FK Radnički Lukavac

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la VolimRadnicki » 19 jul 2013, 13:16

Dobar raspored prve dvije utakmice, prvo nam dolazi novajlija Igman, što je pravo dobro s obzirom da imamo još jednu utakmicu kazne odraditi zabrane navijača a onda idemo u Livno, kod njih je pravo loša situacija, još nisu počeli sa pripremama što bi mi trebali iskoristiti i krenuti prvenstvo sa 2 pobjede.
1921
1989

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 19 jul 2013, 13:29

Znacii nije moglo bolje...:D
14/88

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 19 jul 2013, 17:56

Na proljeće 2014 godine nam svi kantonalci dolaze u Lukavac :)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 19 jul 2013, 23:02

Ukolko igramo sutra protiv Obarske?
1921
1989

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 09:50

Ako moze samo pitanje, koje ste mjesto bili vi na polusezoni ?
www.nkbratstvogracanica.com

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 jul 2013, 09:57

cesc4 je napisao/la:Ako moze samo pitanje, koje ste mjesto bili vi na polusezoni ?
Ako me sjećanje ne vara, bili smo 4-i. Iza Viteza,Bratstva i Branitelja, imali smo 23 boda(bez Krajišnika)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 09:59

studeni je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Ako moze samo pitanje, koje ste mjesto bili vi na polusezoni ?
Ako me sjećanje ne vara, bili smo 4-i. Iza Viteza,Bratstva i Branitelja, imali smo 23 boda(bez Krajišnika)
Eh bas ti hvala ;)
www.nkbratstvogracanica.com

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 20 jul 2013, 11:15

VolimRadnicki je napisao/la:Ukolko igramo sutra protiv Obarske?

moze li netko nakon utakmice da mi nesto vise napise o sastavu Mladosti iz Obarske,igri i tako to :) hvala..
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 jul 2013, 11:56

U 18.00 sati.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 20 jul 2013, 17:23

FanVitez je napisao/la:

moze li netko nakon utakmice da mi nesto vise napise o sastavu Mladosti iz Obarske,igri i tako to :) hvala..
Skontat ćemo nešto.
1921
1989

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 20 jul 2013, 20:08

2:2 na kraju. Fali nam trener, da nam ne mora ekonom voditi ekipu.
Pojam pojedinca ovcama problem.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 jul 2013, 20:19

Ultra THC je napisao/la:2:2 na kraju. Fali nam trener, da nam ne mora ekonom voditi ekipu.
Otprilike tako, vidjelo se danas koliko smo imali dobrih naleta, ali jednostavno treba neko ko će voditi ekipu, formacija je pucala barem 5x danas gdje gotov svi igrači su ispadali.

Mali Jahić, Pema, Džana, Jare, Lugi, Šuba i Juka danas odigrali solidno. Takođe je primjetna fizička (ne)spremnost kod nekih igrača i ugasili smo ga ako uđemo u sezonu bez fizički spremne ekipe.

Kakva bi kombinacija bila Vojvoda ššš - Memiš pomoćni, to sam danas čuo od nekog i potpuno se slažem, ovi igrači i oni na kormilu...

U srijedu sl. utakmica u Doboju (ili Modriči).

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 20 jul 2013, 21:06

lukavac_21 je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:To bi vi ˝novinari˝ trebali da pisete, il je politika ˝da se ne talasa˝ o onome sto svi znamo.
Hajde što ovako promašuju ljudi iz Viteza i slični, ali valjda ovdje raja zna da ja nisam novinar ni sa ni bez znakova navoda. Sve što ti imaš da izneseš iznesi, ionako si anonimus na ovom forumu, opleti, iznesi činjenice, a ne te nedovršene naslove neslanih šala koje se kolaju po određenim kafićima i započinju ih oni koji se fakat smatraju neprijateljima kluba, Toplaci itd.

Ako nemaš muda ili dovoljno informacija - spusti loptu i nemoj da nabadaš, nisu problemi klupske prirode patentirani na Jošiku, nismo ni po čemu drugačiji od ostalih, zvučiš kao ona dvojica-trojica na temi Bratstva koji kada god tamo neko bilo šta napiše vezano za njihov klub, pozitivno ili negativno, ulete oni da to povežu sa pričom o politici ili o ljudima u Upravi itd...

Na prethodnoj prozivci, zimus, je bio jedan član UO više (ovaj put je opravdano odstuan bio) pa smo opet završili na 2. mjestu, a ti ako imaš neke dokaze da se neko od njih okoristio kroz Radnički - molim te elaboriraj, sa činjenicama. Nadalje ću da ignorišem tvoje promašaje od pokušaja da digneš frku, na svu sreću Radnički ima kritičnu masu ljudi koja jeste RADNIČKI.
Politika tj nasa opstina je jedina svjetla tacka kluba jer na njima sve pociva i na jos dvojici ljudi jel tako???
Stavljas mi rijeci u usta i vadis iz konteksta ono sto vama odgovara.
Ono sto ja pokusavam da kazem je slijedece a prethodna dva posta od momaka iz Gracanice i Puracica vam to potvrdjuje. Pojacanja su nam pored ove dvojice gore nabrojanih 4 ej 4 igraca iz proletera slavinovici pa jel neko nekog zajebaje ovdje. Pa gdje je bistarac huskici zagorje sikulje. Vjerujem da i oni imaju tog ˝kvaliteta˝. Sad cete vi nama napisati da je to proba da se nece zadrzati vjerovatno bla bla. Pa ne treba nama uopste da dolazi na probu neko iz fildzan lige.
Trener je posebna prica. Dvije ne zna sastavit a tuzlaci su jednoglasni sto se njega tice pa valjda vam to govori dovoljno. U redu otjeracemo trenera ali sta ako ih unisti na pripremama pa izgubimo 3 kod kuce na pocetku. Ko ce nas iscupat. Morat cemo kupovat utakmice. Gdje su pare i ko ce ih dat?
Lovic sigurno nece jer uveliko se hvali po kafanama da marke nije dao od nove godine. A ono sto niste pisali je da je on doveo trenera tj da je Crnkic njegov izbor. Inace trener koji je superuspjesno vodio respektabilni Proleter iz slavinovica. I ciji je izbor doveo do svadje u upravi.

Dosli smo do uprave. Evo clanova
Predsjednik:
Adis Lović (zasluzan za prijasnje godine sada se totalno ohladio)

Dopredsjednici:
Nermin Begić ?????
Adi Dautović ??????????

Članovi:
Sejad Kikić ?????????????
Enver Omerdić vjerovatno prikriva mucke iz proslih perioda
Vlado Tunjić samo na spisku covjek ne dolazi godinama
Zlatimir Omerović medijska pokrivenost
Samir Džambić
Kenan Pekarić prevoz

Ovi pod upitnicima su zbog toga sto mi nije jasna njihova svrha u upravnom odboru jer ne donose pare. Nego samo ocigledno uspostavljaju kontakte u nekim krugovima. Znaci upravlja se parama od opstine a nigdje ne vidimo neke izvjestaje koji su obecani od Z.O o trosenju sredstava. Ovo je poenta svega sto ja pricam. Nakupilo se nekih parazita u klubu koji gledaju samo kako se ustekat nekom. Od ovih gore nabrojanih do I.DZ. i slicnih.
Osto je samo DZ koji je u upravi i B koji nije al daje kesh i hrane igrace i to je pitanje kad ce im dokurcit i ispalit ce se i onda nam opet ide cirkus. A ovi pod upitnicima samo to i cekaju. I znaci nemojte me prozivat da sam neprijatelj nego odgovorite na ove cinjenice. Sta ce nama kojima se obecava borba za PL crnka za trenera i 4 pojacanja iz zadnje lige. Sto se ne kaze idemo u bornu za opstanaka i rahat svi.
Napisah ovo pocetkom mjeseca................

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 20 jul 2013, 23:17

Casp3r je napisao/la:
Ultra THC je napisao/la:2:2 na kraju. Fali nam trener, da nam ne mora ekonom voditi ekipu.
Otprilike tako, vidjelo se danas koliko smo imali dobrih naleta, ali jednostavno treba neko ko će voditi ekipu, formacija je pucala barem 5x danas gdje gotov svi igrači su ispadali.

Mali Jahić, Pema, Džana, Jare, Lugi, Šuba i Juka danas odigrali solidno. Takođe je primjetna fizička (ne)spremnost kod nekih igrača i ugasili smo ga ako uđemo u sezonu bez fizički spremne ekipe.

Kakva bi kombinacija bila Vojvoda ššš - Memiš pomoćni, to sam danas čuo od nekog i potpuno se slažem, ovi igrači i oni na kormilu...

U srijedu sl. utakmica u Doboju (ili Modriči).
'Pema', to se Semir Aljukić vratio u Radnički?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 20 jul 2013, 23:42

Treba nam desni bek, neko iskusniji od Mukija u sredi (junior Slobode) i par kvalitetnih na klupi sa dobrim trenerom, i imali bi ekipu za vrh tabele.

Lugi dobar kao i uvijek, ne viđo' dobro drugi go kako uđe, al imao je odličnih intervencija.
Šuba odličan, bez greške, igra glavom. Juka danas malo zakazo, imao je dobrih poteza ali i loših, nadam se da će vratiti formu od prošle sezone jer je strašan bio u istoj.
Adnan Jahić odličan, ne boji se momak, fali mu snage al odlično barata sa loptom za razliku od nekih.
Marselu kao da je mrsko bilo, Giga nešto imao sam osjećaj kao da je van terena u mislima, novi Jahić solidan, vidi se da zna al što ga u drugom staviše na beka? Džanić odličan, od Jareta se uvijek najviše očekuje, bio je danas dobar, al navikli smo na više.

Ove što su ušli neću komentarisat.

I ja počinjem sumnjati u trenera, pa j.eboga taktika nam je mjenjaj mjesta, nema veze što ispadamo.
1921
1989

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 20 jul 2013, 23:46

FanVitez je napisao/la:

Što se vas tiče, kvalitetniji od nas - jeste. Na poluvremenu ste promjenili čitavu postavu, ušlo drugih 11, sad ne znam jel to izmješano, al nisu ovi drugi ništa lošiji. Imali ste finih akcija i dominirali u nekim trenucima. Mislim da iz te dvije postave se može napraviti fina ekipa koja će se nositi sa ostalim premijerligašima.
1921
1989

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 21 jul 2013, 00:11

VolimRadnicki je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

Što se vas tiče, kvalitetniji od nas - jeste. Na poluvremenu ste promjenili čitavu postavu, ušlo drugih 11, sad ne znam jel to izmješano, al nisu ovi drugi ništa lošiji. Imali ste finih akcija i dominirali u nekim trenucima. Mislim da iz te dvije postave se može napraviti fina ekipa koja će se nositi sa ostalim premijerligašima.
Kapiten Obarske, mislim broj 18, strasan igrac, danas igrao samo prvo poluvrijeme i bio po mom misljenju ubjedljivo najbolji igrac na terenu, isto tako i napadac broj 9 je vrlo dobar, visok snazan a opet i brz i okretan, i onaj golman sto je branio drugo poluvrijeme je odbranio par zicera, mislim da je Redzic samo tri puta bio jedan na jedan sa njim i sva tri put mu lik odbranio
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 jul 2013, 11:42

VolimRadnicki je napisao/la:taktika nam je mjenjaj mjesta, nema veze što ispadamo.
Eh to je to.
benzz je napisao/la:mislim da je Redzic samo tri puta bio jedan na jedan sa njim i sva tri put mu lik odbranio
Ruku na srce Redža je sam sebi odbranio sve one zicere, ja se iskreno nadam da će nadoći (to već dvije godine govorim), za razliku od npr. Macea uvijek je na pravom mjestu što i govori veliki broj zicera - znači ima odlično kretanje uvijek je tamo gdje je rupa i lako ga naći loptom, ali jednostavno na kraju kad dođe do lopte... kad bi imao Jaretovu ili Džaninu realizaciju davao bi 20 golova po sezoni minimum samo zato jer je se zna ubaciti neprijatelju u rupu.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 jul 2013, 12:01

Redža je mašio profesiju, samo to još nije skontao ;) Njemu trener u ovim godinama mora objašnjavat kako se postavlja kad mu igrač puše za vrat, to je trebao naučit kad je počeo trenirat fudbal. a o realizaciji ne vrijedi govoriti

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 2 gosta.