Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Za nadati se da ce napokon dobiti priliku za igru u Eibaru, pa da Visca dobije konkurenciju ili možda da ga i izbaci iz sastava. Sumnjam da može odigrati lošije nego što je to Visca uradio u zadnje dvije utakmice, mada dok ne podje igrati u klubu, ne smije ni u reprezentaciji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DragonGirl
- Kontakt:
Eibar je objavio da je Izet dobio poziv za baražne utakmice i da bi se trebao sastati sa ekipom 9. novembra kada će vjerovatno i biti zakazano okupljanje.
Usput, trener Werdera je izjavio da nisu zadovoljni njegovim statusom u Eibaru jer su ga poslali da igra ali da šalje pozitivne signale, dobro trenira i treba biti strpljiv i čekati svoju priliku.
Usput, trener Werdera je izjavio da nisu zadovoljni njegovim statusom u Eibaru jer su ga poslali da igra ali da šalje pozitivne signale, dobro trenira i treba biti strpljiv i čekati svoju priliku.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Izeta bi moglo da zezne ono sto je Stevanovica zeznulo u Elcheu. Nisu mu dali da igra jer nisu imali opciju otkupa ugovora.
U Werderu je imao peh da je ekipu krenulo kad je Skripnik dosao na mjesto trenera i poceo da forsira taktiku bez krila u kojoj za njega nije bilo mjesta. Werder ga je posudio jer ne znaju do kad ce jos Skripnik ostati trener tako da se ne zele da odreknu Hajrovica jer znaju da im ipak moze biti od koristi ukoliko dodje do promjene trenera.
U Werderu je imao peh da je ekipu krenulo kad je Skripnik dosao na mjesto trenera i poceo da forsira taktiku bez krila u kojoj za njega nije bilo mjesta. Werder ga je posudio jer ne znaju do kad ce jos Skripnik ostati trener tako da se ne zele da odreknu Hajrovica jer znaju da im ipak moze biti od koristi ukoliko dodje do promjene trenera.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prvo Spanci pa svi ostali zato Izet ne igra tako je bilo sa Stevanovicem a tu je i ne poznavanje jezika,i samo se pitam kakav mozak ima da donese takvu odluku da ode u jednu obicnu selendru i da ne igra uopste,vjerovatno je mislio eh Eibar selendra tu cu biti standardan bla bla i na kraju popusio..
U Spanskim ekipa ovim slabijim idu prvo njihovi pa onda svi ostali pogotovo sto Eibar nema niti ce imati kakav profit od Izeta tako da ako postoji neka opcija u januaru da se fata noge iz Eibara a i iz Werdera...
U Spanskim ekipa ovim slabijim idu prvo njihovi pa onda svi ostali pogotovo sto Eibar nema niti ce imati kakav profit od Izeta tako da ako postoji neka opcija u januaru da se fata noge iz Eibara a i iz Werdera...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma ja jos uvijek vjerujem da Izo moze uspjeti u Bundesligi. Iskreno se nadam da ce se sto prije nametnuti treneru Eibara, ali mislim da kad se vrati u Werder da se moze probiti u prvi tim. Bremen ionako ne stoji dobro na tabeli td. bi ovaj trener mogao dobiti nogu uskoro.
- JohnCleese
- Kontakt:
Uvezao je dvije tekme na klupi, moze igrat popularnu "desetku" u barazu ??
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mogao bi Izo u januaru nazad u Grashoppers. 
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nadam se da Werder ima opciju da prekine posudbu prije vremena i da ga posalju negdje drugo gdje ce igrati (ako ga oni trenutno ne trebaju). Pa makar i u Grashoppers nek ide, samo nek igra 
Why so serious?!
Why so serious?!
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta je reci, trener Eibara ne praktikuje taktiku sa krilima
Svabo je to...
Svabo je to...
-
DeepPurple
- Kontakt:
To mjenja MisimovicaJohnCleese je napisao/la:Uvezao je dvije tekme na klupi, moze igrat popularnu "desetku" u barazu ??
- JohnCleese
- Kontakt:
DeepPurple je napisao/la:To mjenja MisimovicaJohnCleese je napisao/la:Uvezao je dvije tekme na klupi, moze igrat popularnu "desetku" u barazu ??
Svabo je to...
Svabo je to...
Hare, de se malo sam citirajDeepPurple je napisao/la:To mjenja MisimovicaJohnCleese je napisao/la:Uvezao je dvije tekme na klupi, moze igrat popularnu "desetku" u barazu ??
DeepPurple je napisao/la:harishp je napisao/la:De da ti metnem utikac ondaGabon je napisao/la: Dosla struja u Han Pijesku.![]()
![]()
DD
- JohnCleese
- Kontakt:
@Burundi
Zamijenio si me druze s nekim
Svabo je to...
Svabo je to...
Mislio sam na Deep Purplea ili ti ga harishpaJohnCleese je napisao/la:@Burundi![]()
![]()
Zamijenio si me druze s nekim
DD
-
DeepPurple
- Kontakt:
Dillan Dog aka Burundi i ostale nesvrstane drzavice o drugim forumasima. 
Zasto je ovo momce i dalje na spisku a Rade Krunic nije?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Zato što ovaj ima iskustvo u reprezentaciji, ima više utakmica u nogama za repku a baraž je za staru igrace a ne novajlije.
Iako sumnjam da ce Izet dobiti šansu, al svakako je ispred Rade-a.
Rade definitivno u boljoj formi za razliku od momka koji ima godisnju kartu u prvom redu,ionako nece zaigrat jer je Visca za njega Bale.Ronalo,Messi,Pele,Zidane. Kao da bi izgubili plasman kad bi Krunic zaigrao 5-10 minuta.Eld0rado je napisao/la:Zato što ovaj ima iskustvo u reprezentaciji, ima više utakmica u nogama za repku a baraž je za staru igrace a ne novajlije.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Postoji mogucnost da se Izet vec na zimu vrati u Werder.
Sportski direktor Werdera kaze da nije ok da samo na klupi sjedi i da to nije ni smisao njegove posudbe te da mu nije jasna Izetova situacija jer ga je Eibar silno zelio u prelaznom roku a do sad mu ni minutu nisu dali.
Nadam se da ce sto prije postati stabilan u nekom klubu i da ce Bazdarevic moci ozbiljno racunati na njega u narednim kvalifikacijama.
Sportski direktor Werdera kaze da nije ok da samo na klupi sjedi i da to nije ni smisao njegove posudbe te da mu nije jasna Izetova situacija jer ga je Eibar silno zelio u prelaznom roku a do sad mu ni minutu nisu dali.
Nadam se da ce sto prije postati stabilan u nekom klubu i da ce Bazdarevic moci ozbiljno racunati na njega u narednim kvalifikacijama.
Why so serious?!
Why so serious?!