BOSNA JE SAMPION.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Zar ti nisi dobila bananu ???? Protekcija prema njeznijem polu!crnka_m je napisao/la:ponosna sam sto sam bosankaaaaa....svaka cast lavovi...
danas se osjecam sjajno...atmosfera za deset,samo mi to zenicani mozemo napraviti
Jos da nam je Braco u repki danas biocrnka_m je napisao/la:ponosna sam sto sam bosankaaaaa....svaka cast lavovi...
danas se osjecam sjajno...atmosfera za deset,samo mi to zenicani mozemo napraviti
Rz88 je napisao/la:ja msilim ipak da idu 2 najbolje drugoplasirane ekipe, ali mi smo trenutno tu 2 ili 3, jer ima irska 13 mislim, ali nebitno tosve, vjerujte mi, meni je vaznije da ubijemo armeniju pa nam dolazi turska dobijemo te dvije osigurali smo baraz, ali sve u svemu i da nas tursk dobijem dolazi nam spanija opustena spanija, ma nemam pojma koliko god se cine ova 4 boda velika meni su mala hehe, i jos s ekajem turske i 1:2. Budimo realni Spanija je na svijetu najjaca repka mi imamo misketa , njihov citav vezni red je miske, to znaci imaju ih 4, odbrana im je bolja, golman, u napadu smo s njima tu negdje, volim da uporedujem s najjacim jer se nadam da cemo i mi biti nekad tu, samo da s enastavi ovo ovako, samo laganini, treba euforiju stvarati, i navijati, bodriti, pjevati , i gdje su ona 6 bodova sto je najavio onaj belgijanac, zelio je 6 bodova dobio je 6 golova, tu je to negdje![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da ovdje nisi u pravu.Del Boy je napisao/la:najgori drugi ispadaGunnerS je napisao/la:Može li mi neko reći, ali da je sigurno 100%, jel najbolji drugo-plasirani u grupama ide direktno u JAR ?!
ostalih 8 igraju baraz
sve si dobor reko samo no+isi reko da bosna ide direktnoBerberovic je napisao/la:Mislim da ovdje nisi u pravu.Del Boy je napisao/la:najgori drugi ispadaGunnerS je napisao/la:Može li mi neko reći, ali da je sigurno 100%, jel najbolji drugo-plasirani u grupama ide direktno u JAR ?!
ostalih 8 igraju baraz
Ako ima 9 grupa i prvoplasirane ekipe idu dalje to je 9 ekipa.Ostaje 9 drugoplasiranih.8 drugoplasiranih igraju baras gdje ostaju 4.
9+4= 13 a iz Evrope ucestvuje 14 reprezentacija znaci najbolje drugoplasirana ide direkt.Neka me neko ispravi ako grijesim.
Griješiš...13 ide iz EvropeBerberovic je napisao/la:Mislim da ovdje nisi u pravu.Del Boy je napisao/la:najgori drugi ispadaGunnerS je napisao/la:Može li mi neko reći, ali da je sigurno 100%, jel najbolji drugo-plasirani u grupama ide direktno u JAR ?!
ostalih 8 igraju baraz
Ako ima 9 grupa i prvoplasirane ekipe idu dalje to je 9 ekipa.Ostaje 9 drugoplasiranih.8 drugoplasiranih igraju baras gdje ostaju 4.
9+4= 13 a iz Evrope ucestvuje 14 reprezentacija znaci najbolje drugoplasirana ide direkt.Neka me neko ispravi ako grijesim.
Hik...Hik...tako i treba, rece Salaso Smuku! I potrazi novu bocu ruma.ultrasstyle_tz je napisao/la:ljudi samo cu nesto reci ovako mrtav pijan...znao sam da Tuzlaci vole Bosnu,ali da ovako vole nisam mogao ni zamislitit ni u svojim najludjim snovima...atmosfera neponovljiva,nevjerovatan dan u Tuzli za sve Bosance,slavlje zaista neponovljivo,kud ce bolji dokaz od toga da je vise hiljada Tuzlaka bilo na jednom mjestu bez i jednog jedinog problema,sto je do sad bilo nezamislivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.