RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 10 mar 2015, 14:45

Isti problem ceka i zrinsky sto se tice krova tako da se mozda na to ide. Njima je jos gore
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 mar 2015, 14:54

Cernica je napisao/la:Isti problem ceka i zrinsky sto se tice krova tako da se mozda na to ide. Njima je jos gore
Jeste buraz,samo sto oni imaju samo krov da urade,a mi i krov i reflektore i vip loze i parking i tribinu za goste itd.Grad je politikom aparheida nas doveo pred slom,i ako se nesto pod hitno ne ucini od strane tog istog grada mi cemo biti na koljenima.Doslo je vrijeme da se napadne svvim dozvoljenim sredstvima,moraju se prema nama ponasati kao prema njima.Oni su na kriminalan nacin dobili stadion,gotov sa minimalnim ulaganjima.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 10 mar 2015, 14:57

Slazem se brat moj sve stoji sto si rekao ali kako izvest krov pod BB :urnebes: ili rusit gornju ili postavit svemirski da lebdi iznad stadiona :urnebes: :urnebes:
From father to son

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 10 mar 2015, 14:58

Ako cemo realno na stranu i rat i sve , Mostaru treba jedan stadion moderan sa svim pratecim objektima.
Ni BB a niti Vraprcici nisu rijesenje ni za jedne ni za druge. Veliki klubovi koji su takodjer nekada davno igrali u sred grada danas odlaze van gradova gdje grade svoje stadione puno vece i modernije. Stadion nije samo da odigras na njemu i to je to. Treba razmisljeti i na druge stvari sutra. Dolazak repka da igra pa neki veci koncerti ili neke druge vece manifestacije. Prema tome relano da je srece davno bi svi sjeli za stol i ucinili nesto povodom toga.

Sto se Veleza tice vec sam o tome pricao. Mora se napraviti jedan detaljan plan razvoja kluba i onoga sto mu je potrebno i kako do konacnog cilja. To sve treba lijepo da se sredi da se naprave i projektne dokumentacije i da se to lijepo prezentuje i NFSBIH gdje bi se trazilo da oni apliciraju kod FIFE i UEFE da nam se odobre odredjena sredstva. S druge strane imati jedan mlad tim, imati kolektiv koji bi bio pojacan sa bivsim igracima koji su od ugleda poput Bajevica,Vahe, Barbareza, Salihamidzica, Primorca, Mare, Kodre i mnogih drugih koji bi samó svojom pojavom mogli da doprinesu dobivanju sponzora ili investitiora. Mislim da je to put kojim Velez treba da ide. Zato kazem treba malo gledati i sire i dalje i traziti ili pokusati pridobiti sredstva odakle je god moguce.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 mar 2015, 15:00

izronice stari za one sto ga vole

Deri sutra nejac. :bih:
1946

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 mar 2015, 15:23

Adma je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:http://www.starmo.ba/mostars/item/39163 ... stara.html

[youtube][/youtube]

:(
Sve je ovo ok i nesto mi vec znamo. Mislim da se vec radi na tome da skupe sredstva za ovako nesto.
Mislim da ovo vise apel da se i grad i na kraju krajeva drzava osvrnu malo na sport i da je krajnje vrijeme da izdvoje neka sredstva ne samo za Velez vec i za mnoge druge kolektive koji nemaju politicku naklonjenost a niti su produkt bilo kakve politike.
@Cernica, rodjenisa

Naš brata je pogodio srž problema. Ovaj apel uprave nije ništa drugo nego poziv svima da se uključe u ovaj projekat, a svtarni razloga apela je taj što se na ljeto sprema ulazak novih ljudi u upravu kluba, a ko želi shvatit, shvatit će poentu ovoga, jer je svima jasno da nam treba svježa krv. ;)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 10 mar 2015, 15:26

Ovo nam treba bit jos veci motiv da pomognemo nasem simbolu. Nikad nismo štedili kad je naša svetinja u pitanju a bogami necemo ni sad. Ljubav koja ne poznaje granice. Nece nam bit ni prvi ni posljednji put. Napravili smo stadion od ledine napravit cemo i pišljivi krov i reflektore. Drugi bi se ugasili sto puta da su na nasem mjestu. Ukrali su nam stadion koji su nasi ocevi napravili ali ovu prkosnu dusu i ovaj mostarski inat nikad nece. Igrajte na njemu mater vam yebem ali znajte da je u betonu tog stadiona znoj veležovih navijaca mamaru vam seljacku. Samo jako raja i bez sjebada pregurali smo sve pregurat cemo i ovo. FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 mar 2015, 15:28

Adma je napisao/la:Ako cemo realno na stranu i rat i sve , Mostaru treba jedan stadion moderan sa svim pratecim objektima.
Ni BB a niti Vraprcici nisu rijesenje ni za jedne ni za druge. Veliki klubovi koji su takodjer nekada davno igrali u sred grada danas odlaze van gradova gdje grade svoje stadione puno vece i modernije. Stadion nije samo da odigras na njemu i to je to. Treba razmisljeti i na druge stvari sutra. Dolazak repka da igra pa neki veci koncerti ili neke druge vece manifestacije. Prema tome relano da je srece davno bi svi sjeli za stol i ucinili nesto povodom toga.

Sto se Veleza tice vec sam o tome pricao. Mora se napraviti jedan detaljan plan razvoja kluba i onoga sto mu je potrebno i kako do konacnog cilja. To sve treba lijepo da se sredi da se naprave i projektne dokumentacije i da se to lijepo prezentuje i NFSBIH gdje bi se trazilo da oni apliciraju kod FIFE i UEFE da nam se odobre odredjena sredstva. S druge strane imati jedan mlad tim, imati kolektiv koji bi bio pojacan sa bivsim igracima koji su od ugleda poput Bajevica,Vahe, Barbareza, Salihamidzica, Primorca, Mare, Kodre i mnogih drugih koji bi samó svojom pojavom mogli da doprinesu dobivanju sponzora ili investitiora. Mislim da je to put kojim Velez treba da ide. Zato kazem treba malo gledati i sire i dalje i traziti ili pokusati pridobiti sredstva odakle je god moguce.
Sve si ovo lijepo rekao i potpuno se slazem sa tobom,ali zar mislis da trenutnim politikama odgovara normalan i uredjen grad a samim tim i uredjenje odnosa medju sportskim klubovima.Pa bolan zivimo u vremenu pogrsnih politika kojima odgovara stanje totalne podjeljenosti jer samo na taj nacin oni ostaju glavne baje.Pa projekat tvorevine herceg bosne zivi ,zar to nekome treba crtati.
Ova situacija oko UEFA licenci je veoma ozbiljna u to ne sumnjajte i ovo je realna opasnost po naseg Veleza jer mi cemo tesko biti u mogucnosti sami zavrsiti stvari oko uredjenja stadiona.Ja licno ne vjerujem u dobru volju volju celnika Mostara da urade ono sto moraju-da daju jednaku sansu nama i njima.Oni ce nam reci da se sami snalazimo ili ce nas minorno pogurati.Za ovo nam treba puno pameti,mudrosti,sloge i volje.Ovo cemo morati sami izgurati,zivi bili pa vidjeli
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 mar 2015, 15:29

Cernica je napisao/la:Ovo nam treba bit jos veci motiv da pomognemo nasem simbolu. Nikad nismo štedili kad je naša svetinja u pitanju a bogami necemo ni sad. Ljubav koja ne poznaje granice. Nece nam bit ni prvi ni posljednji put. Napravili smo stadion od ledine napravit cemo i pišljivi krov i reflektore. Drugi bi se ugasili sto puta da su na nasem mjestu. Ukrali su nam stadion koji su nasi ocevi napravili ali ovu prkosnu dusu i ovaj mostarski inat nikad nece. Igrajte na njemu mater vam yebem ali znajte da je u betonu tog stadiona znoj veležovih navijaca mamaru vam seljacku. Samo jako raja i bez sjebada pregurali smo sve pregurat cemo i ovo. FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA
Drug prije par mjeseci na jednom portalu bio komentar da najvjerovatnije ljudi s parama na ljeto ulaze u upravu Veleža. Možda neko zna nešto više. Ima pp. ;)

EDIT: Evo većina portala objavila ovaj apel VELEŽA.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 mar 2015, 15:33

raja ako nekog zanima pp napisat ću šta sam pročitao.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 10 mar 2015, 15:36

RAja sabur!!!...meni ovo izgleda kao da uprava vrsi pritisak na Grad Mostar imajuci u vidu da ce ce biti prinudjeni da pomognu klubovima u borbi sa infrastrukturom. Vjerujem da im je cilj kompenzacija za reflektore (koje su "susjedi" zatekli nakon sto su nam ukrali stadion). Krov se mora gradit na obadva stadiona dok su nama potrebni i reflektori. Znaci dvije opcije: kompenzacija za kradju ili da prebace reflekotre san naseg "starog stadiona" na nas "novi stadion". Dobar potez uprave!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 10 mar 2015, 15:38

AlemC85 je napisao/la:raja ako nekog zanima pp napisat ću šta sam pročitao.
Zanima, salji brate!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 mar 2015, 15:45

zanima mene pisi sve

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 10 mar 2015, 15:46

Milion ipo maraka nisu bas neke pare. Najveci pritisak je na upravi koja odmah ali znaci ODMAH mora da dobro skenira situaciju i izjasni se javno jesu li oni spremni uci u ovaj projekat jer smo limitirani vremenom. Mi navijaci cemo pomoci ali to moze biti mozda petina ili cetvrtina i ne sumnjam u to
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 mar 2015, 15:47

emil02in je napisao/la:
zanima mene pisi sve

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sipak ulicar će vam proslijediti pp. ;) rekao sam mu. ;)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 10 mar 2015, 15:48

Hajde neko taj alemov pp ko je procitao :D
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 mar 2015, 15:50

napomena: kada dobijete od našeg brata SipakUlicar pp, napisite meni putem pp šta mislite o svemu?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 mar 2015, 15:53

SipakUlicar1922 je napisao/la:
Zanima, salji brate!!!
i šta misliš?

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 10 mar 2015, 15:54

Hajde salji :-)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 10 mar 2015, 15:57

Hajde raja nek i meni neko pošalje :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.