PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Al kad se samo sjetim kako su nam se Fufare ulizivale na ovom forumu i uvlacile u pakas, ja odem u halu da se istovarim, ispadnu mi 3 forumasa iz Tuzle iz guzice. Pa onda na Kosevu, kud ono nisam snimao!
Mi slavimo titulu, oni pjevaju bit ce Zeljo qrac sampion, kontam da nisu nasi zalutali i na jug, nemoguce da su ovo Tuzlaci.
Tu im se valjda svidjelo sve ti, pa od tad pocese da kradu nase pjesme.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Znam ja na koga mislim, a ti budi gluplji nego sto jesiMaroonKrajina je napisao/la:Komunista je napisao/la:Sloboda ima hastag, a ti nemas mozga. Charlie....MaroonKrajina je napisao/la:Sloboda nema trofej,ali ima hešteg!![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Prvo je bilo "charleithango" pa "Charlie",sve stoji,ali ni BLIZU mog virtualnog identitetaMada,znam na koga misliš
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jesu se Teheranske svinje upalile. Prpaaaaaaaaaaaa 
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Stvarni, jek to sve sto imas da bi uvrijedio navijace Slobode?!? Pateticno. Ajde razmisli pa se potrudi malo boljejoker90 je napisao/la:Al kad se samo sjetim kako su nam se Fufare ulizivale na ovom forumu i uvlacile u pakas, ja odem u halu da se istovarim, ispadnu mi 3 forumasa iz Tuzle iz guzice. Pa onda na Kosevu, kud ono nisam snimao!Mi slavimo titulu, oni pjevaju bit ce Zeljo qrac sampion, kontam da nisu nasi zalutali i na jug, nemoguce da su ovo Tuzlaci.
![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Od Bemke danas očekujem da učvrsti poziciju najboljeg strijelca BHT Premijer Lige 2016/2017.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne lozi ih, pocece se vjesati na šljivewobly92 je napisao/la:Od Bemke danas očekujem da učvrsti poziciju najboljeg strijelca BHT Premijer Lige 2016/2017.
Niko, niko, #SamoSloboda
samo podgrupa nasajoker90 je napisao/la:Al kad se samo sjetim kako su nam se Fufare ulizivale na ovom forumu i uvlacile u pakas, ja odem u halu da se istovarim, ispadnu mi 3 forumasa iz Tuzle iz guzice. Pa onda na Kosevu, kud ono nisam snimao!Mi slavimo titulu, oni pjevaju bit ce Zeljo qrac sampion, kontam da nisu nasi zalutali i na jug, nemoguce da su ovo Tuzlaci.
![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kako je zanimljivo zezati se sa "najvecim" klubovima
Niko, niko, #SamoSloboda
Niko, niko, #SamoSloboda
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Veci Amarov cuko, nego oni. Bolje zivi.
Sloboda nije ničije vlasništvo
Sloboda je sviju nas nooči
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Popio si pa valjas gluposti. Ti si vrijedjao Slobodu, stoga si tvorshzna je napisao/la:Sloboda nije ničije vlasništvo
Niko, niko, #SamoSloboda
- TobeYarabi
- Kontakt:
hocel se sutra pjevati nase pjesme na tusnju?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
ljoZe Misketovo.
zeljo zeljo evo ti ga evo jhahahaahhahaahahahhahahahahhah
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Neka se pjevaju. Ako krenw belaj, znam da ce nasi specijalci ubiti sve redom.TobeYarabi je napisao/la:hocel se sutra pjevati nase pjesme na tusnju?
Niko, niko, #SamoSloboda
Pa naravno, cuj ovdje sto su na pocetku ukrali onu nasu, haaaajmo plavi alee..TobeYarabi je napisao/la:hocel se sutra pjevati nase pjesme na tusnju?
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
SARAJEVO JE METROPOLAAA

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Danas ce biti tisina na Tusnju poslije brzog gola plavihTobeYarabi je napisao/la:hocel se sutra pjevati nase pjesme na tusnju?
nece niko u avatar osim krleta i Rokoko.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Hoće samke.MuhamedTM je napisao/la:Danas ce biti tisina na Tusnju poslije brzog gola plavihTobeYarabi je napisao/la:hocel se sutra pjevati nase pjesme na tusnju?![]()
nece niko u avatar osim krleta i Rokoko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Gledaj podgrupe Delija sto se upalila. Auuu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.