bacanje para, imate boljih opcija za te paremuxa je napisao/la:Dao bi ja za Cazorlu 20 mil, on bi bio dobar na AMF
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovdje je raja već dovela pola Evrope u Milan, kao gotova stvar, formalnost, a zvanično niko još uvijek nije potpisao. Kakav Martinez, kakav Kondogbia, samo ih možemo sanjati dok se Berlusconi nešto pita u klubu (a pita se još uvijek, na moju veliku žalost). Mislim, daj Bože da takva skupa pojačanja slete na San Siro, ali realnost nam govori nešto sasvim drugo.
A koje su to opcije?Chinaglia je napisao/la:bacanje para, imate boljih opcija za te paremuxa je napisao/la:Dao bi ja za Cazorlu 20 mil, on bi bio dobar na AMF
Mislim, nije da mi se svidja, moze nam posluziti za pocetak kada tek sklapamo ekipu, al' nista vise od toga. Ali koga dovesti na tu poziciju, a da valja, da nam je dostupan, da nije preskup i ono najbitnije, da zeli doci u Milan?
Meni je onaj mali Vasquez iz Palerma bio dobar, ali rizicno je to uzimat, nikad ne znas kako ce se snaci u vecem klubu i da li je stvarno kvalitet, a ne one season wonder.
Da je nesto poput Pastorea ili Oscara naci, a da nam je dostupno, cisto sumnjam da ce ti iko sa konja na magarca preci, pa koliko god para ponudio
Danas se ponovo sastaju sa Kondogbiom, hajde rijesite to vise
mrzim ova odugovlacenja, ne bi me cudilo da nakon ove sve zbrke ostaneno i bez ibre i martineza i kondogbie... ali budimo optimisticni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E moj Claus, vidjeti ces kad Martinez i Kondogbia stvarno stignu. Btw. ne pise raja samo po forumu nego sportske novine po Italiji, i to jedne od najpouzdanijih Sky Italia i DiMarzio, pa ti vidi da li bezveze pisemo, ili ce Milan potrositi ovo ljeto 80-100 miliona eura.Claus je napisao/la:Ovdje je raja već dovela pola Evrope u Milan, kao gotova stvar, formalnost, a zvanično niko još uvijek nije potpisao. Kakav Martinez, kakav Kondogbia, samo ih možemo sanjati dok se Berlusconi nešto pita u klubu (a pita se još uvijek, na moju veliku žalost). Mislim, daj Bože da takva skupa pojačanja slete na San Siro, ali realnost nam govori nešto sasvim drugo.
Sto se tice te 10-ke evo procita da je valjda Firmino iz Hoffenhaima na prodaju za 30 miliona eura.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Firminho će u United.
Ne znam što ste zapeli za 10-ku, imamo Hondu i oni neće drugog tražiti, takođe tu je i Suso.
Bitnije je vezni red i odbranu srediti. Ako dođe samo jedan odličan štoper opet od nas nema ništa. Uparit će ga sa Palettom i dobio si qrac od ovce.
Ne znam što ste zapeli za 10-ku, imamo Hondu i oni neće drugog tražiti, takođe tu je i Suso.
Bitnije je vezni red i odbranu srediti. Ako dođe samo jedan odličan štoper opet od nas nema ništa. Uparit će ga sa Palettom i dobio si qrac od ovce.
Forza Milan!
Pa dobro, neka stignu, nemam ništa protiv, štaviše - željno ih očekujem.meho-medo je napisao/la:E moj Claus, vidjeti ces kad Martinez i Kondogbia stvarno stignu. Btw. ne pise raja samo po forumu nego sportske novine po Italiji, i to jedne od najpouzdanijih Sky Italia i DiMarzio, pa ti vidi da li bezveze pisemo, ili ce Milan potrositi ovo ljeto 80-100 miliona eura.Claus je napisao/la:Ovdje je raja već dovela pola Evrope u Milan, kao gotova stvar, formalnost, a zvanično niko još uvijek nije potpisao. Kakav Martinez, kakav Kondogbia, samo ih možemo sanjati dok se Berlusconi nešto pita u klubu (a pita se još uvijek, na moju veliku žalost). Mislim, daj Bože da takva skupa pojačanja slete na San Siro, ali realnost nam govori nešto sasvim drugo.
Sto se tice te 10-ke evo procita da je valjda Firmino iz Hoffenhaima na prodaju za 30 miliona eura.
Prije par dana je bila priča da su pregovori oko Martineza finalizirani, da još samo nedostaje potpis ugovora, a od toga ništa. Još uvijek, naravno. Ibra kao navodno pred povratkom, a onda Raiola izleti s logičnom izjavom da im Milan nije ni u planu. Ista stvar s Monacom i Kondogbiom.
Najviše od svega bih volio da griješim, no vrijeme će sve pokazati.
Ma Milan se za njih interesuje, pregovara, nudi novce jer ih napokon imamo na raspolaganju, al' sta covjek da radi kad se igrac necka, premislja, te hoce ovo, te hoce ono.
Evo ja prvi ne bih u Milan, a da znam da se za mene interesuju i drugi veci klubovi u atraktivnijim ligama od talijanske i koji ce ti vjerovatno ponuditi vecu platu nego ovdje, ali to je breme koje nosimo nakon ovih par katastrofalnih sezona. Ma ustvari, ne bih ni isao iz Monaka kad malo bolje skontam, fina plata, igras Evropu, tu si u top 3 lige, ma milina.
Jah, procitah i ja da ce u United, pa bi nam mogli dati Matu
Gdje jarane necemo traziti desetku, pa ova ekipa vec godinama vapi za nekim kreativcem, koji zna igrati lopte, koji ce podvaliti loptu i jednim potezom rijesiti utakmicu. To je ono sto nama najvise fali, dzabe ti ovamo super napad i brza krila kad im nema niko loptu uvaliti, mogu se samo slikat.
Evo ja prvi ne bih u Milan, a da znam da se za mene interesuju i drugi veci klubovi u atraktivnijim ligama od talijanske i koji ce ti vjerovatno ponuditi vecu platu nego ovdje, ali to je breme koje nosimo nakon ovih par katastrofalnih sezona. Ma ustvari, ne bih ni isao iz Monaka kad malo bolje skontam, fina plata, igras Evropu, tu si u top 3 lige, ma milina.
Jah, procitah i ja da ce u United, pa bi nam mogli dati Matu
Gdje jarane necemo traziti desetku, pa ova ekipa vec godinama vapi za nekim kreativcem, koji zna igrati lopte, koji ce podvaliti loptu i jednim potezom rijesiti utakmicu. To je ono sto nama najvise fali, dzabe ti ovamo super napad i brza krila kad im nema niko loptu uvaliti, mogu se samo slikat.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Razumijem sve, ali postavlja se pitanje ozbiljnosti tih pregovora. Ako svaki put ti isti pregovori s igračima svjetske klase završe fijaskom, šta nam to govori!? Ili da pregovori nisu bili toliko ozbiljni koliko se priča(lo), da do istih možda nije ni došlo (sve se završilo na raspitivanju, a željelo se zamazati oči navijačima), da se nije imalo dovoljno novca as usual, a u nekim situacijama se slažem s tobom da igračima igranje u Milanu nije više privlačno.
No sve to zajedno nam govori da su i dalje male šanse da prave zvijezde vidimo u redovima Rossonera, barem dok Bee ili neko drugi ne ubrizga svoj novac u klub. Znaš i sam da Berlusconi i Galliani sami ništa neće napraviti.
No sve to zajedno nam govori da su i dalje male šanse da prave zvijezde vidimo u redovima Rossonera, barem dok Bee ili neko drugi ne ubrizga svoj novac u klub. Znaš i sam da Berlusconi i Galliani sami ništa neće napraviti.
Uzmimo Cabaye-a iz PSG, mada i on ima vec 29 godina, al nije los igrac.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kondogbia and his agent will soon meet with Doyen to discuss the transfer to Milan. Kondogbia is willing to join Milan. [Sky]
A kako prenose mediji u Kolumbiji, izgleda da je J.Martinez pristao da dodje u Milan i da bi se sve moglo rijesiti u narednih par sati

A kako prenose mediji u Kolumbiji, izgleda da je J.Martinez pristao da dodje u Milan i da bi se sve moglo rijesiti u narednih par sati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mi vec par dana slusamo o tome kako ce se sve rijesiti "u narednih par sati"
dao bog da ih obojicu dovedemo, bit ce odmah lakse sta dalje raditi... i bit ce lakse dovesti neko novo pojacanje, kad vide da je plan ozbiljan.
evo nam sarafi igra za italiji od prve, haj neka, treba mu minuta
ej boze, kad se sjetim kakve smo prije reprezentativce davali, pa samo pred 2-3 godine smo imali njih 5, a sad sve na hudnika saravija spalo, grdne rane moje
dao bog da ih obojicu dovedemo, bit ce odmah lakse sta dalje raditi... i bit ce lakse dovesti neko novo pojacanje, kad vide da je plan ozbiljan.
evo nam sarafi igra za italiji od prve, haj neka, treba mu minuta
ej boze, kad se sjetim kakve smo prije reprezentativce davali, pa samo pred 2-3 godine smo imali njih 5, a sad sve na hudnika saravija spalo, grdne rane moje
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Sudeći po natpisima City hoće Martineza, Real hoće Kondogbiu a Chelsea hoće Mirandu. One igrače što smo htjeli trebali smo ih već dovesti a ne stalno ovako odugovlačiti.
Portov predsjednik objavio kako je Martinez odlucio preci u Milan, pa eto, ajmo slavljee
dok ne vidim, ne vjerujem, dzabe
dok ne vidim, ne vjerujem, dzabe
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledali te li Hrvatska-Italija i el sharawy-a kako ide..to ti je kad u klubu nemaš s kim igrati,a neki pricaju prevara od igrača,ovo ono..Tuga !!
Ljudi, Martinez je nas, pa gdje je euforija
jos Bosna pobjedila, opaaa
vidim sarafu ponisten cist gol, steta
haj sto njega ne ide, al' sto mu ni vise sile ne daju da postigne gol, pa to ti je stvarno...
inace vidim da je bio sasvim ok, vise me zanima kako je siljo?
vidim sarafu ponisten cist gol, steta
inace vidim da je bio sasvim ok, vise me zanima kako je siljo?
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 12 jun 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Martinez u Milanu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
A i pored Bosne da gledam Hrv-Ita ne pada mi na pamet, koliko god volio Italiju. I kako odigra Saravi?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Martinez u Milanu.
Idemo sada završiti Kondogbiu.
Idemo sada završiti Kondogbiu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Džeksoonnn opaaa, ajdeee ibraaa josss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.