[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:Sutra nastavak! Zeljeznicar ce raskovati Slobodu sutra, vratiti im svu gorcinu i bol koju su osjecali kad ih je Zeljeznicar gurnuo u drugu ligu. Najbolji potez plave ekipe, jedan od rijetkih koje podrzavam i zbog kojeg im skidam kapu! Nadam se da necete sutra opet tjerati Fufare po gradu, valja opet slusati izvlakuse ovdje po forumu kako su bili na drugom dijelu grada i muzli koze, kupili sijeno itd.
[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
U **** krasni, pa zar vi svi ne mozete da me nadglasate? Sram vas bilo, picke jedne
Niko, niko, #SamoSloboda
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Rezultat će biti:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
IzgubiceteMuhamedTM je napisao/la:Niko, niko #SamoSisoje de ba napisi nesto o utakmici sto peglas s tim glupostima.
Donna javi se da ti dam 18-ti trofej.
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Poznajem te sa tw, znam da si glup. Zaustavi se ovdje, ne pretjeruj u maloumnostiKomunista je napisao/la:
Studiram medicinu,i? Nemaš ni ti pojma o čemu pričaš.Hajde,opali se hastagom,po glavi
Niko, niko, #SamoSloboda[/quote]
Samo mi nije jasno kako si došao do toga ko sam na Twitteru,da me poznaješ i pratiš
Staviti Sloboda i sampion u istu recenicu bi trebalo biti zakonom kaznjivo djelo!
Tiiiii si nasa qrcina, QRCIIIIINA!! OOOO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
MaroonKrajina je napisao/la:Poznajem te sa tw, znam da si glup. Zaustavi se ovdje, ne pretjeruj u maloumnostiKomunista je napisao/la:
Studiram medicinu,i? Nemaš ni ti pojma o čemu pričaš.Hajde,opali se hastagom,po glavi![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Samo mi nije jasno kako si došao do toga ko sam na Twitteru,da me poznaješ i pratiš [emoji38]no:
Glupost je svugdje prepoznatljiva, cxt
Niko, niko, #SamoSloboda
Preko hashtaga drug.MaroonKrajina je napisao/la:Komunista je napisao/la:
Studiram medicinu,i? Nemaš ni ti pojma o čemu pričaš.Hajde,opali se hastagom,po glaviPoznajem te sa tw, znam da si glup. Zaustavi se ovdje, ne pretjeruj u maloumnosti![]()
Niko, niko, #SamoSloboda![]()
![]()
De kad me "poznaješ" a ja vjerujem da i ja tebe "poznajem",napiši username,pametnice tuzlanska.
Samo mi nije jasno kako si došao do toga ko sam na Twitteru,da me poznaješ i pratiš![]()
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Glupost je svugdje prepoznatljiva, cxtKomunista je napisao/la:MaroonKrajina je napisao/la:Poznajem te sa tw, znam da si glup. Zaustavi se ovdje, ne pretjeruj u maloumnostiKomunista je napisao/la:
Studiram medicinu,i? Nemaš ni ti pojma o čemu pričaš.Hajde,opali se hastagom,po glavi![]()
Niko, niko, #SamoSloboda![]()
![]()
De kad me "poznaješ" a ja vjerujem da i ja tebe "poznajem",napiši username,pametnice tuzlanska.
Samo mi nije jasno kako si došao do toga ko sam na Twitteru,da me poznaješ i pratiš [emoji38]no:
Niko, niko, #SamoSloboda[/quote]
Btw, ta mrznja prema svemu tuzlanskom ti samo steti, ispadas gluplji nego sto bi trebao biti
Niko, niko, #SamoSloboda
Bice ludo, dosta prekida i nadam se NE gresaka glavnog sudije. Pomocni su tu samo da smetaju. Prosle godine bili ste bolji svaka cast ali nije svaki dan Bajram (Bozic) znam da ako napisem samo Bajram neko ce se buniti od vasih.Komunista je napisao/la:IzgubiceteMuhamedTM je napisao/la:Niko, niko #SamoSisoje de ba napisi nesto o utakmici sto peglas s tim glupostima.
Donna javi se da ti dam 18-ti trofej.![]()
Niko, niko, #SamoSisoje
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- TobeYarabi
- Kontakt:
sloboda nema trofej, ali ima ime i ljudskost

- MaroonKrajina
- Kontakt:
Sloboda nema trofej,ali ima hešteg!
Aleeee, aleeeee.... Ups, obicno Sarajevo bude razguzenojoker90 je napisao/la:Staviti Sloboda i sampion u istu recenicu bi trebalo biti zakonom kaznjivo djelo!
[youtube][/youtube]
Niko, niko, #SamoSloboda
[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:Staviti Sloboda i sampion u istu recenicu bi trebalo biti zakonom kaznjivo djelo!
[youtube][/youtube]
Imate dobar tim, ali ni nas nije za zanemariti. Bice dobra utakmica.MuhamedTM je napisao/la:Bice ludo, dosta prekida i nadam se NE gresaka glavnog sudije. Pomocni su tu samo da smetaju. Prosle godine bili ste bolji svaka cast ali nije svaki dan Bajram (Bozic) znam da ako napisem samo Bajram neko ce se buniti od vasih.Komunista je napisao/la:IzgubiceteMuhamedTM je napisao/la:Niko, niko #SamoSisoje de ba napisi nesto o utakmici sto peglas s tim glupostima.
Donna javi se da ti dam 18-ti trofej.![]()
Niko, niko, #SamoSisoje
Niko, niko, #SamoSloboda
Sloboda ima hastag, a ti nemas mozga. Charlie....MaroonKrajina je napisao/la:Sloboda nema trofej,ali ima hešteg!
Niko, niko, #SamoSloboda
joj sta vam uradi joker, tacno bi me bilo stid da navijam za klub bez titule 97 godina i najveci uspjeh ti je pobjeda protiv Sarajeva od 4:0. MI VELIKI vi mali!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- JohnCleese
- Kontakt:
Sirimo ljubav a ne rat!
Pozovimo jedne druge pjesmom!
[youtube][/youtube]
Pozovimo jedne druge pjesmom!
[youtube][/youtube]
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kada si neko govori VELIK, pomislim na VEPzlo87 je napisao/la:joj sta vam uradi joker, tacno bi me bilo stid da navijam za klub bez titule 97 godina i najveci uspjeh ti je pobjeda protiv Sarajeva od 4:0. MI VELIKI vi mali!
Niko, niko, #SamoSloboda
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Komunista je napisao/la:Sloboda ima hastag, a ti nemas mozga. Charlie....MaroonKrajina je napisao/la:Sloboda nema trofej,ali ima hešteg!![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Prvo je bilo "charleithango" pa "Charlie",sve stoji,ali ni BLIZU mog virtualnog identiteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.