La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
E cuj 3 penala za Real yebo te tito ovi Realovci navikli na siljenje, da sad cak i sami sebe uvjeravaju u nesto sto nije bilo 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sad im je glavna priča da je Carlo krivac za loše rezultate. Isti onaj Carlo kojeg su uzdizali u nebesa nakon dvije titule LP u ovom mandatu.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako mislimo na Osasunu čist penal. Lik ga nagazio po nogi momacki.
- luckystrike
- Kontakt:
Nije ga nagazio vec mu je presao preko noge. Noge koju spusta na zemlju nakon upucenog udarca.
Čist crveni i Mbpapeu za ovaj lakat. Al ga nece dobiti.
- Shategabri
- Kontakt:
Kontakt je znaci bio. I to sto je ovaj vec opucao po golu nema nikakve veze zbog novih pravila. Penal ko suza.luckystrike je napisao/la: ↑15 feb 2025, 18:03Nije ga nagazio vec mu je presao preko noge. Noge koju spusta na zemlju nakon upucenog udarca.
Kao i crveni Mbappeu u produzetku samo sto mu ga nisu pokazali.
- luckystrike
- Kontakt:
Nisam znao da imaju neka nova pravila. Mada se mogu primjetiti.
Pa ko bi drugi mogao napisati tako nesto? Gledao skoro cijelu utakmicu i nisam vidio 3 situacije za penal Realu, a kamoli da su bili. U prvom poluvremenu ona ruka veze nema gdje je igrač Osasune okrenut od lopte i jos uz to sve ruka mu uz tijelo.
Ostale 2 situacije stvarno ne znam gdje ste našli.
- Shategabri
- Kontakt:
Napisao navijač Liverpoola.Lavcina je napisao/la: ↑15 feb 2025, 18:15Pa ko bi drugi mogao napisati tako nesto? Gledao skoro cijelu utakmicu i nisam vidio 3 situacije za penal Realu, a kamoli da su bili. U prvom poluvremenu ona ruka veze nema gdje je igrač Osasune okrenut od lopte i jos uz to sve ruka mu uz tijelo.
Ostale 2 situacije stvarno ne znam gdje ste našli.
Vjerovatno se zayebavao.
Koševo Zapad
Nadam se da ce neko polomit ovog munueru od onih spanskih fasista.Ako nista da mu cijela porodica od raka umre
- luckystrike
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ozbiljan kiks Osasune. Bezveze prosuta dva boda na domaćem terenu. Valjda ih neće na kraju koštati plasmana u Europu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ima li neko link od RMTV da i mi ostali naučimo "prava" pravila nogometne igre?
Negreira 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cijelu tekmu igrač više i jedva bod izukoše mrtvom Realu ispali dabogda.
Jasno se šilji liga Barceloni.
- DinGospo21
- Kontakt:
Mislio sam na onu situaciju kad su bili u skoku jedan igrač Osusane i Reala. Zbog te situacije je i Ancelotti dobio zuti zbog prigovora.
A ovo iskreno nisam ni vidio. Penal jeste po ovome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.