Bh. klubovi u Europi - 2022/23
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Okrenimo se nikad zanimljivijoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine pa se dogodine opet vidimo na evropskoj temi da pratimo sve nase malere koji su izborili euro takmicenje. 

Dinamo otrese Osijeka 5-2, prije toga Hajduka 4-1 i udje u grupe LP a ovi se prave pametni odgodili 5 od 7 kola.grbavicka1921 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:36Tako ti je to kad ti savez izlazi u susret i odgadjas 5-6 kola dok Slovan igra regularno ligu i jos te prodje s igracem manje.
Zajebanciju na stranu ovo je bas scenarij iz onih ruskih tragedija pisane rijeci. Ovaj peh je samo za ovaj prostor izmedju Drine i Une i mora i Save.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da je Malenkušić ovako fulao za Sarajevo, mislim da bi bilo bolje ostat ko izbjeglica u Bratislavi nego se vratiti u BiH...
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
To nemore svako

Kako je to moguce da su Bosna i Hercegovina i Crna Gora jedini drzave iz bivše jugoslavije koju nisu nikada ušli u grupnu fazu jedno Evropsko takmicenje. Lihtenstajn sa 40 hiljada stanoništvo velka kao Sarajevski Kanton uspijela
-
- Kontakt:
Moze se reci po svemu prikazanom da je Zrinjski prvak BiH i za ovu sezonu. Sve u svemu lijepa evropska avantura za njih.
- Avanti1926
- Kontakt:
Šteta, baš šteta... Sam sebe Zrinjski ubio, 56 sekundi ih je dijelilo od grupne faze... A promašiti čitav gol, 2 puta zaredom, na identičan način, profesionalni igrač, to je već priča za sebe...
Šteta, i Zrinjski je, kao i nas prošle sezone, koštalo ispadanja ukinuto pravilo gola u gostima...
Šteta, i Zrinjski je, kao i nas prošle sezone, koštalo ispadanja ukinuto pravilo gola u gostima...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ne, ne i ne. Onog trenutka kada uklone zastavu zločinačke "hrhb" sa tribina i zamijene je sa državnom zastavom (makar ovom nametnutom) svaki normalan građanin BiH će ih bodriti. Do tada im želim sve najgore u fudbalskom smislu kao i svim klubovima sa sličnom ideologijom.RaZuti je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:32DaBosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.
Bravo Slovan. Bravo Slovaci što niste dopustili mrziteljima BiH da je predstavljaju.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Još im napisali svugdje "igraj do kraja" oni slave prolaz dvije minute prije kraja 

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Reklo bi se oteto , prokleto !
Nemoj pa se ne boj !
Nemoj pa se ne boj !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Šteta što Zrinjski nije prošao, zaista, bili su bolja ekipa, a ponajviše mi je žao zbog koeficijenta.
Ali ljudi moji, ovo prokletstvo našeg sporta je fakat nevjerovatno i nikad da stane.
Ali ljudi moji, ovo prokletstvo našeg sporta je fakat nevjerovatno i nikad da stane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šalu na stranu gol Ramireza me podsjetio na onaj Ećeberije kad je zabio iz voleja van šesnaesterca, ono u leti ti jedan takav gol u karijeri
-
- Kontakt:
Jbg sad moraju prodat vatromet trebat ce covketu za kampanje lova
Jbm ti zivot i fudbal i srecu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kad su fasovali od Želje odmah su odlucili: "Odgađaj ovo do daljnjeg!"Kaunas je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:38Dinamo otrese Osijeka 5-2, prije toga Hajduka 4-1 i udje u grupe LP a ovi se prave pametni odgodili 5 od 7 kola.grbavicka1921 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:36Tako ti je to kad ti savez izlazi u susret i odgadjas 5-6 kola dok Slovan igra regularno ligu i jos te prodje s igracem manje.
Zajebanciju na stranu ovo je bas scenarij iz onih ruskih tragedija pisane rijeci. Ovaj peh je samo za ovaj prostor izmedju Drine i Une i mora i Save.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Ferrante071
- Kontakt:
Samo ću reći... Dominacija!
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Smijem kucu stavit na to da ce Lana nogu slomit mjesec pred Olimpijadu. Baksuzluk BH sporta...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tiho, tiho teče Neretva, nema više dušo mostova,
kraj Neretve samo ti i ja, Zrinjski Mostar,
Herceg-Bosna moja država, moja država!!!
I to predstavnici BiH

kraj Neretve samo ti i ja, Zrinjski Mostar,
Herceg-Bosna moja država, moja država!!!
I to predstavnici BiH

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nikad niko neće imati lakši raspored do grupa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 34 gosta.