Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ima jos dva dana prelaznog roka nek trazi da raskine ugovor
uzece ga wenger sigurno
u ovoj ekipi on nema sta traziti grijace klupu I ove sezone
uzece ga wenger sigurno
u ovoj ekipi on nema sta traziti grijace klupu I ove sezone
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
...
Sad ce Dzeko sjediti na klupi zapamtite 
BY BY DZEko
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Negredo postaje novi joker sa klupe 
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
šta sada imate prigovoriti Pellegriniju? Negredo je osigurao mjesto u početnom sastavu narednu tekmu .. kao što rekoh, sve po zaslugama 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Eto belaja. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ibrakadabra
- Kontakt:
Davao je i Džeko golove pa je sjedio na klupiLucryler je napisao/la:Sad ce Dzeko sjediti na klupi zapamtite
Dzeko je od danas treci napadac City-a , Negredo je jednostavno efektivniji, lik zabije kad god udje
Pa to je isto DZeko radio prosle sezone hahaMrShadow je napisao/la:Dzeko je od danas treci napadac City-a , Negredo je jednostavno efektivniji, lik zabije kad god udje
E ovo je istina.Mada,ima dosta prilicno naivnih Bosanaca i Hercegovaca koji ce reci,ma kakvi,nema to veze,to se ne gleda itd.Konkretno za ovu utakmicu je bolje sto ga je izveo jer nas i njega ocekuju najvaznije utakmice u zivotu a njega u karijeri,do sada.Sad su samo one bitne a za sve drugo ima vremena.Batko je napisao/la:Dzaba igrac kola, dzaba gol u drugom kolu, loše poluvrijeme i odma van.... Bosanac se mora uvijek dokazivati dok Argentinac ili Španac ima mnogo veći kredit i povjerenje, kako navijača tako i menadžera, jbg znao sam da će danas izletiti na poluvremenu, pisao sam ovdje. Niko ne može uvijek dobro igrati... Slijedeću tekmu će sa klupe 100% ali sam uvjeren da će opet sa klupe izboriti sebi mjesto i da će biti najbolji strijelac ekipe kao i svake sezone ali da nikada neće biti siguran u prvih 11. Nikad !
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Neka narodno veselje pocne.... Samo vam jos Pauk fali 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovo nije dobro
1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
1-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Al kako se samo rastrcala i razigrala spanska kolonija patuljaka kako im udje i Negredo, daju 200% od sebe, zabaleta cak nabacuje odlicno, ludilo 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Sad ga prikazali , haha izgleda mi nesto zabrinuto 
Klupa sljedeca 100 % ...
Zasto Edin ne napusti taj City?? Ja takvo razmisljanje nikad necu skonatati ako ti je brate stalo da nesto napravis u karijeri ma sto dalje od takvog kluba
Vi se ovdje nervirate oko njega a on kupi pare.......
Vi se ovdje nervirate oko njega a on kupi pare.......
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
jeste, samo sto ce Dzeko uvijek biti Bosanac, a Negredo Spanjolac , i za Dzeku ce svi jedva docekati da mu nadju i najmanju gresku da ga sjebu, dok ce Negredu i najmanji uspjeh nagraditiLucryler je napisao/la:Pa to je isto DZeko radio prosle sezone hahaMrShadow je napisao/la:Dzeko je od danas treci napadac City-a , Negredo je jednostavno efektivniji, lik zabije kad god udje
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Futbol, Google Adsense [Bot], mexy_whites i 34 gosta.