Najvise sam ljut sam na sebe....sto sam bio toliko naivan i povjerovao u dobronamjernost ove uprave,misleci da se radi o ljudima sa casnim namjerama,ozbiljnoj organizaciji kluba,cak sam se i radovao odlasku debelog Janjetovica i Spice....Kad ono ispade da ovi za tri mjeseca razjebase sve sto je stvarano tri godine,otjerase trenera,rasprodase najbolje igrace,lazu nam o stadionu,pojacanjima,Evropi,mazu nam oci sa Grujicem....Nikad mi nece biti jasno kako ljudi sa tako rijesenom egzistencijom,kao sto su nasi clanovi UO, mogu doci da parazitiraju u Borac!
A pametni ljudi (citaj Trigger) su nas odmah na primopredaji vlasti upozoravali da je sam cin postavljanja Fisera na Spicino mjesto vec dovoljan znak za uzbunu i da je neko poslan sa namjerom da podmece klipove Borcu koji je tada bio u naletu u svakom smislu! Mislim da je sada svima jasno da Fiser ne moze dvije nacrtane ovce da sacuva a kamoli da bude sportski direktor...on je obican paravan i Spica je za njega Alex Fergusson.....
Ne ljutim se na mladje ako su im vjerovali,ali u sta ja stukoh skoro cetrdeset godina a ostadoh ovako naivan....