FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ma teško da će Bayern dobiti HSV sa više golova, ipak na klupi HSV-a nije bayernovac ... budite realni ... 

- gerdmuller
- Kontakt:
Momci pozdrav svima,idem za Munchen uskoro,u cetvrtak se vracam
BAYERN UBER ALLES

BAYERN UBER ALLES

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci HSV, nije lose ali je moglo i bolje. Zelimo mi Kaiser.
Nema veze, Bayern je isuvise jak da mu iko moze parirati.
Robben ce dobiti novi ugovor

Nema veze, Bayern je isuvise jak da mu iko moze parirati.

Robben ce dobiti novi ugovor

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 08 dec 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Najdraza utakmica pod Heynckessom mi je upravo protiv HSV-a u gostima bila.
Vrhunac perverzije.

Vrhunac perverzije.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Rafinha najvjerovatnije isto i to je najavio Rummenigge....Omerbavarac je napisao/la: Robben ce dobiti novi ugovor
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je Shaqiri peti najbolji strijelac ekipe a igrao je tako malo i imao je povredu gdje je odsustvovao dva mjeseca. Inace, postigao je 5 golova. Najbolji strijelac je Muller sa 18 golova, slijedi Robben sa 15, Mandzo 14 i Ribery 13. Raznovrsnost je vrlo bitan parametar a Bayern to itekako ima.
Protiv Citya Lahm nece igrati, ocigledno je nedovoljno spreman.
Protiv Citya Lahm nece igrati, ocigledno je nedovoljno spreman.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la: Najbolji strijelac je Muller sa 18 golova

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nadam se da jucer niste pojeli svu mezu,ja sam ostavio nesto i za utorak
Ocekujem 18+ program,jedino me strah povreda s obzirom kakve mesare imaju u ekipi kao npr. Nasrija

Ocekujem 18+ program,jedino me strah povreda s obzirom kakve mesare imaju u ekipi kao npr. Nasrija

Rafo me stvarno pozitivno iznenadjuje iz tekme u tekmu,stvarno jedan pravi odnos prema utakmici,veoma dobar u duelima,uspio je da balansira napad i odbranu,naravno daleko je to od Lahmovog igranja te pozicije.Samo jos malo da doradi to kako se sto brze na najbolji nacin osloboditi lopte kad je pod pritiskom.Malo je zivcan zna da poludi,ali isto tako zna jako dobro da padne tj da simulira faul kad nanjega navale veci i jaci igraci.Rafinha sasvim dostojna zamjena z aLahma na toj poziciji.
Sa Man.Cityem nece biti belaja,bit ce golova i mozda cak i neki remi 2:2
Sa Man.Cityem nece biti belaja,bit ce golova i mozda cak i neki remi 2:2
VOLIM BAYERN
Ma ne vjerujem da ce City izvesti prvi sastav i da ce igat napadački, jer čemu, manje-više, vjerujem da i Bayern nece forsirat totalni nogomet, ocekujem neki blagi remi, 1:1 do 2:2, evenualna blaga pobjeda Bavaraca.autogol je napisao/la:Nadam se da jucer niste pojeli svu mezu,ja sam ostavio nesto i za utorak![]()
Muller je na samom početku sezone bio u odličnoj formi al' u zadnje vrijeme je dosta opao u formi a ono što je impresivno je da čak i ako je neprimjetan većim dijelom meča na kraju nekako uvalja gol.
Ovoj ekipi samo treba jedan dobar špic, nemilosrdni egzekutor kao nekad Elber i Makaay.
Ovoj ekipi samo treba jedan dobar špic, nemilosrdni egzekutor kao nekad Elber i Makaay.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
A sta je s Contentomeffe_sa je napisao/la:Rafinha najvjerovatnije isto i to je najavio Rummenigge....Omerbavarac je napisao/la: Robben ce dobiti novi ugovor

Sretnogerdmuller je napisao/la:Momci pozdrav svima,idem za Munchen uskoro,u cetvrtak se vracam![]()
BAYERN UBER ALLES

- farinelli123
- Kontakt:
Ja bih protiv Sitija namerno igrao iz sve snage, cisto da ih obrukam jos jednom, i onda bi ostao jos samo PSG od tih laznih i folirantskih klubova da se satre.isakovich je napisao/la: Sa Man.Cityem nece biti belaja,bit ce golova i mozda cak i neki remi 2:2
•
- schweinsteiger
- Kontakt:
Mozda neko kao Gomez ?Saurman je napisao/la:Muller je na samom početku sezone bio u odličnoj formi al' u zadnje vrijeme je dosta opao u formi a ono što je impresivno je da čak i ako je neprimjetan većim dijelom meča na kraju nekako uvalja gol.

Cuj za Neuera nude

Taj uzima kapitensku za 2 godine,zivi bili,pa vidjeli

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Ovo je redovna terapija našeg Badstubera, po doktorskoj preporuci 

Svi već znamo da imamo 40 utakmica u BL bez poraza, ali da li znate da imamo i 26 utakmica na strani bez poraza?
Iko, iko...? Aaaaa

Svi već znamo da imamo 40 utakmica u BL bez poraza, ali da li znate da imamo i 26 utakmica na strani bez poraza?
Iko, iko...? Aaaaa

Sent from my Philips Smart TV.
Neko ko je brz i okretan pred golom, da je sa tehnikom na ti a i dobar realizator.schweinsteiger je napisao/la:Mozda neko kao Gomez ?Saurman je napisao/la:Muller je na samom početku sezone bio u odličnoj formi al' u zadnje vrijeme je dosta opao u formi a ono što je impresivno je da čak i ako je neprimjetan većim dijelom meča na kraju nekako uvalja gol.
Ovoj ekipi samo treba jedan dobar špic, nemilosrdni egzekutor kao nekad Elber i Makaay.![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
Onda Suarez.Saurman je napisao/la:
Neko ko je brz i okretan pred golom, da je sa tehnikom na ti a i dobar realizator.

Lewa je poprilicno okretan napadac, ima dobru tehniku i brzinu sto mu je svakako prednost u odnosu na Mandzu samo ga malo zeza ta realizacija, ali nadoci ce on u Bayernu.

Preskup je Sula.Omerbavarac je napisao/la:Onda Suarez.Saurman je napisao/la:
Neko ko je brz i okretan pred golom, da je sa tehnikom na ti a i dobar realizator.![]()
Lewa je poprilicno okretan napadac, ima dobru tehniku i brzinu sto mu je svakako prednost u odnosu na Mandzu samo ga malo zeza ta realizacija, ali nadoci ce on u Bayernu.

Lewa ima sve osim ove zadnje stavke.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.