NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Lamar i Ravensi ulaze bez dogovora u sezonu! i zvanicno je, nema daljih pregovora do kraja sezone.
drugu heftu zaredom super završnica u koledžu … provuče se bama kroz iglene uši u austinu. bryce young ko eli manning u sb42
a appalachian state i marshall uzeli texas a&m i notre dame … to je otprilike ko da tuzla city bude prva na tabeli

a appalachian state i marshall uzeli texas a&m i notre dame … to je otprilike ko da tuzla city bude prva na tabeli

- muhamedhulk
- Kontakt:
Na njem prosieben nocas patriote od 7, od pola 11 poglavice. Za nas koji smo na moja tv i nemamo sk.
Ja cu svakako na multiprenos na net
Ja cu svakako na multiprenos na net

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bacite kakav link za redzone ovdje…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
po meni je nevjerovatno da je NFL napravio ovakav raspored, nijedna interesantna utakmica u prvom terminu u prvoj hefti
da nema finala us opena gledao bi vikings-packers u drugom terminu, ali i ostale dvije mogu proći. SNF je najinteresantnija tekma dana ali jeb.iga kad je usred noći

da nema finala us opena gledao bi vikings-packers u drugom terminu, ali i ostale dvije mogu proći. SNF je najinteresantnija tekma dana ali jeb.iga kad je usred noći
Dolphins-Patriotsjestamaji je napisao/la: ↑11 sep 2022, 14:58po meni je nevjerovatno da je NFL napravio ovakav raspored, nijedna interesantna utakmica u prvom terminu u prvoj hefti![]()
Panthers-Browns
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce interesantno Bengals-Steelers zbog divizije kakva je takva je bez obzira da je jedna ekipa jaca biti ce tijesno.jestamaji je napisao/la: ↑11 sep 2022, 14:58po meni je nevjerovatno da je NFL napravio ovakav raspored, nijedna interesantna utakmica u prvom terminu u prvoj hefti![]()
A i interesantno je ako Miami klikne sa ovim novim igracima i trenerom pa ce biti lijepo za gledati ako budu opet dobijali Patriotse

Drugi termin su meni 3 od 4 dobre: Cardinals-Chiefs i Chargers-Raiders su mozda i bolje od Vikings-Packers.
Kod Vikingsa me zanima da li su toliko nespretni da i danas na neki nacin izgube od Packersa.
Imam osjecaj da ce ih Pits razbiti. Wat ce izdomininirati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 15:35Biti ce interesantno Bengals-Steelers zbog divizije kakva je takva je bez obzira da je jedna ekipa jaca biti ce tijesno.jestamaji je napisao/la: ↑11 sep 2022, 14:58po meni je nevjerovatno da je NFL napravio ovakav raspored, nijedna interesantna utakmica u prvom terminu u prvoj hefti![]()
A i interesantno je ako Miami klikne sa ovim novim igracima i trenerom pa ce biti lijepo za gledati ako budu opet dobijali Patriotse
Drugi termin su meni 3 od 4 dobre: Cardinals-Chiefs i Chargers-Raiders su mozda i bolje od Vikings-Packers.
Kod Vikingsa me zanima da li su toliko nespretni da i danas na neki nacin izgube od Packersa.
Max Allegri
Sto se nisi prijavio na eon, kad je bio promo. Jest da je do slijedece sedmice, ali eto mogu se dva kola na SK pregledati....muhamedhulk je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:55Na njem prosieben nocas patriote od 7, od pola 11 poglavice. Za nas koji smo na moja tv i nemamo sk.
Ja cu svakako na multiprenos na net![]()
Ono kad sve nade polazes u QB poziciju:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisam znao da u drugoj ligi svako hvatanje se boduje sa 0.5b. To je novo a nisam upratio da je iko ko spominjao…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
to vam je ubacio neko 0.5 PPRmuhamedhulk je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:03Nisam znao da u drugoj ligi svako hvatanje se boduje sa 0.5b. To je novo a nisam upratio da je iko ko spominjao…
Commish 

- wadethegreat
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da je vecina NFL strucnjaka govorila da je Lawrence spremniji od Herberta iz koledza.
Ja ovdje ne vidim nista specijalno nema jednu desetinu talenta Herberta.
Ja ovdje ne vidim nista specijalno nema jednu desetinu talenta Herberta.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
4 izgubljena burrow, kosmarna utakmica
Kakav raspad od igrača je Trey Lance.
Šteta onakve odbrane ...
Šteta onakve odbrane ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Vracaj Jimmya, kakav crni Lance
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Uslovi u Chicagu nemoguce 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahah nemoguce sta je fitzpatrick stigao izblokirati strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.