FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sveti
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sveti » 04 feb 2013, 17:45

SultanSulejman je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Valjda je Pep dovoljno dobar trener da nemoze samo Barcu vodit i tika taka sustav.Naci ce on sustav igre,'iljadu puta bolji nego sto sad Bayern ima,ne bojim se ja
Nemam ništa protiv,ali bi više volio da nešto drugo sa Bavarcima skonta.Zna se čija je tika-taka :mrgreen:
Ajaxova.
naprijed rejal

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 feb 2013, 17:48

xavi 15 dana out zbog povrede al bice spreman za milan i real ;) ,taman da se odmori,
drugacije ga roura ne bi ni odmorio :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 feb 2013, 17:49

Sveti je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Valjda je Pep dovoljno dobar trener da nemoze samo Barcu vodit i tika taka sustav.Naci ce on sustav igre,'iljadu puta bolji nego sto sad Bayern ima,ne bojim se ja
Nemam ništa protiv,ali bi više volio da nešto drugo sa Bavarcima skonta.Zna se čija je tika-taka :mrgreen:
Ajaxova.
Nemoj ti,molim te...
Keep walking.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 feb 2013, 17:54

Šta sam slag'o? :mrgreen:
Nije valjda da ne poznajete povijest igre koja krasi vaše pulene?
naprijed rejal

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 04 feb 2013, 17:55

barca_87 je napisao/la:xavi 15 dana out zbog povrede al bice spreman za milan i real ;) ,taman da se odmori,
Eh slozio bi se.Stvarno ne razumijem zasto tako malo rotiraju.Pa kod Pepa je toga bilo puno vise.Jucer uvodi Villu u 70.minuti.Jbemu morao je ili igrati od pocetka ili da ga je uveo ranije.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 feb 2013, 17:59

Sveti je napisao/la:Šta sam slag'o? :mrgreen:
Nije valjda da ne poznajete povijest igre koja krasi vaše pulene?
Moze jedan prijateljski savijet? Nemoj provocirati,molim te.Sta dovodi tome?Samo sirite nekakve lose odnose i mrznju,a to nikome nikad nije pomoglo,nit ikome treba.Nekad hocu da posjetim temu ova dva kluba,i uvijek naidjem na nekakve provokatorske postove...Neznam ni zasto administracija toliko spava...
Keep walking.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 feb 2013, 18:02

Cautinho je napisao/la: Moze jedan prijateljski savijet? Nemoj provocirati,molim te.Sta dovodi tome?Samo sirite nekakve lose odnose i mrznju,a to nikome nikad nije pomoglo,nit ikome treba.Nekad hocu da posjetim temu ova dva kluba,i uvijek naidjem na nekakve provokatorske postove...Neznam ni zasto administracija toliko spava...
Jeda prijateljski savjet. Ajde molim te ovako malo češće posjeti temu Madrida i pogledaj na koji način i u kvantitativno koliko se tamo provocira, pa onda meni nešto reci. Ja čak nisam ni provocirao već sam samo rekao momku ono što očigledno ne zna i nije upućen.

Dosta offtop. od mene, i ja te prijateljski pozdravljam i molim da ne pizdiš svaki put kad ja napišem neki post a oglušavaš se na svaki tuđi.
naprijed rejal

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 04 feb 2013, 18:09

Jordi Roura: "Iako smo u Valenciji namjeravali uzeti sva tri boda, ipak nismo bili svježi. Na ovu utakmicu smo došli nakon jako teškog susreta u Madridu, to uvijek fizički iscrpi. U suštini ovaj rezultat je fer."

Ronaldinho:"Najviše žalim što nisam imao čast odigrati još nekoliko sezona sa sjanim Messijem. On je moj dobar prijatelj, oduševljavalo me je vidjeti da ovo dijete može napraviti stvari o kojima mnogi fudbaleri mogu samo sanjati."

"Messi je u posljednje 3-4 godine jednostavno najbolji igrač na svijetu. Neymar je mlad, hrabar i briljantan. Ne mogu ni zamisliti kakav će igrač na kraju postati. Ja vam garantujem za 2-3 sezone će Neymar biti najbolji igrač na svijetu."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 feb 2013, 18:12

Sveti je napisao/la:
Cautinho je napisao/la: Moze jedan prijateljski savijet? Nemoj provocirati,molim te.Sta dovodi tome?Samo sirite nekakve lose odnose i mrznju,a to nikome nikad nije pomoglo,nit ikome treba.Nekad hocu da posjetim temu ova dva kluba,i uvijek naidjem na nekakve provokatorske postove...Neznam ni zasto administracija toliko spava...
Jeda prijateljski savjet. Ajde molim te ovako malo češće posjeti temu Madrida i pogledaj na koji način i u kvantitativno koliko se tamo provocira, pa onda meni nešto reci. Ja čak nisam ni provocirao već sam samo rekao momku ono što očigledno ne zna i nije upućen.

Dosta offtop. od mene, i ja te prijateljski pozdravljam i molim da ne pizdiš svaki put kad ja napišem neki post a oglušavaš se na svaki tuđi.
pa sta ima sveti ,kako fercera sopcast i TS :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 feb 2013, 18:18

barca_87 je napisao/la:
pa sta ima sveti ,kako fercera sopcast i TS :D
Brate zaslužio si pivu od mene. konačno sam iskoristio sav potencijal TV-a kojeg sam u te svrhe i uzeo :D
naprijed rejal

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 04 feb 2013, 18:43

Ksavi 15 dana OUT.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 04 feb 2013, 20:00

Xavi zbog povrede butnog mišića propušta prijateljski meč između Španije i Urugvaja.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 04 feb 2013, 21:16

SultanSulejman je napisao/la: "Messi je u posljednje 3-4 godine jednostavno najbolji igrač na svijetu. Neymar je mlad, hrabar i briljantan. Ne mogu ni zamisliti kakav će igrač na kraju postati. Ja vam garantujem za 2-3 sezone će Neymar biti najbolji igrač na svijetu."
Nema ni promil šanse sve dok Messi ne izgubi ovu agilnost i eksplozivnost, a sumnjam da će to tako brzo dočekati.
Smoke Weed Everyday!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 04 feb 2013, 21:19

nate je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:xavi 15 dana out zbog povrede al bice spreman za milan i real ;) ,taman da se odmori,
Eh slozio bi se.Stvarno ne razumijem zasto tako malo rotiraju.Pa kod Pepa je toga bilo puno vise.Jucer uvodi Villu u 70.minuti.Jbemu morao je ili igrati od pocetka ili da ga je uveo ranije.
nije tačno, pep je isto malo mijenjao. znao je prvu izmjenu vršit u 80+ minuti (najčešće keita).

i skontajte se malo šta pričate, nemoguće je da je roura (ne)zaslužan za sve što se dešava na terenu, sastave vrlo vjerovatno određuje vilanova, a tokom utakmice i na poluvremenu se roura i tito čuju telefonom.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 04 feb 2013, 21:28

pa pepu su igrali i villa,pedro,cuenca,tello i da ne nabrajam dalje.

naravno da roura nije kriv za sve na terenu, naprotiv, najvecu odgovornost snose igraci jer djeluju neizanteresirano.sad valencia ih je jako dobro zaustavila pa mozda i zbog toga.ali to vec traje duze vrijeme.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 feb 2013, 23:19

azTer je napisao/la:
nate je napisao/la:
nije tačno, pep je isto malo mijenjao. znao je prvu izmjenu vršit u 80+ minuti (najčešće keita).

i skontajte se malo šta pričate, nemoguće je da je roura (ne)zaslužan za sve što se dešava na terenu, sastave vrlo vjerovatno određuje vilanova, a tokom utakmice i na poluvremenu se roura i tito čuju telefonom.
ma pep je znao kako odmarat najvaznije igrace ,to fali ove sezone ,odmora iniesti xaviju cescu,busquetsu itd ,ovu posebno zadnju utakmicu je prevrsio svaku mjeru poslavsi na teren istu postavu ko i protiv reala,iniesta npr je trebo igrat tek od 60 i neke minute ili cesc a thiago umjesto nekog od njih dvojice, umjesto albe il alvesa adriano ,za villu isto je bilo mjesta sinoc u prvoj postavi ,treba razmisljat unaprijed .Ako ovako nastave se forsirat najbolji i najvitalniji igraci to ce se vec pred kraj ovog mjeseca osjetiti i moze se u LP sve obit od glavu .moraju i song adriano ,villa ,thiago,tello i ostali zaradit platu (ne samo uc 10 minuta pred kraj ).

ovaj mjesec je bas vazan i nadam se da ce strucni stab u narednom periodu malo bolje dozirat minute igracima ,to ce bit od velikog znacaja

MES QUE UN CLUB !!!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 04 feb 2013, 23:24

BRAZILAC GOVORIO ZA DAILY MAIL
Ronaldinho: U karijeri jedno žalim što nisam više igrao sa Messijem
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 04 feb 2013, 23:50

barca_87 je napisao/la: ma pep je znao kako odmarat najvaznije igrace ,to fali ove sezone ,odmora iniesti xaviju cescu,busquetsu itd ,ovu posebno zadnju utakmicu je prevrsio svaku mjeru poslavsi na teren istu postavu ko i protiv reala,iniesta npr je trebo igrat tek od 60 i neke minute ili cesc a thiago umjesto nekog od njih dvojice, umjesto albe il alvesa adriano ,za villu isto je bilo mjesta sinoc u prvoj postavi ,treba razmisljat unaprijed .Ako ovako nastave se forsirat najbolji i najvitalniji igraci to ce se vec pred kraj ovog mjeseca osjetiti i moze se u LP sve obit od glavu .moraju i song adriano ,villa ,thiago,tello i ostali zaradit platu (ne samo uc 10 minuta pred kraj ).

ovaj mjesec je bas vazan i nadam se da ce strucni stab u narednom periodu malo bolje dozirat minute igracima ,to ce bit od velikog znacaja
u potpunosti se slažem.

samo kažem da roura nije (jedini) krivac za to. svejedno, on ne bježi od odgovornosti, tj. opravdao se (ili barem pokušao) time da su igrači imali četiri dana odmora. jbg to jest dovoljno odmora, ali svejedno smatram da je mogao koristit neke igrače sa klupe (prvenstveno adriano, song, thiago i villa), ionako dobar rezultat protiv valensije nije bio prijeko potreban.

u februaru imaju manje utakmica nego u januaru, ali utakmice u ovom mjesecu su većeg intenziteta i dosta važnije. činjenica je da se treba rotirat, svi se nadamo tome, zato u narednoj utakmici očekujem prošaran sastav.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 feb 2013, 23:55

E ne kontam sto se napada Roura. :? Ma covjek nije ni sanjao da ce voditi Barcelonu a sad se ocekuje od njega neko veliko otkrice u igri i taktici. Po meni on nije krivac jer u sustini i nema neki veliki uticaj na tim. Ko god izadze u dresu blaugrane je jak ko beton. Eh sad sto se mnogi ne trude prije mi se cini da bas koriste to sto je Roura na klupi a ne neki veci autoritet. Ali sve je jos pod kontrolom pa ne treba da se toliko brinemo. Eto skoro citav tim se odmorio u Valenciji buduci da smo vidjeli kako su igrali. Sad nek zapnu dalje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 feb 2013, 10:20

Maloprije gledam na areni Milan-Udineze.. ..Pa rossoneri ne znaju sastaviti napad :roll: ajde prvo pol. poveli su imali su kao neku igru,napadali su (uglavnom na isti fazon),drugo pol.KATASTROFA.Ne znaju sastaviti više od 3-4 dodavanja,pogotovu gube se ispred 16 metara. :roll:

Izjednačili su po meni iz penala koji nije postojao i to u 93 min.Ako ovako budu igrali protiv nas,možemo im najmanje 2 komada uvalit ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.