KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 27 maj 2009, 01:26

oprosteno je kevine, nema veze ne ljutim se ja,jesam i tu napisao ako siroki bude bolji da cu biti medju prvim koji ce cestitat i pruziti ruku....kod bosne nesto nije uredu, nesto se stvarno desava i steta sto su odbojkasi bosne prestali da treniraju jer im je sezona zavrsena,imao bih info iz prve ruke jer su uvijek imali prije ili poslije trening...vidjet cemo u sirokom da li je to bila losa noc ili je nesto drugo u pitanju....kad god vv izvadi gorana uvijek idu mnogoborjne psovke od gorana,a to mu stvrano ne treba jer je on legenda i ikona trenutno ovog kluba...mislim da bi bilo najbolje da ode i za nas i za njega jer vidi se da se covjek nasitio toga da bude stalno spasilac i jedini koji ima muda da rjesava kad je potrebno...ko ce im znati kao sto rece ars jednom davno i ovim ga putem pozdravljam ako ovo jos cita sve su to placenici,jer sport je biznis,nema vise ljubavi....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mensur007
Kontakt:

Post Postao/la mensur007 » 27 maj 2009, 01:40

Cestitke igracima Sirokog na apsolutno zasluzenoj pobjedi.

Sa druge strane SRAMOTNA igra igraca KK Bosne.

Usli u tekmu, kao da su dosli na korzo popit kahvu i prosetat se Titovom. Nigdje srca i borbenosti.

Ovcina ispucava trice i nece da se hrve pod reketom, to on nikada i nije volio ali sad se bas ono posteno otkrio.

Djurasovic izgubljen momak, sup kartu mu urucit na kraju sezone.

PUBLIKA KATASTROFA!!! 20 navijaca Sirokog da nadglasaju cijelu dvoranu, sramota.

Pa gdje su sad te Horde Zla sto uvijek prate kosarkase!? Kad su neki momci prije 2-3 godine pokrenuli inicijativu na Bosninom forumu za formiranje navijacke skupine, Horde Zla prve zapjenile da to nece moci, jer bo oni vode navijanje.
Sad me interesuje, da ako ovi momci opet pokrenu inicijativu, hocel doci ovi iz HZ da im ko fol tako nesto zabrane.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2009, 01:43

mensur007 je napisao/la:Cestitke igracima Sirokog na apsolutno zasluzenoj pobjedi.

Sa druge strane SRAMOTNA igra igraca KK Bosne.

Usli u tekmu, kao da su dosli na korzo popit kahvu i prosetat se Titovom. Nigdje srca i borbenosti.

Ovcina ispucava trice i nece da se hrve pod reketom, to on nikada i nije volio ali sad se bas ono posteno otkrio.

Djurasovic izgubljen momak, sup kartu mu urucit na kraju sezone.

PUBLIKA KATASTROFA!!! 20 navijaca Sirokog da nadglasaju cijelu dvoranu, sramota.

Pa gdje su sad te Horde Zla sto uvijek prate kosarkase!? Kad su neki momci prije 2-3 godine pokrenuli inicijativu na Bosninom forumu za formiranje navijacke skupine, Horde Zla prve zapjenile da to nece moci, jer bo oni vode navijanje.
Sad me interesuje, da ako ovi momci opet pokrenu inicijativu, hocel doci ovi iz HZ da im ko fol tako nesto zabrane.
Nemaju ti ove HZ nikakve veze ni sa cim osim sa FK Sarajevom,slobodno reci tim momcima nek pokrecu incjativu ,drugo je vrijeme bilo kada su HZ pratile Bosnu a i drugi ljudi su vodili glavnu rijec ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 27 maj 2009, 03:14

Malena je napisao/la:Ljudi su u ovom momentu bolji tim koji nema problema sa povredama.
Bosnini igraci ne primaju redovno plate, SDA se o svom jadu zabavila... Mozda jos vaznija stvar je da najbolja dva igraca Ikonic i Ovcina igraju roviti, ostatak tima osim Djordjevica, Ivanovica i Sehovica je ionako bezveze, pa i ovakav prosjecan Siroki, jedna stvarno bezveze ekipa koja je u stanju i od jednako jadne Igokee dvaput izgubiti po 25 razlike, moze pobijediti u Sarajevu.
Mada ne vjerujem da ce se Bosna predati u subotu tako lako.

Cinjenica je da Sarajevo nazalost polako umire sto se kosarke tice, sto je samo i jedino "zasluga" uprave. Obzirom na finansijsku krizu i nedostatak iole kvalitetnog domaceg igrackog kadra, ocekujem jos jednu sezonu u jadrannskoj ligi sa vise poraza nego pobjeda.
A one "navijace" iz Sirokog i spominjanje logora Francetica ispod Trebevica, kao i Juru i Bobana, ne bih komentarisala.
Degutantno, ali obzirom na tradicionalno anti NOB kraj(da ne koristim onu ogavnu rijec koja pocinje sa U) iz kojeg su ponikli, sasvim ocekivano. :roll:
Jeli ti mislis da ako je vas klub privatno vlasnistvo ronhila(kao i cijeli dodikovci i lijep procenat RS)da je to slučaj i sa bosnom?
Ja prvo nebi dozvolio da neko tipa ovog vaseg vozda i uopce politicara da je vlasnik mog kluba,a ako bi vec bio odrekao bih ga se.
Kakva SDA i bakraci,necu da ih vidim blizu dvorane i sporta kao ni druge politicke stranke malo sto drzavu pljackaju jos treba i ono malo uzitka da oduzmu.
KKBosna meni se cini da samo ono sto moraju da rade tj da samo prvi ide u nlb ligu da bi mi dobili siroki koji je mora se priznat oformio mozda najacu trenutno ekipu imajuci u vidu povrede u bosni.
Spominjati sta pjeva 5,5 navijaca je vise nego glupo,a sto se tice kosarke u sarajevu mogu samo reci vidjet cemo.
Mada ja mislim da bez jedne reorganizacije uprave sa ostankom samo dvoje troje ljudi a ostali napolje nema nista.
Mislim ima nesto ako je to da igramo nlb ligu budemo do max 6 mjesta,ovamo osvojimo kup i ligu u ogromnoj konkurenciji itd ZA MENE SU TO NIKAKVI CILJEVI ZA NEKU BUDUCNOST JER NEMA NIKO U BIH PRIBLIZAN POTENCIJAL I BREND KAO BOSNA sto ekonomski,sto navijacki,sto omladinski(igracki mislim),sto mogucnost dovodjenja velikih imena itd.
Sigurno nema umiranja kosarke ali meni osvojiti titulu neznaci nista posebno ako je to dugorocni cilj i nema pomaka.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 maj 2009, 07:21

Zna se ko je otjerao Horde , prema tome nemojte palamutiti bezveze , ovi momci sto sad vode Horde su prva liga i najbolji navijaci ubjedljivo u BiH ali nece da imaju posla sa KK Bosnom zbog uprave i kome su oni dali podrsku (Mai & co.) upravu treba kriviti , ali opet prostorije Hordi su u skenderiji uprava moze organizovati sastanak da ima volje , samo sto su nesposobnjakovici.

Sramotno je pjeskanje sirokom :shock: , jesi bili bolji , ali se svoj klub voli pa kako god oni lose igrali , ne treba ni nasima pljeskati nakon ovakve igre .
Ma dobro standarna politika sirokog za playoff dovede par iskusnih drzavljanja hrvatske koji svojim iskustvom naprave rezultat , seljacka politika koja pali kao stranci nisu hrvati i srbi a amerikanci jesu. :roll: sad sto se i nasi nisu pojacali kad su znali da Ovcina nemoze nista dedi Grgagatu , kad imamo povrede Zimica i Ikonica , sramota za upravu.
Ne treba ocajavati , Bosna je u NLB pokazala pravi put , treba nastaviti dalje VV naravno potpisati na duzi period ako je moguce , vise ulagati u vlastiti pogon i bit ce rezultata, nije propast svjeta , siroki nije bolji od Bosne , samo se za play off-u pojacaju u NLB ligi ce imati garantujem 5 pobjeda manje , ali ovo moram priznati :
UPRAVA SIROKOG JE SPOSOBNIJA 3X OD UPRAVE KK BOSNE :roll:

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 27 maj 2009, 08:31

Ne znam da li mi gledamo na Bosnu "navijačkim"očima, pa smatramo da je uvijek za klasu kvalitetnija od Širokog, ali rezultati govore da oni onda kada je najvažnije Bosnu redovno preslušavaju i to u sred Skenderije.Moguće da se radi o činjenici da oni u te mečeve redovno ulaze kao autsajderi, pa igraju rasterećeno po principu"nemamo šta izgubiti", dok igrači Bosne redovno podliježu pritisku.
Inače sam mišljenja da je VV ove godine od postojećeg tima izvukao maksimum, i da je ovo generalno gledajući jedna od lošijih ekipa u poslednjih nekoliko godina.
Bosnina orjentacija(ukoliko ima para i ljudskih potencijala za to) mora bit kvalitetan skauting mladih igrača u cijeloj BiH, i njihovo dovođenje sa 15-16 godina(najbolji primjer je Anđelić iz Zenice), te se uz kvalitetan stručni rad sa njima, mogu očekivati kvalitetniji rezultati uz obostranu dobit i Bosne i reprezentacije.
Ruku na srce, Bosna iza rata nije napravila nijednog igrača vrhunske kvalitete(Đedović došao iz Rin Actiona) za razliku od Tuzle pa i Zenice koji svake godine izbace po nekog vunderkinda, tako da nam je i reprezentacija uglavnom sastavljena od igrača iz ova dva kluba.
Sa orjentacijom na ekstra talentovane mlade igrače uz ostanak Vukoičića ili dovođenje nekog drugog trenera iz Srbije(domaći još uvijek nisu dorasli tome) Bosna napraviti iskorak i u rezultatskom i u ekonomskom smislu, sve drugo je samo tavorenje u prosječnosti.

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 27 maj 2009, 08:39

Najgora utakmica sezone Bosne, i ne vjerujem da mozemo losije od ovoga odigrati. Sut i slobodna bacanja su bili katastrofalni i sa onakvim slobodnim bacanjima se utakmica ne moze dobit. Skok, takodjer katastrofalan, reket smo slabo gradili i uvijek davali sansu igracima Sirokog da skoce i uzmu loptu. Sa druge strane navijaci Sirokog su igracima dali krila i ljudi su odigrali odlicnu utakmicu i na kraju pobijedili. Nakon nicim izazvanog provociranja navijaca Sirokog od sinoc za vijek vijekova trebalo bi im zabraniti ulazak u Skenderiju.

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 27 maj 2009, 09:39

ma jednostavno široki je bolji kad treba pobijedi,u inat pobijedi,i ocete li shvatit da je široki kad je najvažnije uvijek jači i iskusniji,dok se vasi igraci u vlastitoj dvorani prepanu

mokeke
Kontakt:

Post Postao/la mokeke » 27 maj 2009, 10:10

Navijacka skupina HZ je pratila i KK Bosnu.

Koliko Bosni fale HZ se pokazalo kroz ovu godinu, a pogotovo sinoc.

Uprava KK Bosne bi trebala da porazgovara sa HZ na tu temu, jer konacno HZ su jedna respektabila grupa koja je otjerala sljam iz svojih redova. Nadam se da ce HZ nastaviti pratiti Bosnu jer je to jedina realna opcija.

Svi drugi pokusaju su osudjeni na propast, svidjalo se to nekome ili ne.

Usput, Elvire Ovcina, prestani se baviti kosarkom. Dedo od skoro 40 godina ti utrpa 27 koseva, cini mi se da si zavrsio utakmicu sa dvije licne. Toliko bezvoljnosti i ne zainteresovanosti sam vidio jos samo kod Zimica pod vodstvom MB. Sram te bilo.............

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 maj 2009, 10:25

sarajevo je fudbalski grad i to je ocigledno jer vise ce publike privuci Laktaši na koševo nego Juventud u skenderiju ili veliki rukometni klubovi koji dolaze bosni u goste u ligi sampiona. nekako kosarkaske i rukometne utakmice su vise postale modna revija nego mjesto gdje se voli,bodri i navija za svoj klub. sada je furka doci na utakmicu bosne i biti viđen. zato u zadnje vrijeme nerado idem na utakmice iako mi je bosna moja najveca ljubav.
You are someone else I am still right here

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 27 maj 2009, 10:51

cestitka sirokom, razbilio su nas. od bosninih igraca, jedino je seha dosao sa mudima. ostalih ni na mapi nije bilo. tuga je kad mi placemo za zimicem, obzirom kakav je igrac ovcina. stoji na trici i pruza grgatu priliku da se dobro u odbrani pa onda ima snage da uvali 25-26 poena (ne mogu se sjetiti tacno koliko). sve je receno o igri bosne, pa necu trositi glas.
nego, kad smo kod odnosa bosne prema navijacima i njihovog PR-a. bosna je napravila sranje ove godine pocevsi sa gasenjem foruma na zvanicnoj stranici, pa zatim nema reklama po gradu za tekme, ili ako ih ima, bude par. gdje su plesacice i maskota? sitnica, ali jbga i to nesto znaci. dalje, pokaza mi lik kartu za tekmu (imam godisnju pa ne znam kakve su karte od 5 i 10km) i vidim da ne pise na karti ko igra. sve su to sitnice, ali kao navijaca me sve to nervira. plus, dodao bih da bosna mora naci nekog drugog umjesto cocalica. to je lik kojeg niko u dvorani ne moze ocima gledati i kad pocne pricati, zeludac me zaboli.
eto, toliko od mene. nadam se da ce se bosna vratiti i dobiti siroki tamo, a onda ko ziv, ko mrtav.

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 27 maj 2009, 11:34

Sehovic je sinoc fulio prelomna i odlucujuca 3 bacanja kao i zicer tricu za preokret(vec tada se utakmica odlucila) Tako da ne stoji njegovo isticanje u sinocnjoj utakmici u bilo kom pozitivnom pogledu.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

mensur007
Kontakt:

Post Postao/la mensur007 » 27 maj 2009, 11:59

Gerrard je napisao/la:
mokeke je napisao/la:Navijacka skupina HZ je pratila i KK Bosnu.

Koliko Bosni fale HZ se pokazalo kroz ovu godinu, a pogotovo sinoc.

Uprava KK Bosne bi trebala da porazgovara sa HZ na tu temu, jer konacno HZ su jedna respektabila grupa koja je otjerala sljam iz svojih redova. Nadam se da ce HZ nastaviti pratiti Bosnu jer je to jedina realna opcija.

Svi drugi pokusaju su osudjeni na propast, svidjalo se to nekome ili ne.

Usput, Elvire Ovcina, prestani se baviti kosarkom. Dedo od skoro 40 godina ti utrpa 27 koseva, cini mi se da si zavrsio utakmicu sa dvije licne. Toliko bezvoljnosti i ne zainteresovanosti sam vidio jos samo kod Zimica pod vodstvom MB. Sram te bilo.............
Navijacka skupina koja je pratila Bosnu , je skupina koja je srozala ime te navijacke grupe , tako da ne mjesas pojmove !
JASNO I GLASNO JE NAVEDENO DA OVA SADASNJU GRUPU ORGANIZOVANO PRATI SAMO FKS TAKO DA JE SUVISNO PRICATI O NEKIM SASTANCIMA !

Drago mi je cuti da ste sutnuli Mai-a i njegovu bracu iz HZ-a. Sjecam se kad je on na jednom navijackom turniru u Tuzli jednog navijaca Veleza onako hinjski glavom udario u lice a ovaj mu nista nije radio (valjda mislio da je ovaj iz BHF-a).

Nadam se da ce Denis i kompanija usmjeriti HZ na pravome putu.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 maj 2009, 12:17

mahalac je napisao/la:Sehovic je sinoc fulio prelomna i odlucujuca 3 bacanja kao i zicer tricu za preokret(vec tada se utakmica odlucila) Tako da ne stoji njegovo isticanje u sinocnjoj utakmici u bilo kom pozitivnom pogledu.
znaci nidje veze,kolko ti ne bacanja hajric promasio,kad smo mi to bili u prikljucku pa je on promasio tri kljucna bacanja,kod minus 12,nemoj biti smjesan,seha se borio sinoc,i svaka mu cast,nas najbolji igrac zadnja 2 mjeseca,i ako ikoga treba zadrzati,njega treba zadrzati
neko rece cocalic mu ne valja,momak je ok skroz,nekome je danko kriv,pa nesto zbog njega vise publike na utakmicama,nestoko curice dolaze da ga gledaju,daj ne serite molim vas

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 maj 2009, 12:29

u potpunosti prenosim jedan post forumasa sa drugog foruma,pazljivo procitajte

Što napisati o meču u kojem je do srži dokazano da se ne može na sreću , BEZ CENTRA pobjediti u odlučujućim utakmicama, jer sreću treba i zaslužiti.
Cijelu sezonu smo igrali sa jako čudnom koncepcijom "čuvenog" trenera VV, i gle čuda to je išlo do pred kraj sezone, kad su šarafi počeli da popuštaju, porazima protiv Borca(sramno je izgubiti od tog jada od ekipe) i onog poniženja u Aleksandrovcu(bilo je 48-18 u jednom momentu), a VV je govorio o trenutku slabosti!!!!
zAŠTO OVO KAŽEM?
Zato što od dolaska ovog komleksaša iz BG koji je slobodan sam reći unazadio ekipu Bosne i uništio ovu sezonu mladim igračima KK Bosne, koji čak i protiv Hercegovca, leotara, a kamoli Slobode , Igokee,Širokog nisu dobili minutažu.
Ti mladi igraći su : Zimić, Suljagić, Klinac,Pašalić, Čamdžić,Majstorić i oni su tokom sezone mogli makar dobijati po par minuta u većini tekmi,a ne samo da statiraju na klupi ili tribinama.

Na centru smo imali Zimića , Suljagića i Klinca, tri mlada i perspektivna centra koji su od dolaska Ovčine UREDNO pospremljena na klupu za rezerve sa malom minutažom i obzirom da sam bio na svim tekmama u Skenderiji na svaku pogrešku su EKSPRESNO vađeni iz igre uz salve teatralnih objašnjenja istog kompleksaša VV o njihovim greškama.
Klinac je u Slaviji pokazao da može biti iako je '90god dobar za par minuta u svakoj tekmi.
Suljagić koji je dosta dobro počeo sezonu u NLB od dolaska VV sve je slabije dobijao šansu i na kraju u Ligi 8 i pley ofu nije odigrao ni par minuta ,koi je potpuno izgubio samopouzdanje zbog tretmana kod VV a ipak se radi o čovjeku od 210cm koji ima i jako solidan skok i tehniku i koji može uz kvalitetnog trenera imati dobru karijeru.
Zimić sigurno najdominantini obrambeni igrač u NLB od dolaska Ovčine se DEKRETOM preselio na klupu i dobijao minute na kašikicu od VV.
Isti ovaj Zima je uredno zaustavio, iako povrijeđen, Grgata(sjećate se banana u prvom meču u skendu), Thomasa i Josipovića, uz DOMINACIJU U SKOKU, natjeralo igrače Širokog na šut izvana i to je donijelo sigurnu pobjedu sa 20-tak poena razlike prije samo mjesec dana.
Nasuprot tome, Ovčina MOŽE RADITI I ISPUCAVATI SE KAKO HOĆE , DA MU PROTIVNIČKI CENTAR KAO GRGAT ILI THOMAS DAJU KOŠEVE KAKO HOĆE I CARUJU POD KOŠEM , A VV sve to gleda ravnodušno, odnosno bez riječi i reakcije.Na stranu i činjenica da čovjek apsolutno nema odraza i da samo zahvaljujući iskustvu uhvati pokoju lopti.

Sva trenerska filozofija Vlašića trenera Širokog je bila igra na centre i ulaze u reket, i obzirom na kvalitet Grgata i Ovčine to je bila dobitna kombinacija, uz stalnu igru na tri visoka igrača i sa Masonom koji ima sjajan odraz i stalno insistira na ulaz pod koš (ali je izvana loš) i Sirišćevićem ili Puljkom na beku, apsolutna dominacija u skoku, realizacija poslije drugog, čak i trećeg šuta sve govori i o selekciji igrača i dovođenju onog Rakića od strane VV.
VV je zaigrao sa tri beka, ali obzirom na trenutnu formu Ikonića, Vučka pa i Đorđevića to je bio gubitnički potez.

Pašalića momka koji sigurno ima sjajnu ruku i dobru kontrolu lopte je također psihički uništio stalnim držanjem na klupi, a kad i uđe na prvu pogrešku ga vadi iz igre uz naravno teatralna objašnjenja grešaka, a zanimljivo za mnogo veće greške Đorđevića OK, jučer je onaj Mason prolazio pored njega kao brzi voz.
Doveden je Rakić , čovjek cijelu sezonu sjedi na klupi, pa se pitam zašto je doveden, mogao je neko i iz publike zauteti to mjesto , čisto radi troška.
mali Čamdžić koji igra tu poziciju je u Slaviji pokazao da može biti od koristi, ali ni on ni Klinac i Majstorić nisu ni vidjeli klupu u mečevima lige8.
Obzirom da je titula izgubljena, jer mi ni u snu ne možemo dobiti u Širokom što zbog suđenja a još više zbog dominacije širokog pod košem , vrijeme je za čistku i da se KONAČNO dovede VRHUNSKI TRENER, moj prijedlog je Aco Trica Petrović ili Mutapčić koji bi sugurno dali šansu našim mladim igračima i bolje radili od ovog VV.

??

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 27 maj 2009, 12:46

Ovakva sranja samo moze otipkati ars01 koji je ovo pricao cijelu sezonu!!! A nece da spomene uspjehe Bosne ove sezone kao sto je osvajanje kup,odlican plasman u NLB-u i osiguravanje NLB lige za narednu sezonu.Uhvatio se Borca **** ga Borac.Da su mu igrali ovi mladi igraci mi bi zavrsili 5-ti u ligi8 i sad bi po njima pljuvao da se covjeku zgadi forum.Jedini kompleksas je on,a VV je dobar trener i ne treba mu zamjeriti i ovo sto je ova ekipa uradila je i previse u odnosu ko sve i kako igra u Bosni!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 27 maj 2009, 12:56

posato@Sud
...ovo sto je ova ekipa uradila je i previse u odnosu ko sve i kako igra u Bosni!, u ovome je sustina,
samo ono sto je napisao za Zimu i blokadama na Grgatu prosli mec u maloj dvorani sto je donjelo pobjedu je milion % u pravu :idea:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 maj 2009, 13:01

klinac i camdzic nisu nikako mogli igrati u ligi 8 jer su vec bili registrovani za drugu ekipu,tako je bar meni rekao aldin,vjerovatno je tako,a ne treba sada kukati i govoriti da smo najgori,necemo biti prvaci ali nas ne treba unaprijed prezaliti,jer bosna je znala odigrati odlicno kada smo se najmanje nadali,sjetite se samo ovdje protiv cibone,gore protiv fmp - a,zvezde,olimpije protiv albe u berlinu prosle godine u oba puta...ipak mislim da ce u ovoj drugoj tekmi bosna puno bolje odigrati...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 27 maj 2009, 13:13

Sramota!
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2009, 13:45

Velika nekoncentracija igrača Bosne je bila u sinoćnoj utakmici. Fulali su slobodna bacanja( mislim 11 ) i čiste šuteve za tri poena. Nisu imali ideje pod košem. VV je rekao kako je njega stid zbog ovakve partije njegovih igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.