Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Poljska, Azerbejdzan, Izrael... nisu vala preko svijeta, pogledaj ih ponekad Pape.
Ma jok ba, nezavisni su ti oni... nikakve menadžerske agencije nemaju veze ni s njima, ni sa s.c.s.portcalcio je napisao/la:
Iz aviona se vidi koga ovi guraju, cudo nisu napisali nesto i o Stanicu, Bekricu i Svraki.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Donnie Darko
- Kontakt:
Probajte vi antenu uštimat tako da fata signal iz Poljske i Izraela.
Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.
Sir Safet Sušić, u slobodno vrijeme trenerski mag.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tako su neki govorili i za Mađarsku, šta će kažu tamo neki Bešić iz tamo neke Mađarske lige, da je valj'o kažu ost'o bi u HSV-u, prop'o kažu, Jagodić je u pravu što ga drži na klupi. Pa ga je javnost na kraju ubijedila da povede Bešića na SP i znamo šta je bilo. Pa šta će tamo neki Prcić, igra u tamo nekom lošem francuskom klubu, umjesto da šuti i čeka da se Sušiću upali lampica i da Sušić skonta da je Prcić dobar igrač, on se drzuo nešto prigovarati. Pa na kraju opet javnost objasni Sušiću da je Prciću mjesto u reprezentaciji. Tako će biti i za Zukanovića i za svakog narednog igrača kojem je mjesto u reprezentaciji jer Sušić nažalost nije baš pretjerano nadaren za donošenje pravilnih zaključaka, da se lijepo izrazim.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:
Kad spomenuh Svraku, ovaj njegov novi klub ima najruzniji grb koji sam ikad vidio

wtf
wtf
Neutral je napisao/la:Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.
Zato jeste
-
Nerminovic
- Kontakt:
a dres im ko potkošuljacalcio je napisao/la:Kad spomenuh Svraku, ovaj njegov novi klub ima najruzniji grb koji sam ikad vidio
wtf
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:
Jos je davno prije 2-3 hiljade godina Buda rekao: "Ne vjerujte nikome, ne vjerujte ni meni, ako se ono sto ja kazem kosi sa vasim razumom". Znaci izjava da su nepravedno zapostavljeni igraci koji godinama igraju po lijevim ligama ne moze nikako biti istina. Mi smo top 20 reprezentacija i moramo poceti postavljati neke uslove igracima. Istina je da ne mogu svi odmah poceti u top ligama i top klubovima ali pokazite neku volju, zelju, pokazite da vam nije mjesto u tim osrednjim sredinama i da imate kapacitet za vise. Sve do tada, mozda dobijete poziv, mozda ne ali nemoj mi o nekakvim nepravdama...VanBasten je napisao/la:Ma jok ba, nezavisni su ti oni... nikakve menadžerske agencije nemaju veze ni s njima, ni sa s.c.s.portcalcio je napisao/la:
Iz aviona se vidi koga ovi guraju, cudo nisu napisali nesto i o Stanicu, Bekricu i Svraki.
Ma vala Dejo nije imao mjesta ni bez blamaže. Ali eto.. izvuče ovog Dujkovića. Ne znam, kontam da je ovo oko trećeg golmana neki interni njihov dogovor u Savezu, bar da tu poziciju redovno drži jedan igrač iz domaće lige - što je počelo s Avdukićem, sad se nastavlja.Virtu4l je napisao/la:Odličan spisak, jedina zamjerka bi mogla biti pozivanje Hadžića, ali sve ostalo je odlično. Forumaši koji su na aparatima još uvijek očajnički pokušavaju da pronađu slamku spasa u pokušajima da odbrane svoje nebuloze, ali sve više ispadaju smiješni. Prvo se prizivao Prcić, pa sad kad je on tu, onda se priziva Štilić, da je njega pozvao onda bi se prizivao neko treći, i tako u krug... dakle, smiješno.
Zakarić je odličan igrač, veliki potencijal, treba ga i zvanično kaparisati, o Cimirotu je sve rečeno, Bandović ipak nije pozvan nakon sinoćnje blamaže, tu je Dujković koji niti smrdi niti miriše. Prcić je napokon tu, još jedna priča sa sretnim završetkom. Dakle tri momka koji imaju 20, 21 i 22 godine, igrači koji su prošli naše mlađe selekcije i stvarno je stručni štab još jednom odabrao one najbolje kojima se treba pružiti šansa.
Biće zanimljivo vidjeti u kakvom ćemo sastavu izaći u ove dvije utakmice, ko će na teren umjesto Misimovića, ali sigurno je da ćemo imati strašan tim, prepun trkača, boraca, koji će ostaviti srce na terenu.
Zukanović, isto, nije mi jasna odluka. Bolje da nije ništa ni objašnjav'o.
Nadam se da će Cimirot i Zakarić dobiti pravu priliku... jer imaju potencijal,a i znanje bgm, i zaslužuju je sigurno. Gojko je doktor za Hadžića, realno
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Postavili smo uslove, ako želite biti sigurni da ćete igrati u reprezentaciji ili igrajte u Hajduku ili budite bez kluba. Neću valjda da zovem igrače tamo neke Wisle i Chieva kad imam igrače Hajduka. Logično.
Ma znaš šta, Pape se realno kompromitirao spiskom za SP (poziv Sušiću, pogotovo Hadžiću), i cjela ta priča je baš bila loša. Preloša. Nabacio je na volej, i ima da ga punim sve dok je na klupi. Dao im je jedan dobar broj održivih argumenata, i primjera, dovoljno da se u tu priču zamuti i proda svašta..calcio je napisao/la:Jos je davno prije 2-3 hiljade godina Buda rekao: "Ne vjerujte nikome, ne vjerujte ni meni, ako se ono sto ja kazem kosi sa vasim razumom". Znaci izjava da su nepravedno zapostavljeni igraci koji godinama igraju po lijevim ligama ne moze nikako biti istina. Mi smo top 20 reprezentacija i moramo poceti postavljati neke uslove igracima. Istina je da ne mogu svi odmah poceti u top ligama i top klubovima ali pokazite neku volju, zelju, pokazite da vam nije mjesto u tim osrednjim sredinama i da imate kapacitet za vise. Sve do tada, mozda dobijete poziv, mozda ne ali nemoj mi o nekakvim nepravdama...VanBasten je napisao/la:Ma jok ba, nezavisni su ti oni... nikakve menadžerske agencije nemaju veze ni s njima, ni sa s.c.s.portcalcio je napisao/la:
pa u priči o Prciću i Zukanoviću, dobiješ Stanića (
hajr!
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 23 avg 2014, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
- themaniaks
- Kontakt:
Umri zvaljo zvaljavi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
+1DukeOfWellington je napisao/la:Postavili smo uslove, ako želite biti sigurni da ćete igrati u reprezentaciji ili igrajte u Hajduku ili budite bez kluba. Neću valjda da zovem igrače tamo neke Wisle i Chieva kad imam igrače Hajduka. Logično.
Sto bi rekao ahbab@ajah
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cim neko spomene pljusku

Jest,dajdjinca mu iz Mozambika.PljusMozambik je napisao/la:Cim neko spomene pljusku
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj post je postao/la harishp, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
pljus
pljus
Ruralni Mozambicar procita post sad pa sad,pljus
Idi brisi suze tom tvom sa avatara.Pametnije ti je.Nego da zayebavas narod na forumu.
Idi brisi suze tom tvom sa avatara.Pametnije ti je.Nego da zayebavas narod na forumu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2014, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj post je postao/la harishp, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.