Pripremi pare ako padnemEndi05 je napisao/la:Ja sam na Alborg stavio 50eura, ti gledaj kako ćeš vraćati ako ne prođeEmir ZENICA je napisao/la:Ma za ovaj AlborgEndi05 je napisao/la:
Šta bre?
Al ahly 1/2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pripremi pare ako padnemEndi05 je napisao/la:Ja sam na Alborg stavio 50eura, ti gledaj kako ćeš vraćati ako ne prođeEmir ZENICA je napisao/la:Ma za ovaj AlborgEndi05 je napisao/la:
Šta bre?
Al ahly 1/2
Emir ZENICA je napisao/la:Endi05 je napisao/la:Ja sam na Alborg stavio 50eura, ti gledaj kako ćeš vraćati ako ne prođe
Ma nisam lud čovječeJa ti ga nisam predlozio,tako daA ako si u grupi,pogledaj ulog
![]()
jos davnoEric Cartman je napisao/la:Ljudi nema utakmice ukinuta iz ponude
Ima u kladionici REMI moze se uplatit jos uvijek nije blokirano, kvota na 2 je 12 , a x2 7.50napadacfix je napisao/la:Utakmica danskog rukometa Randers-Aalborg je ukinuta samo kod ovih "nasih" mucenika. Najvece svjetske kladionice normalno drze taj par u ponudi. Na primjer BET365,gdje se ja kladim,ima taj par i daje 9 vrsta igara.Kvota ja 2 je 12,a dobri su i razni hendikepi.Ja razmiljam da odigram neki hendikep na Aalborg recimo da nece izgubiti sa vise od 7 razlike. Tu je kvota 1.85.
Problem sa tim parom je sto je kvota nerazumljivo mala na domacina s obzirom na stanje tablice.A jadne "nase" kladionice odmah blokiraju jer se plaše i svog hlada
700%cala je napisao/la:gledam u formuli na stranici njihovoj par je u ponudi, 10 je kvota na 2, na x2 7
koliko % je ovo sigurno?
Eric Cartman je napisao/la:700%cala je napisao/la:gledam u formuli na stranici njihovoj par je u ponudi, 10 je kvota na 2, na x2 7
koliko % je ovo sigurno?
samo bez ove dvije nuleEndi05 je napisao/la:Eric Cartman je napisao/la:700%cala je napisao/la:gledam u formuli na stranici njihovoj par je u ponudi, 10 je kvota na 2, na x2 7
koliko % je ovo sigurno?
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.