Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
SamoTravnik@
O tome i nesto pisalo po medijima kako igracima tako i o sukobu vasih ljudi u klubu.
Ali kao i uvjek nesto malo,i o to se valjda zataskalo.
Ali kao sto kazes,slabo prate.
O tome i nesto pisalo po medijima kako igracima tako i o sukobu vasih ljudi u klubu.
Ali kao i uvjek nesto malo,i o to se valjda zataskalo.
Ali kao sto kazes,slabo prate.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma nisu svi ograničeni, ima i onih koji to dobro razumiju al šute i čekaju razvoj situacije. Šteta što je više ovih lajavih koji pojma nemaju ni o čemu nego samo daj da izvrijeđamo sve što se može. Čitava priča pogledavši upravo od Travnika se sve fino uklapa, i ono što si nam ti pokazao, a to isto je i potvrđeno od predsjednika našeg kluba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Postujem svaciju rijec pa tako i tvoju, moguce da imas pravo i govoris istinu ali ne mozes traziti da se ni tebi ni Husicu vjeruje na vasu rijec. Kao ni Selimovicu u konacnici. Nisi ti buraz nista crtao, ne tripuj. Ti si samo napisao recenicu koja moze biti tacno ali i ne mora. U tome je kljuc. Mi smo postali drustvo koje vjeruje na prvu. Rekla, kazala i FAKT, nema dalje od toga. Takvo razmisljanje je potpuno pogresno, ta slika sto si postavljao je tvoja teorija, Husic iznio svoju, Selimovic rekao da nije i sada trebamo svi vjerovati Husicu jer je "cool" reci da je necija titula kupljena. Nece tako moci, kada se iznesu dokazi (sto nijedna strana trenutno nije uradila) onda cemo biti pametniji i moci donijeti presudu i staviti nekoga na stub srama. Pusti se tih manipulacija i prica "znam ja" a dokaza nigdje.SamoTravnik je napisao/la: Nemoj se truditi da nekome nesto objasnis kad je ovdje dosta ljudi ograniceno ko balkon. Njima da nacrtas oni bi trazili da se oboji. Onaj ko je pratio stvari koje sam pisao, zna da sam ja i sliku postavio od prije godinu dana gdje sam fino napisao da se zna za kombinaciju Sarajevo-Vitez a i Azmir je to potvrdio u emisiji.
Nema sta. Postena nam liga. Zelji kupovao titule Amar, Sarajevu Dino a ostali fina postena djeca, ne znaju oni sta je stimanje i rezija. Mozes mislit...
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 15 mar 2016, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Sta ce ti Bog, imas Vlajica.....uslisena vam je molitva.MosaaRajvosa je napisao/la:Samo tako!
Molim te Boze za 1-0 iz nepostojeceg penala, crveni Zebi zbog prigovora, da stvarno vide sta je kradja!!!
Moze, jer mi smo divovi, mora biti penal! Nego, nadam se da ce ovaj put stvarno biti nepostojeci!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Vi ste qurac od ovce.MosaaRajvosa je napisao/la:Skver je napisao/la:Sta ce ti Bog, imas Vlajica.....uslisena vam je molitva.MosaaRajvosa je napisao/la:Samo tako!
Molim te Boze za 1-0 iz nepostojeceg penala, crveni Zebi zbog prigovora, da stvarno vide sta je kradja!!!
Moze, jer mi smo divovi, mora biti penal! Nego, nadam se da ce ovaj put stvarno biti nepostojeci!
-
- Kontakt:
Nada je jedino sto vam je i ostaloMosaaRajvosa je napisao/la:Skver je napisao/la:Sta ce ti Bog, imas Vlajica.....uslisena vam je molitva.MosaaRajvosa je napisao/la:Samo tako!

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nada je jedino sto vam je i ostaloSkver je napisao/la:MosaaRajvosa je napisao/la:
Sta ce ti Bog, imas Vlajica.....uslisena vam je molitva.
Imamo i sudije!!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sudijska ... zli/103291
Jedna od mnogih u reziji gospon Sisoje. kuknjava
Zadnja izmjena: MosaaRajvosa, dana/u 15 mar 2016, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- akisarajevo92
- Kontakt:
O čemu su u Vogošći pričali simpatizeri Sarajeva i Husref Musemić?
15. 03. 2016 - 11:42 \\ Domaći fudbal \ R. S. \ Foto: ****
Malo nas tuze, malo nam dodju u posjetu....sad bi da im se vrati Husref 
15. 03. 2016 - 11:42 \\ Domaći fudbal \ R. S. \ Foto: ****

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako je lijep pun Bili Brig 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Čitam komentare na zvaničnom fb FK Slobode... šokiran
Jao pa koji paćenici, sami protiv svih! Jest Hin ovaj Amer pravo naložio, aferim. 

Željo nije velik, Željo je golem. الرغبة ليست كبيرة، والرغبة المجردة.
Hoonaj je napisao/la:Čitam komentare na zvaničnom fb FK Slobode... šokiranJao pa koji paćenici, sami protiv svih! Jest Hin ovaj Amer pravo naložio, aferim.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Covjek bi rekao pune vitrine.Hoonaj je napisao/la:Čitam komentare na zvaničnom fb FK Slobode... šokiranJao pa koji paćenici, sami protiv svih! Jest Hin ovaj Amer pravo naložio, aferim.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobro je pratite nas i po drustvenim mrezama 

Vas vaspitna ceka u subotu ne ometaj sadHoonaj je napisao/la:Čitam komentare na zvaničnom fb FK Slobode... šokiranJao pa koji paćenici, sami protiv svih! Jest Hin ovaj Amer pravo naložio, aferim.

Mora jednom i vas neko, a ne vjerujem da ce dugo.NYKnicks Fan je napisao/la:Dobro je pratite nas i po drustvenim mrezama

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa vi ste jos gori od fukara... Uprava maze oci vasim navijacima vec godinama... Te ovaj igrac najbolji te onaj... Neka obecanja i setanje kroz ligu... A niko nece da pogleda pravo stanje.... Digli jedan kredit u Januaru prosle godine za palte pa ga vratili posle evrope... Digli sad drugu isto za plate i sad je dosao na napalatu a para fali... E moji pitari vi svi pusite fore sta god da fening objavi...MosaaRajvosa je napisao/la:Skver je napisao/la:Husić: Na revanš smo htjeli sa juniorima, ali prvotimci žele istrčati na Koševo i boriti se!
Kakva demagogija na koju nasjedate pa to nije normalno!![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko zna sta ce da bude, ko zna.Rooney88 je napisao/la:Mora jednom i vas neko, a ne vjerujem da ce dugo.NYKnicks Fan je napisao/la:Dobro je pratite nas i po drustvenim mrezama

Ne znam ni ja sve, znam samo da od iduce sezone, za razliku od ove, gledate Zelji u ledja. Pripreme za to cemo obaviti vec ovaj vikend.NYKnicks Fan je napisao/la:Ko zna sta ce da bude, ko zna.Rooney88 je napisao/la:Mora jednom i vas neko, a ne vjerujem da ce dugo.NYKnicks Fan je napisao/la:Dobro je pratite nas i po drustvenim mrezama

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.