AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
						POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
yebo ibru, daj nam kondogbiu silvu ili godina  

svaka cast martinezu sto je prije svih odabrao milan, to se cijeni... momcino, znas sta valja, odmah imas plus od mene.

svaka cast martinezu sto je prije svih odabrao milan, to se cijeni... momcino, znas sta valja, odmah imas plus od mene.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Prica je bila o njemu,kako Milanu ne treba i to..a da je prevera to sam mozda i zamjeno sa ovim klošarima sa fejsa ili neznam,uglavnom kad ima s kim igrati,covjek je masina i tackamuxa je napisao/la:Ko je rekao da je on prevara od igrača???
Ma njega su unazadile povrede, pa ono bi bilo pogubno i za nekog matorca, a kamo li njemu na samom pocetku karijere gdje se mora usavrsavati i skupljati utakmice u nogama. Al' hajde, nadam se da je sve iza njega, a uz ovih par pojacanja cemo konacno proigrati. 

bas cu veceras pogledati talijane, zanima me siljo, da vidim kako pod drugim trenerom igra

najavio berla tri wc igraca... jedan je vec dosao, drugi je pretpostavljam kondogbia, a treci?

samo se nadam da nije ibra, ali svrsit cu u gace ako to bude kakav dobar stoper.

bas cu veceras pogledati talijane, zanima me siljo, da vidim kako pod drugim trenerom igra
najavio berla tri wc igraca... jedan je vec dosao, drugi je pretpostavljam kondogbia, a treci?
samo se nadam da nije ibra, ali svrsit cu u gace ako to bude kakav dobar stoper.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Napad je rješen,sad još  5 6 igrača   dva amf-a ,jedan defanzivni,dva stopera i jedan bek ..na martinezu ne smiju stati 

Ja sam govorio za Silju da je prevara od igraca pa si to mozda zamjenio. I da,  jos uvijek mislim da je Siljo prevara od igraca. Nego,  nikako mi ne pada na pamet koga bi mogli dovesti od kreativnijih veznjaka.

Il Club più titolato al mondo!
Pa eto, ima tih solucija poput Cazorle, Cabayea, Calhanoglua, Pastorea (sto ce ici tesko), u krajnjoj mjeri Vasquez. Sve zavisi doduse i koja ce se formacija igrati, ako bude 433 onda to ne mora biti neka striktna desetka.
Ma ne mora to sad biti wc igrac, dovoljan je jedan pristojan igrac za pocetak, a poslije uvijek mozes dovesti igraca, bit ce jos merkata.
I naravno, neizostavni Snajder, bez njega prosto merkato nije merkato

ja se jos uvijek nadam da siljo nije prevara
 odnosno, moglo bi se ispostaviti da je prevara na beku jer decko nema nijedne karakteristike za istog i svako naredno forsiranje na toj poziciji ce biti gubitak vremena, ali ne bi bilo lose prebaciti ga na stopera, cak mislim da bi uz par godina i steceno iskustvo bio super stoper.

Ma ne mora to sad biti wc igrac, dovoljan je jedan pristojan igrac za pocetak, a poslije uvijek mozes dovesti igraca, bit ce jos merkata.
I naravno, neizostavni Snajder, bez njega prosto merkato nije merkato
ja se jos uvijek nadam da siljo nije prevara
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Mozda Eriksen,ali krc nece ga onaj luđak iz tottenhama pustit ispod 70 milijuna,kad je mogo Modrica i balea,uvalit skupa za 140 mil,moze i njega
Niko mi ne pada na pamet,ima milijun dobrih mladih igrača,talenata za kojih se moze izdvojit,10,20 milijuna,npr Kovacic ili Pjanic..Kovacic jer imamo dobrih veza sa Interom i došo bi na amf za nekih 20 mil..sigurno ne više,a lik 94 godište.

Niko mi ne pada na pamet,ima milijun dobrih mladih igrača,talenata za kojih se moze izdvojit,10,20 milijuna,npr Kovacic ili Pjanic..Kovacic jer imamo dobrih veza sa Interom i došo bi na amf za nekih 20 mil..sigurno ne više,a lik 94 godište.
Ne mislim na AMF, tu mogu za nuzdu Honda, Jack i Suso. Po meni je puno vaznije dovesti registu, odnosno nekog ko zna organizovati igru. Verati bi bio odlican izbor al ne moze se on kupit.

Tipa verati što povezuju odbranu i vezu,ali ni to mi nije toliko vazno,koliko je bitno samo odbranu obnovit..ne mogu kad vidim mexesa,zapatu i bagru biti zadovoljan .muxa je napisao/la:Ne mislim na AMF, tu mogu za nuzdu Honda, Jack i Suso. Po meni je puno vaznije dovesti registu, odnosno nekog ko zna organizovati igru. Verati bi bio odlican izbor al ne moze se on kupit.
- Shevchenko4ever
 - Kontakt:

Raja evo citam prema calciomercato da je Zlatan odlucio da se vrati u Milan i dogovoren je povratak  

isto pise i za Kondogbiu da je dogovoreno...ovo nisam mogao ni sanjati da cu docekati ljudi...
idemo Grande Milan is back...samo da ovako nastave...da ne bude zamazivanje ociju
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!

isto pise i za Kondogbiu da je dogovoreno...ovo nisam mogao ni sanjati da cu docekati ljudi...
idemo Grande Milan is back...samo da ovako nastave...da ne bude zamazivanje ociju
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
						Milan Milan sempre per te
Ala ljudi kupuju. (Y)

gledaj jest' im dragoVelaHavle je napisao/la:Ala ljudi kupuju. (Y)
Kubure ljudi, pola ih se objesiloChinaglia je napisao/la:gledaj jest' im dragoVelaHavle je napisao/la:Ala ljudi kupuju. (Y)
- akisarajevo92
 - Kontakt:

“Pripadam PSŽ-u, imam još godinu dana ugovora, a sve ostalo su medijske spekulacije. Mislim da nijedan novinar nije pozvao izvršnog direktora Milana Adrijana Galijanija i pitao ga da li smo razgovarali. Jeste li ga zvali? Nemam ideju odakle te priče dolaze, pretpostavljam da je ljudima potrebno da o nečemu pišu“, kazao je 33-godišnji napadač.Shevchenko4ever je napisao/la:Raja evo citam prema calciomercato da je Zlatan odlucio da se vrati u Milan i dogovoren je povratak![]()
“Zaista mislim da neću otići – osvojili smo sve u Francuskoj ove sezone i radije bih igrao za klub koji mi se dopada i u kojem uživam, a trenutno igram u Ligi šampiona i uživam u tome. Ipak, nije LŠ uvek ključna u izboru kluba, važan je dobar osećaj dok si negde“, dodao je Šveđanin.
Don't believe the hype.
Kakav bi bio Eder na AMF? U Sampi je uglavnom igrao krilo ali po meni ima karakteristike i za AMF

Ma nista specijalno, bolji je onda onaj Soriano. Ma joj, nemojte mi vise tih igraca iz Genoe, Sampdorie, Atalante pun mi ih je ku.rac vise. 

Sad smo se ufurali kad imamo para

Kao sto neko rece, mozda bi Cabaye bio najbolja opcija, bar sto meni na pamet pada. Ne znam, stvarno je malo dostupnih igraca, al' haj, boga pitaj sta ce se sve izdesavati do kraja merkata, a jos ni pola juna nije proslo.

Sad smo se ufurali kad imamo para
Kao sto neko rece, mozda bi Cabaye bio najbolja opcija, bar sto meni na pamet pada. Ne znam, stvarno je malo dostupnih igraca, al' haj, boga pitaj sta ce se sve izdesavati do kraja merkata, a jos ni pola juna nije proslo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
  I ja mislim da Ibra nece doci i da je sve to suplja oko njegovog dolaska...nadam se da je ovo pocetak napokon lijepog prelaznog roka za nas navijace Milana
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
						Tu sei tutta la mia vita!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.