Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Drzi se kapitenu! Vrati nam se jos bolji aBd! 

I naša Sara je uz Mirzu

Plumlee"Šokiran sam. Mirzu zaista svi vole i bitan je dio našeg tima. Moje misli su uz njega i njegovu porodicu", rekao je Teletovićev saigrač Mason Plumlee.
Teletović je obolio od embolije oba plućna krila i trenutno je u bolnici na liječenju. S obzirom da je riječ o težem stanju, na teren se neće vratiti minimalno tri mjeseca.
"Gubitak Teletovića, jednog od najpopularnijih igrača tima, zatekao je Netse. Mislili su da njegova zdravstvena situacija nije ozbiljna. Čak je i trener nakon prošle utakmice kazao kako je jedina pozitivna stvar što niko od igrača nije povrijeđen", piše zvanični portal NBA lige.
Netsi su već ostali bez Derona Williamsa koji se oporavlja od frakture rebra.

Ako smaram sa ovim vijestima recite, ali sve što nađem za Mirzu volim da podijelim pa nemojte zamjeriti.

- Ljiljani87
- Kontakt:
Janez je napisao/la:
I naša Sara je uz Mirzu![]()
Plumlee"Šokiran sam. Mirzu zaista svi vole i bitan je dio našeg tima. Moje misli su uz njega i njegovu porodicu", rekao je Teletovićev saigrač Mason Plumlee.
Teletović je obolio od embolije oba plućna krila i trenutno je u bolnici na liječenju. S obzirom da je riječ o težem stanju, na teren se neće vratiti minimalno tri mjeseca.
"Gubitak Teletovića, jednog od najpopularnijih igrača tima, zatekao je Netse. Mislili su da njegova zdravstvena situacija nije ozbiljna. Čak je i trener nakon prošle utakmice kazao kako je jedina pozitivna stvar što niko od igrača nije povrijeđen", piše zvanični portal NBA lige.
Netsi su već ostali bez Derona Williamsa koji se oporavlja od frakture rebra.![]()
Ako smaram sa ovim vijestima recite, ali sve što nađem za Mirzu volim da podijelim pa nemojte zamjeriti.![]()
Samo piši, ne vidim kako bi ovo moglo smarati..
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
-
- Kontakt:
Dragi nas MIRZA ,molim dragog Allaha dz s ,da nam ozdravis ,hebes kosarku i eurobasket i sve.I da napustis tu prokletu zemlju,,u evropskoj kosarci bi bio puno rahatniji i onako si vec dokazan igrac.Jos jednom brate sve najbolje i da nam sto prije ozdravis 

vratit' će se kapiten za one što ga vole
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Da ti Allah dz.s podari sabur u ovim teskim trenutcima.
A Boze pomozi sta procitah i cuh? Radio danas citav dan ni mobitel ne ukljucih vazdan i sad vidi ovo!!
Mirza dragi dobro si zivu glavu izvuko! Da se nije otkrilo na vrijeme srcani udar bi bio najblaza stvar koja mu se mogla desiti. Ako Bog da vratit ces se ti jaci i bolji. Samo se fokusiraj na oporavak. Nemisli ni na kosarku ni na EP. Zdravlje je broj 1. Mogu zamisliti kroz kakve traume je prosao i on a i zena mu. Postoje sportovi u kojima je koristenje blood thinnersa legalno a neki sportovi to strogo zabranjuju tipa NFL. Sad za NBA ne znam ali sumnjam da ce biti problema kasnije u zivotu. Mora ih koristiti samo dok se arterije ne vrate u normalno stanje i cim se thinnersi prociste iz sistema Mirza bi trebao biti ok. Drzi se Mikiiii

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nevjerovatno kad god pogledam ovaj video osjecam tugu a i ponos.Samo se nadam da ce kapiten iz ovoga izaci jos jaci i harati NBA parketima.Mirza Bosna je uz tebeChinaglia je napisao/la:vratit' će se kapiten za one što ga vole![]()
[youtube][/youtube]

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Pa ne mogu da vjerujem
Čovječe, kako sam se rastužio, ne mogu ni zamisliti kako se on sad osjeća
Vraćaj se Mirza što prije, da šicaš s parkinga

Vraćaj se Mirza što prije, da šicaš s parkinga

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
e jbg
tek sad procitah ovo za Mirzu
kako loša vijest....više me ovo pogodi nego porazi rukometaša
Izdrži majstore

kako loša vijest....više me ovo pogodi nego porazi rukometaša
Izdrži majstore

Ko da mi se neko od porodice razbolio,da ti Allah dž.š da sabura i da ozdravis sto prije legendo
Nemoguce je i prebrojati a kamoli procitati poruke podrske koje stizu iz Amerike. Evo par od najpoznatijih:
Kris Humphries
My thoughts and prayers are with Teletovic33 and his family...get better soon! Great player, even greater person!
Damjan Rudez:
Wishing a quick recovery to my friend Mirza Teletovic! ozdravi brzo!
andray blatche:
TimBontemps aww man that's crazy I'll pray for him and his family
EDIT:
Wright:
“Želim poželjeti uspješan i brz povratak na teren mom bratu iz Bosne i Hercegovine Mirzi Teletoviću"!
Andrija:
“Kapitenu, volimo te i željno očekujemo tvoj povratak na teren! Zajedno idemo po nove pobjede!”
Kris Humphries
My thoughts and prayers are with Teletovic33 and his family...get better soon! Great player, even greater person!
Damjan Rudez:
Wishing a quick recovery to my friend Mirza Teletovic! ozdravi brzo!
andray blatche:
TimBontemps aww man that's crazy I'll pray for him and his family
EDIT:
Wright:
“Želim poželjeti uspješan i brz povratak na teren mom bratu iz Bosne i Hercegovine Mirzi Teletoviću"!
Andrija:
“Kapitenu, volimo te i željno očekujemo tvoj povratak na teren! Zajedno idemo po nove pobjede!”
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 24 jan 2015, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Što kaže @mirzatele svake sekunde iskaču nove poruke podrške od svih ljudi stvarno su aktivirali.

Evo i Nets-i upravo se zahvališe svima u ime Mirze

Evo i Nets-i upravo se zahvališe svima u ime Mirze

Sada najmanje razmisljam o tome da li ce moci igrati na EP, ili uopste nastaviti karijeru. Samo da nas Mirza bude dobro, izbori se sa bolescu, pa ako ne bude postojao nikakav rizik onda ce se i vratiti kosarci. Sto rece gore Kardashian dobar igrac a isto tako dobar covjek, ponos BiH.
Gledam ga zadnjih mjesec, lopte mu ispadaju iz ruke, baca lopte u bunar, a znam koliko je inteligentan kosarkas i da ako nista, u tome ne grijesi, a evo sada znamo zbog cega je bio takav.
Jedno je sigurno, ako bude sve uredu, a vjerujemo i nadamo se da hoce, proradit ce onaj nas inat i vratit ce se brat jaci nego ikad
Gledam ga zadnjih mjesec, lopte mu ispadaju iz ruke, baca lopte u bunar, a znam koliko je inteligentan kosarkas i da ako nista, u tome ne grijesi, a evo sada znamo zbog cega je bio takav.
Jedno je sigurno, ako bude sve uredu, a vjerujemo i nadamo se da hoce, proradit ce onaj nas inat i vratit ce se brat jaci nego ikad

Ja sam jos uvijek u soku.
Drzi se Mirza. Bosna je uz tebe!

Drzi se Mirza. Bosna je uz tebe!
Jedan grad, jedna ljubav!
yebem ti zivot!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vidis sta je zivot a mi se sikiramo za svaku sitnicu._dreamer_ je napisao/la:yebem ti zivot!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
maloprije o ovome razmišljam majstore,BosnaSTL je napisao/la:Vidis sta je zivot a mi se sikiramo za svaku sitnicu._dreamer_ je napisao/la:yebem ti zivot!
Bože dragi, kao da se nekom mom bližnjem ovo desilo, odma sam zvao rođaka, sa medicine, da mi ispriča sve o ovoj "bolesti" ..
strašno

#Ynwa
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
**** kosarku, bitno je da ozdravis Mirza, ovo je veoma opasna bolest, sreca pa su na vrijeme pronasli ugruske, mogli su oni lagano u mozgu zavrsit, hvala Bogu pa nisu...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.