haha brate i ja to isto cekam, i 1 orlanda i cartera over 16,5 valjda cemo dobitmirza_9 je napisao/la:james 29 - over![]()
garnet 12 - over![]()
howard 18 over
wade 27 over
za 2
21 km
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Cim Howard bude 19 zabio javite nam da mozemo odmah ga zaokruziti
Hvala

Hvala
aBd$eLLa je napisao/la:haha brate i ja to isto cekam, i 1 orlanda i cartera over 16,5 valjda cemo dobitmirza_9 je napisao/la:james 29 - over![]()
garnet 12 - over![]()
howard 18 over
wade 27 over
za 2
21 km
i ja sam konto dodati cartera, al jbg bilo mi puno dvojicu iz orlanda.
mada, pao sam na njemu prije 3-4 dana tako da sam ga preskočio, nažalost...
Miami 1
Orlando 1
Oklahoma vise od 204,5 koša
Phoenix 1
POrtland 1
Sacramento 1
Howard više od 18,5
Kvota 10,85
Dosta

Orlando 1
Oklahoma vise od 204,5 koša
Phoenix 1
POrtland 1
Sacramento 1
Howard više od 18,5
Kvota 10,85
Dosta
- BlueSharks
- Kontakt:
Hebem ti ja svoju nafaku
Ja danas u kladionicu da uplatim listić, ponio 3KM i gledam mogu li ikako to raspodijeliti da odigram dva listića od po 1,5KM, kad ulazi lik i dere se kaže pare na sunce. Mene hastra reko da nije neka budala došla pljačkati, pa da ni kriv ni dužan zaginem. Kad bgm nije lik ubo 26.000, odigro sistem 8-13, pao samo na jednom paru čini mi se Lev-HSV odigro valjda x, da je to dobio, ubo bi preko 100.000.
Dade cicija onoj curi što radi cvaju i svima u kladionici po cenera, mogo je vala i po cvaju, al eto dobi ja cenera, sve uplatio i opet ništa
EDIT
Nije Lev-Hsv, uglavnom znam da je BL i da je odigrao x, a koji par ne mogu se sjetiti da me hebeš
Ja danas u kladionicu da uplatim listić, ponio 3KM i gledam mogu li ikako to raspodijeliti da odigram dva listića od po 1,5KM, kad ulazi lik i dere se kaže pare na sunce. Mene hastra reko da nije neka budala došla pljačkati, pa da ni kriv ni dužan zaginem. Kad bgm nije lik ubo 26.000, odigro sistem 8-13, pao samo na jednom paru čini mi se Lev-HSV odigro valjda x, da je to dobio, ubo bi preko 100.000.
Dade cicija onoj curi što radi cvaju i svima u kladionici po cenera, mogo je vala i po cvaju, al eto dobi ja cenera, sve uplatio i opet ništa
EDIT
Nije Lev-Hsv, uglavnom znam da je BL i da je odigrao x, a koji par ne mogu se sjetiti da me hebeš
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 15 mar 2010, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior
ZaokruziJanez je napisao/la:Cim Howard bude 19 zabio javite nam da mozemo odmah ga zaokruziti
Hvala![]()
Hvala Mirza

@BlueSharks
De ne rise majketi
Nema sanse da je mogao tako dobre pare da uzme na sistemu jer u nasim kladionicama je max. 50 000 km a ne da je pogodio taj jedan da bi dobio 100.000 km c c c ,da ne govorim da u poslovnicama takve iznose ne isplacuju
Molio bi da negdje drugo furas raju

@BlueSharks
De ne rise majketi
Nema sanse da je mogao tako dobre pare da uzme na sistemu jer u nasim kladionicama je max. 50 000 km a ne da je pogodio taj jedan da bi dobio 100.000 km c c c ,da ne govorim da u poslovnicama takve iznose ne isplacuju
Molio bi da negdje drugo furas raju
- BlueSharks
- Kontakt:
@Janez
Ah nemam pametnijih stvari nego ložiti raju na nekom forumu. Znam da ima svakakvih budala, a hvala bogu, evo da kucnem u sto, ja sam još uvijek dobar i nemam razloga za nekakve dječije igrice.
btw kladioncia premier, Vraca, pa ko je blizu može svratiti najvjerovatnije će ga postaviti kao listić sedmice il mjeseca, a bi će i u biltenu vjerovatno, pa ga skeneriam, da ne misliš da leažem
EDIT
Ako nisi znao, oni ti sad pripreme otprilike cifru koju će sutra isplatiti, tako da i velike cifre oni isplaćaju, tvoj problem imaš li muda dići tolike pare pred svima i doći do kuće
Ah nemam pametnijih stvari nego ložiti raju na nekom forumu. Znam da ima svakakvih budala, a hvala bogu, evo da kucnem u sto, ja sam još uvijek dobar i nemam razloga za nekakve dječije igrice.
btw kladioncia premier, Vraca, pa ko je blizu može svratiti najvjerovatnije će ga postaviti kao listić sedmice il mjeseca, a bi će i u biltenu vjerovatno, pa ga skeneriam, da ne misliš da leažem
EDIT
Ako nisi znao, oni ti sad pripreme otprilike cifru koju će sutra isplatiti, tako da i velike cifre oni isplaćaju, tvoj problem imaš li muda dići tolike pare pred svima i doći do kuće
Zadnja izmjena: BlueSharks, dana/u 15 mar 2010, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Strauss Junior
Varas se, ja sam u bet live-u uplacivao sisteme, a dobitak mi je bio veci od 100 000KM. Mogu sistemi i na veci iznos. A nisam siguran ni ja da su mu tolike pare bash isplatili u kladariJanez je napisao/la:Hvala Mirza![]()
@BlueSharks
De ne rise majketi
Molio bi da negdje drugo furas raju![]()
nema potpisa
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Steta sto i ja nisam u Williamsu uplatio tiket..Monolog je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Veceras me je povalio L.James momacki, trebao je dati vise od 30,5 koseva, ali pogadjate dao je 30, i meni uzeo 93KM.. Poslat' cu mu mail radi ovoga..![]()
![]()
A ja igrao da ce dati manje od 29.5 (Williamsova ponuda) i on zabio 30. HAHAHA
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Eto volio bi ako gdje naletis na taj listic,a ako ne vidim u svojoj kladionici procekiraj mi ga bio bi zahvalan
Jer fkt nisam znao da mogu ti sistemi ici preko 100.000

Edit..
Ovaj ce me Orlando kostati zivaca
hahaha
ma da je meni dobiti,lako bi ja digao i kuci otisao,vjeruj mi
Jer fkt nisam znao da mogu ti sistemi ici preko 100.000
Edit..
Ovaj ce me Orlando kostati zivaca
BlueSharks je napisao/la:@Janez
hahaha
ma da je meni dobiti,lako bi ja digao i kuci otisao,vjeruj mi
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Maximalan dobitak na sistemu je 200.000 a na obicnom listicu je 50.000..
Ja sam licno gledao kad je lik dobio 180.000 na sistemu.. To je bila ludnica u kafani..

Ja sam licno gledao kad je lik dobio 180.000 na sistemu.. To je bila ludnica u kafani..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Promašio je 3 slobodna bacanja u zadnjoj četvrtini.Baja_Zvjerka je napisao/la:Veceras me je povalio L.James momacki, trebao je dati vise od 30,5 koseva, ali pogadjate dao je 30, i meni uzeo 93KM.. Poslat' cu mu mail radi ovoga..![]()
![]()
Gubiš sba, čuj nema sanse ... nisi ti dobarJanez je napisao/la:Hvala Mirza![]()
@BlueSharks
De ne rise majketi
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Janković - Errani 2 3.20
Jarane hoces mi sada pridike drzati ??!!Genghis je napisao/la:Gubiš sba, čuj nema sanse ... nisi ti dobarJanez je napisao/la:Hvala Mirza![]()
@BlueSharks
De ne rise majketi
.
Jesam rekao u postu gore da sam pogrijesio i isfurao se bezze,jer nisam znao da na sisteme mogu veci dobici od 50.000 km,posto iste i ne igram pa sam mislio da ista pravila vaze
Ne znam zasto uvijek ima ljudi koji ti hoce pametovati i kad pogrijesis i priznas gresku
@ Janez - Ne seri. Ti si napao covjeka bezveze, a pojma nemas, i onda tu pizdis kad ti neko odgovori ...
Ne pizdim,vec mi je drago sto sam saznao ovu informaciju oko sistema,jer fkt nisam znao da se na sistemima moze kucati preko 50.000Genghis je napisao/la:@ Janez - Ne seri. Ti si napao covjeka bezveze, a pojma nemas, i onda tu pizdis kad ti neko odgovori ...
Nego me nervira sto si ti dosao da pametujes nakon sto sam priznao gresku
To je za tvoje dobroJanez je napisao/la:Ne pizdim,vec mi je drago sto sam saznao ovu informaciju oko sistema,jer fkt nisam znao da se na sistemima moze kucati preko 50.000Genghis je napisao/la:@ Janez - Ne seri. Ti si napao covjeka bezveze, a pojma nemas, i onda tu pizdis kad ti neko odgovori ...![]()
Nego me nervira sto si ti dosao da pametujes nakon sto sam priznao gresku
Ajd Genghis nismo u parlamentu,pa da se svadjamo i prepucavamo
Nego ima li kakvih danas finih parova,jel ko sta igrao
Nego ima li kakvih danas finih parova,jel ko sta igrao
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.