sta ce bit u gradu, mozes manje grupice napastMortemHz je napisao/la:U grad? znas li sta je ustvari bilo u graduennis je napisao/la:Manite se suplje,ljudi su sto se tice ultra navijackog svijeta drugi svijet za nase dvije najvece grupe a kamoli za ostale.Dosli u grad,popalili sutra idu vjerovatno nece ni ostati na tekmi i kraj price.Steta sto policija ovo nije sprijecila al ybg kad je i nemamo.Boli ovo kad vidis u svom gradu bez obzira za koga navijas.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Fino se po pijesku pickarate, ko je kome uzeo lopatu a ko kome kanticu?BernardBarnjak je napisao/la: kome treba pojacanje? joj jedva cekam gostovanje u tz! supak jedan, cijeli dan provociras.. sve znas a kuci sjedis. padaju im transovi, glave im krvave, a ti gluposti pises.
U Bosni nema navijacke scene i navijaca, al kad obicni ljudi popizde i pajsere u ruke uzmu, djaba USMC
Ne javlja mi se drug Head, on je iz Vogošće, valjda je OK
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 14 jul 2015, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
dobili degenek 10 na 5MortemHz je napisao/la:Brate Vogosca to nije dio grada Sarajevaskupili se u hotelu i izasli na ulicu..nije neka nauka,dobili su tezak degenek u centru Sarajeva
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
- Burberry46
- Kontakt:
Ne primajte se za svaku informaciju, razmisljajte malo!
Sutra svi na Kosevo!
Sutra svi na Kosevo!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja koliko cuh uopste nije bilo medjusobnog sukoba izmedju grupa, par balavaca ih isprovociralo i ovi ih zaganjali.
Usput Vogoscani sve to kao rat vidjeli... dok bi sutra moglo biti svega ako murija ne odradi svoj posao jer ce ih docekati i bordo i plavi.
Nadam se da ce murijaci odraditi posao jer nebi valjalo za momke koji planiraju u Poljsku da dodje do sukoba
Usput Vogoscani sve to kao rat vidjeli... dok bi sutra moglo biti svega ako murija ne odradi svoj posao jer ce ih docekati i bordo i plavi.
Nadam se da ce murijaci odraditi posao jer nebi valjalo za momke koji planiraju u Poljsku da dodje do sukoba
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 14 jul 2015, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
OPET OVAJ DEBIL ... druzeee eto ljudi se vratise s pjesmom u hotel, i ne treba vam pojacanje? Shvati bolan da je ovo ekipa spremna da ide s kim hoces na megdan,cim su dan prije dosli u Sarajevo sve ti je jasno... zar stvarno mislis da ce ih zaustavit grupica lokalnih hordi iz Vogosce? Oj covjek fino napise nesto odma se nadje neko da se kurci, pa hajde kad si toliko jak idi pa ih udaraj ebem te u usta ja!Heller je napisao/la:Fino se po pijesku pickarate, ko je kome uzeo lopatu a ko kome kanticu?BernardBarnjak je napisao/la: kome treba pojacanje? joj jedva cekam gostovanje u tz! supak jedan, cijeli dan provociras.. sve znas a kuci sjedis. padaju im transovi, glave im krvave, a ti gluposti pises.![]()
![]()
U Bosni nema navijacke scene i navijaca, al kad obicni ljudi popizde i pajsere u ruke uzmu, djaba USMC
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 14 jul 2015, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sutra treba policija takticki pustit horde pa onda i oni pa da svi zajedno slome ovu gamad
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ovi sa huma vec poceli otkopavati od rata sta je ostalo 
Nisam reko Horde, nego ce naljutit 300 ljudi i imaces efekat ko na protestima.DoeTz je napisao/la: OPET OVAJ DEBIL ... druzeee eto ljudi se vratise s pjesmom u hotel, i ne treba vam pojacanje? Shvati bolan da je ovo ekipa spremna da ide s kim hoces na megdan,cim su dan prije dosli u Sarajevo sve ti je jasno... zar stvarno mislis da ce ih zaustavit grupica lokalnih hordi iz Vogosce? Oj covjek fino napise nesto odma se nadje neko da se kurci, pa hajde kad si toliko jak idi pa ih udaraj ebem te u usta ja!
Nullius in verba
Pitare vazda mezimo I oni nas ali kad je vako stanje .onda se drugacije gleda.
Nisam za nasilje
ne diraj ne diram ali kad ko trazi onda treba dzihadati hahaha
Nisam za nasilje
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ovaj naludji večeraspijanBabo je napisao/la:ovi sa huma vec poceli otkopavati od rata sta je ostalo
Evo ne znam..
Nedaj Boze da ih dodje 1000,vec preksutra bi nekog po imenu Krzynowek mogli da ocekujete za gradonacelnika. 
Vratit nazad u Poljsku i cao.
Pustite Mirzu Hatica na njih
Moze li neko objasniti otkud ovi ne redi? Jel bilo u najavi nesto ili je igrom slucaja "explodiralo"? Nisam u toku...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Moze li neko objasniti otkud ovi ne redi? Jel bilo u najavi nesto ili je igrom slucaja "explodiralo"? Nisam u toku...
idi spavaj, bolje ti je dijaasporac!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- pravnik1981
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Nisam reko Horde, nego ce naljutit 300 ljudi i imaces efekat ko na protestima.DoeTz je napisao/la: OPET OVAJ DEBIL ... druzeee eto ljudi se vratise s pjesmom u hotel, i ne treba vam pojacanje? Shvati bolan da je ovo ekipa spremna da ide s kim hoces na megdan,cim su dan prije dosli u Sarajevo sve ti je jasno... zar stvarno mislis da ce ih zaustavit grupica lokalnih hordi iz Vogosce? Oj covjek fino napise nesto odma se nadje neko da se kurci, pa hajde kad si toliko jak idi pa ih udaraj ebem te u usta ja!
poljaci su dobili svoje 4 u hitnoj zavrsila ovaj opis na videu od seljanke koja je snimala je netacan..
Ma nije niko tebi nista rekao neg onom sto laprda vazda on neka jacinaHeller je napisao/la:Nisam reko Horde, nego ce naljutit 300 ljudi i imaces efekat ko na protestima.DoeTz je napisao/la: OPET OVAJ DEBIL ... druzeee eto ljudi se vratise s pjesmom u hotel, i ne treba vam pojacanje? Shvati bolan da je ovo ekipa spremna da ide s kim hoces na megdan,cim su dan prije dosli u Sarajevo sve ti je jasno... zar stvarno mislis da ce ih zaustavit grupica lokalnih hordi iz Vogosce? Oj covjek fino napise nesto odma se nadje neko da se kurci, pa hajde kad si toliko jak idi pa ih udaraj ebem te u usta ja!
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Evo sad slika pao sal njihov.
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=565A1390
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=565A1390
Treba ti minimalno 50 ljudi koji su spremni na sve da ovakve zaustaviš. 'arane došli ljudi u prvoj turi, oni najgori od zla oca i od gore matere. Ako jedan zakavga i ostali će se zaletit bez obzira na sve. Eh, pred tekmu bi trebalo biti zanimljivije puno. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.