nam ovo odradi :cool:

ps Pastrmka brate tek ti vidjeh potpis.... :clap: :clap: pozdrav za naseg brata i cekamo ga

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 09 mar 2015, 00:56

Danas sam u Konjicu upratio jedno 30-tak navijača Veleža sa šalovima ispred dvorane većinom iz Konjica raja , kako sam čuo bila je utakmica rukomet ili košarka . Pozz .
Brkica

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 mar 2015, 02:31

morat ce mo se dogovoriti sa rajom da i ovo obezbjedimo.One 3 godine kad je bio stream sa Velezovih utakmica iz Vrapcica svaku sam gledao i pravo mi nedostaju.Koliko sam upoznat kao neki minimalac da bi se pravio stream trebalo bi da ima 100+ raje na svakoj utakmici a nekad nas gledalo samo 5-6.Trebalo bi do pocetka naredne sezone opet probati okupiti raju da odradiomo i ovu akciju.Svi zugaju na klub i upravu :problem: a niko da vidi sam sebe i zapita se da li on dovoljno prati i pomaze voljeni klub.Koliko nisam zadovoljan radom u Velezu toliko isto nisam zadovoljan ni navijacima.Kad pogledas FB stranicu,kad se pomene Velez ili nesto u vezi njega ,tu su milioni komentara i lajkova,a kad se pogura neka akcija svi se u vidu magle izgube.Da li mi kao takvi zasluzujemo bolji Velez :zviz: ,bojim se da nismo :nedam:

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []