Tua i Lamar napravili sou

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Meni je sve jasno vec godinamajestamaji je napisao/la: ↑18 sep 2022, 18:50john harbugh je pored billyja i tomlina najbolji trener u NFLu
apropo lamara, ne možeš ništa uraditi kao frančiza kad ti je QB iz geta sa osrednjim dvocifrenim IQ i furkom o svojoj neprocjenjivoj vrijednosti. dovoljno je samo ga čuti kako priča i sve ti je odmah jasno
Jest meni jasno.
Valjda je bolji i sretniji ebigajestamaji je napisao/la: ↑19 sep 2022, 16:38pročitao sam u pravilima maloprije zašto, to je jedno od najmaloumnijih pravila u NFLu. objašnjenje je otprilike ovako: punt je ofanzivni play tima koji puntuje, an ne onoga koji loptu prima, i safety se može svirati samo ako primalac pređe u ofanzivu tj. ko što ti kažeš uhvati loptu i onda sam uđe sa njom u endzonu, ali i to samo ako to uradi nakon što napravi football move koji nije unazad nego u stranu ili naprijed. dakle on čak može i uhvatiti loptu na dva jarda i pustiti da ga momentum lopte unese u end zonu i opet je touchback. touchback je i ako primalac napravi recovery u end zoni pa ga sruše ili ako lopta izađe van terena iza end zone. a sad ono najbolje, što cijelo pravilo pravi besmislenim, da su steelersi napravili recovery u end zoni bio bi touchdown, a safety ne može biti. suludo!
elem apsolutni bullshit!!! nevjerovatno kako ta maloumna pravila uvijek idu na ruku patriotsima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.