Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

ennis
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ennis » 31 avg 2013, 15:58

Valencia je napisao/la:Dzeko se nije uklopio u Sitiju. Nisu ni mnogi prije njega. Nije ni Sevcenko, nije ni Robinjo, nije ni Veron itd itd.

Velika je greska sto nije insistirao na odlasku. Propale su mu najbolje godine u ekipi u kojoj nece nikad zablistati.
Potpis
I ja sam o tome u postu iznad mislio,ti si poentirao :)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 avg 2013, 15:58

Da mi je jedan dan bit kao vi,tačno da malo prozračim mozak.
Evo Dzeko ne znam koju već utakmicu po redu startuje,eto danas izađe na poluvremenu da i Negredo odigra bar pola utakmice,i vi ste to razumijeli kao Dzeko na klupu do 3. mjeseca bar.
Volim i ja sto ga je izvadio,u formi je i takav ce nam trebat protiv Slovaka,a ovako da je ostao jos 45 minuta,kakve smo sreće,tko zna sta bi ga sahvatalo.
Dzeko je vazan igrac u ekipi i igrat ce do daljnjeg,kad ga Pellegrini ostavi jedno 2-3 utakmice na klupi,da minuta ne odigra,e onda hajmo kolektivno pljuvanje,a ovako nemate nikakve osnove za takve komentare.
Da Isus igra, ne bi mogao svaku utakmicu od pocetka do kraja sezone odigrati po 90 minuta.
Svi su oni ljudi,trebaju i odmor,i nekad propustit utakmicu,nekad mogu samo 45- utakmica odigrati.
Dajte se sredite.
Keep walking.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 31 avg 2013, 15:59

Sta je sad problem, izasao na poluvremenu odmah komentari da nece nikad zablistati i sl. gluposti.
Neka je izasao, bolje za njega, a jos bolje za nas.
15.10 - 15.06 ...

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 avg 2013, 16:00

Valencia je napisao/la:
gost je napisao/la:
Pa eto, baš ti nabroja sve koji us hispanci.....u Juventusu je Tevez običan igrač bez svog hispanskog lobija....
Džeko u ovoj konstelaciji snaga jednostavno nije njihov igrač....kao i još neki u Citiju
Cuj ovog argumenta.

Zasto nisu ignorisali Etoa u Barsi?
Zasto su ignorisali Ibrahimovica?

Odgovor je jednostavan. Jedan od njih dvojice se nije uklapao u sistem igre, tj. jedan se puno kretao, drugi cekao da mu dodaju loptu.
Pa Barca je jednostavno veći klub.

By the way čak su i oni Eta prodali kao vreću buha, nakon što je toliko dao klubu.
I sasvim je drugo kada si ti domaći, onda nemaš potrebe da stvaraš lobije, ti si na svome.
Ova orijentacija na hispance koju City provodi dugoročno im neće donijeti rezultate. Neprirodna je. Džeko je tu samo žrtva, ne jedina

harko8
Kontakt:

Post Postao/la harko8 » 31 avg 2013, 16:03

mozda Dzeko nije zablistao u City-u, vjerovatno i nece ali...

osvojio je Premier ligu i zaradijo je $$$$$$$$$$ (ni jedan klub mu ne bi dao toliko novca kao City)
za Bosnu igra 120% (i jos uvijek je onaj odlicni Dzeko iz Wolfsburga, mozda jos bolji)

sta mu fali? pare, cura, titule, sa Bosnom abd na svjetsko...

vise se vi sikirate nego on :lol:

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 31 avg 2013, 16:03

Cautinho je napisao/la:Da mi je jedan dan bit kao vi,tačno da malo prozračim mozak.
Evo Dzeko ne znam koju već utakmicu po redu startuje,eto danas izađe na poluvremenu da i Negredo odigra bar pola utakmice,i vi ste to razumijeli kao Dzeko na klupu do 3. mjeseca bar.
Volim i ja sto ga je izvadio,u formi je i takav ce nam trebat protiv Slovaka,a ovako da je ostao jos 45 minuta,kakve smo sreće,tko zna sta bi ga sahvatalo.
Dzeko je vazan igrac u ekipi i igrat ce do daljnjeg,kad ga Pellegrini ostavi jedno 2-3 utakmice na klupi,da minuta ne odigra,e onda hajmo kolektivno pljuvanje,a ovako nemate nikakve osnove za takve komentare.
Da Isus igra, ne bi mogao svaku utakmicu od pocetka do kraja sezone odigrati po 90 minuta.
Svi su oni ljudi,trebaju i odmor,i nekad propustit utakmicu,nekad mogu samo 45- utakmica odigrati.
Dajte se sredite.

Nemas vise od 15 godina,pises ovo ljudima koji ti mogu biti ocevi ;)

2. boldano,argument aka Susic za Spahica. Onda bi bilo najbolje da nikada u zivotu ne odigra utakmicu,samo da za reprezentaciju igra,nije sve crno i bijelo J*** mu mater i trebamo se prestati tjesiti sa glupostima.
Zadnja izmjena: Metanor, dana/u 31 avg 2013, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 31 avg 2013, 16:04

:lol:

Samo se vi tjesite sa tim da je citava ekipa Citija nekakva velika konspiracija protiv Dzeke. Znaci nisu Silva i Aguero igrali u Citiju onaj isti dan kada je Edin zabio 4 komada Tottenhamu? Sta je bilo tada?

Prije ce te duzinu trave na terenu i pravac vjetra krivit nego jednostavno priznat da nikog drugog nema da krivi nego sebe kada ima ovakvu igru kao danas. Ne moze. Jednostavno ne zeli da igra sa onakvom voljom kao protiv Newcastela prije dvije igre. Sta god razlog za to bio. Ima igraca koji mogu. Suarez dadne sve od sebe svaku utakmicu. Trci ko budala za loptom. Da Dzeko ima takav mentalitet bio bi jedan od najboljih igraca u Premiershipu. Minus pokusaja da pojede druge igrace.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 31 avg 2013, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 31 avg 2013, 16:04

Cautinho je napisao/la:Da mi je jedan dan bit kao vi,tačno da malo prozračim mozak.
Dajte se sredite.

Tacno se zapitas sta ljudi trose kad pisu ovakve gluposti kaze propale mu najbolje godine u ekipi u kojoj nikad nece zablistati :lol:

Da vas podsjetim Dzeko u 3 god u City Pvak engleske,2 puta FA CUP i Community Shield tj supercup ali najbolje godine mu prodose u nista :lol: :lol: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 31 avg 2013, 16:04

skyisthelimit je napisao/la:Sta je sad problem, izasao na poluvremenu odmah komentari da nece nikad zablistati i sl. gluposti.
Neka je izasao, bolje za njega, a jos bolje za nas.
Drug vjeruj da nije bolje,pocetak je sezone za Dzeku je bolje da ima jakih utakmica a ne bi se on nimalo umorio za petak.
Medjutim veci je problem sada njegovo stanje,znas li kako se osjeca igrac koga trener zamijeni na poluvremenu i sta misli o svojoj igri,kakvo je jegovo samopouzdanje..Ono nije to bas lijepo...
SLOBODA NAVIJAČIMA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 avg 2013, 16:05

Negredo odlicno koristi priliku kada udje sa klupe. Isto je radio i Dzeko prosle sezone. Sljedecu utakmicu ce vjerovatno poceti Negredo i Aguero, ali treba vidjeti kako ce se Negredo snaci kada igra cijelu utakmicu. Dzeko obicno nebi odigrao dobro kada bi igrao cijelu utakmicu, nakon sjedenja na klupi.

Za danasnji nastup se Dzeki nema sta prigovoriti, igrao koliko je mogao, ali nije imao lopti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 avg 2013, 16:05

Sad ispada da je negredo bolji igrac od dzeke. Jest...al u qrcu

Smijesni su mi ovi komentari tipa "Dzeko nije za Premierhipa" ili "Dzeko dovoljno netrci"...

Dzeko nije krilo,nije poluspica vec klasican napadac koji ceka loptu. To je znao Mancini,zna vjerovatno i Pelegrini. Imas Ferrarija a vozis ga ko da je jugo. Ako ti vec netreba klasican napadac,onda brate prodaj ga i gotovo.

Negredo na "cist " nacin NIKAD nece izbaciti iz sastava jer je ovaj 100000 puta bolji igrac od spanca. E sad,ako bude nesto od ovog sto je spomenuo @Metanor,to je druga stvar.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 avg 2013, 16:12

Suma sumarium.
Dzeko znaci nepovrijedjen,relativno nahajcan, vec spremnjenih kofera.. ali za Sarajevo pred dvije vazne tekme u kvalifikacijama.
Ko je shvatio,skontat ce.Ko nije,vazda ce tetki biti na forumu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 avg 2013, 16:14

majestic24 je napisao/la:
Negredo na "cist " nacin NIKAD nece izbaciti iz sastava jer je ovaj 100000 puta bolji igrac od spanca. E sad,ako bude nesto od ovog sto je spomenuo @Metanor,to je druga stvar.
Upravo. S tim što zaitsa postoji mogućnost da je i Džekson više umoran od ove borbe u kojoj je za svaku lošu utakmicu on dežurni krivac. Ne bi me iznenadilo da ukoliko se nastavi ova tendencija da na zimu on bude insistirao na transferu.

Naravno da jedna zamjena ništa ne znači, ali ovo jeste bilo traženje žrtvenog magarca. I nisam baš siguran da i Džekson to ne shvata na ovaj način.

Eleneis,dolazi Slovačka, Edin je u formi i za nas je to najvažnije

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 avg 2013, 16:14

kako bi njemu leglo da ode u arsenal recimo...a tek u bundesku da se vrati...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 avg 2013, 16:15

Daj majke ti,fino složi taj post,da vidim šta hoćeš reći.
Ti si izgleda vrlo intelektualna osoba i veliki mentor u zivotu,ali problem ti je sto svoje dragocijeno vrijeme i misljenje moras prosipati po forumu.
Zasto se bunite na cinjenicu da nece odigrati svaku utakmicu koju City bude igrao.
Pomirite se s tim.
Ekipa ima 4 (riječima : ČETIRI , evo i ovako : 1 1 1 1,evo moze i ovako : - - - - ) napadača,i nijedan od njih neće cijelu sezonu sjediti na klupi.Svaki ce dobiti svoj prostor.
Aguero i Dzeko su prvi izbor ovaj početak sezone,kad se Jovetić vrati,dobit će priliku nauštrb Aguera ili Edina,a i Negredo će nekada početi utakmicu,posebno sada kada je pokazao i dokazao da je dobar i kvalitetan igrač.
Budite realni,realno razmisljajte,gledajte sa fudbalskog aspekta situaciju.
Poistovjetite se sa Pelleom.
I tačno ne mogu vjerovati da sam izgubio 10 minuta da objasnim jedan od najjednostavnijijh fudbalskih sinonima:
ROTACIJA!
Keep walking.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 31 avg 2013, 16:18

Yucca je napisao/la:Da vas podsjetim Dzeko u 3 god u City Pvak engleske,2 puta FA CUP i Community Shield tj supercup ali najbolje godine mu prodose u nista :lol: :lol: :roll:
to su kolektivni trofeji . recimo , i rezervni golman pantillimon je sve to osvojio , i jel to znači da je u rangu sa hartom ? konstatacija ti je smiješna :roll: džeko te trofeje nije donio isključivo svojim golovima jer to nije moguće i ne dešava se u profesionalnom fudbalu .. pola tih sezona je proveo na klupi .

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 31 avg 2013, 16:18

Serete po Džeki a možete mu se saget samo. Čitav tim je bio katastrofa, pa i taj Aguero po kojem svršavate. Frajer prođe 3 igrača i umjesto da doda nekome u sredini on dodaje golmanu. Džeko je dobio 1 loptu kako treba kada je opucao na gol (bolje nije moglo) i golman mu je skinuo, te je ta prilika zajedno sa Lescottovom najbolja u 1. poluvremenu. Protiv Cardiffa je iz ničega postigao pogodak ali opet je Džeko letva.

E moji papci, nikad se opametit necete.
FK Željezničar
Chelsea FC

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2013, 16:19

E svašta..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 31 avg 2013, 16:21

Cautinho je napisao/la:Daj majke ti,fino složi taj post,da vidim šta hoćeš reći.
Ti si izgleda vrlo intelektualna osoba i veliki mentor u zivotu,ali problem ti je sto svoje dragocijeno vrijeme i misljenje moras prosipati po forumu.
Zasto se bunite na cinjenicu da nece odigrati svaku utakmicu koju City bude igrao.
Pomirite se s tim.
Ekipa ima 4 (riječima : ČETIRI , evo i ovako : 1 1 1 1,evo moze i ovako : - - - - ) napadača,i nijedan od njih neće cijelu sezonu sjediti na klupi.Svaki ce dobiti svoj prostor.
Aguero i Dzeko su prvi izbor ovaj početak sezone,kad se Jovetić vrati,dobit će priliku nauštrb Aguera ili Edina,a i Negredo će nekada početi utakmicu,posebno sada kada je pokazao i dokazao da je dobar i kvalitetan igrač.
I tačno ne mogu vjerovati da sam izgubio 10 minuta da objasnim jedan od najjednostavnijijh fudbalskih sinonima:
ROTACIJA!

Jedini koji se pravi intelektualac ovdje si ti,daj kidu **** sjasi vise malo,ti nasao ovdje ljudima objasnjavati sta je rotacija,a navijas lafo za Manchester City otkad to majke ti? Koliko imas godina,vidim ti po postovima da si dijete,iako to pokusavas sakriti,ae,iskreno reci?

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 31 avg 2013, 16:22

Cautinho je napisao/la:Daj majke ti,fino složi taj post,da vidim šta hoćeš reći.
Pomirite se s tim.
ROTACIJA!
Nemoj molim te, ti nista objasnjavati ,, ziv i zdrav bio.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”