VOLIM TE BOSNO
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ma sve je to zadrto,kazes nesto kako oni ne misle i odmah provociras?! ne kontam koga sam je isprovocirao..." ? je napisao/la:Hvala bogu da se javio neko punoljetan. Satraše brate ova djeca...fico45 je napisao/la:**** li vas nacionalisam....primitivci glupi
imam janick je napisao/la:imali ko link za tekmu preko neta
skola kao skola sve su istelejla je napisao/la:vak kad ste svi tu, da vas pitam,,, jel istina da je Dzeko isao u ŽIŠ?? kruze price![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 11&start=0 imas tu temu pa vidi linkovenick je napisao/la:imali ko link za tekmu preko neta
neko_iz_mase je napisao/la:Zabise ga Janezi Ruskinjama u zadnjoj
neko_iz_mase je napisao/la:Zabise ga Janezi Ruskinjama u zadnjoj
Dobar i aktivan rezultat.neko_iz_mase je napisao/la:Zabise ga Janezi Ruskinjama u zadnjoj
Hvala Lejlalejla je napisao/la:[youtube][/youtube]
malo atmosfere iz Lisabona,,,![]()
A govorio sam i ja da bi ih najvise volio, pa osuse paljbu po meni. Kazu Ruska skola._dreamer_ je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Zabise ga Janezi Ruskinjama u zadnjoj
eh eto sto sam ja ruse htio... ebo ih hiddink, nisu oni ni blizu portugala... gledam ih evo, mi bi uzeli remi gore...
Ponos Torina je napisao/la:skola kao skola sve su istelejla je napisao/la:vak kad ste svi tu, da vas pitam,,, jel istina da je Dzeko isao u ŽIŠ?? kruze price![]()
![]()
kakvi ti ovo znakovi" ? je napisao/la:Evo da ja probam: ? & у "! " $ ?!lejla je napisao/la:ko napise post o RS-u gay je...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da provjerim jesam li pe*er?
.
.
.
Nisam pe*er skroz mi se sviđaš, rado bih sa tobom pravio male bosance!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.