Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
0-1
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
Convicts1988
- Kontakt:
bravo bravo jts !!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ode kup i raspad sistema
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
14' Sa sjeverne tribine se ori 'Igrajte pi*ke'.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mnogo smo jako zaista jesmo...igraju momci srcem bravo Veselinovicu...mnogi.nas pljuju na forumu nedaju nam nikakve sanse nigdje, a igraci.demantuju sve to bravo za Husrefa, igrace, gospodina Husica i njegove saradnike
Mozemo i ispast iz kupa, mozemo.izgubit i titulu ali svaka cast svim zasluznim za ovo sto su napravili do sad
Mozemo i ispast iz kupa, mozemo.izgubit i titulu ali svaka cast svim zasluznim za ovo sto su napravili do sad
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cestitke Slobodi za konstanti ali ovako bezidejno i igracki lose Sarajevo nije neki aman tezak zalogaj.SaltCityAttack je napisao/la:Mnogo smo jako zaista jesmo...igraju momci srcem bravo Veselinovicu...mnogi.nas pljuju na forumu nedaju nam nikakve sanse nigdje, a igraci.demantuju sve to bravo za Husrefa, igrace, gospodina Husica i njegove saradnike
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
PODRŠKA JEŠIĆU!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Apsolutnowobly92 je napisao/la:PODRŠKA JEŠIĆU!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kod nas već odlučeno da se zastave spuštaju na pola koplja, onog momenta kad dobije otkaz.wobly92 je napisao/la:PODRŠKA JEŠIĆU!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Gledam video gola i ne vjerujem, sta je sa odbranom Sarajeva? Gdje je posao lijevi bek? Jesic je bio definitivno promasaj.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Znači pitanje je momenta?PipiDugaCarapa je napisao/la:Kod nas već odlučeno da se zastave spuštaju na pola koplja, onog momenta kad dobije otkaz.wobly92 je napisao/la:PODRŠKA JEŠIĆU!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
frajer seta na 35 m od golaRooney88 je napisao/la:Gledam video gola i ne vjerujem, sta je sa odbranom Sarajeva? Gdje je posao lijevi bek? Jesic je bio definitivno promasaj.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne znam ali koji god da je zalutao je u fudbal. Nije ni blizu Emersonov gol koliko njegov, onako igraca ni mi na terminu ne ostavljamo.ZZtop10 je napisao/la:frajer seta na 35 m od golaRooney88 je napisao/la:Gledam video gola i ne vjerujem, sta je sa odbranom Sarajeva? Gdje je posao lijevi bek? Jesic je bio definitivno promasaj.je li ono kramar
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
nije bio, nego jos uvijek jeste i neka ga tu gdje jesteRooney88 je napisao/la:Gledam video gola i ne vjerujem, sta je sa odbranom Sarajeva? Gdje je posao lijevi bek? Jesic je bio definitivno promasaj.
Ma kakavi, informacije koje ja imam govore da ce on odraditi ovaj revans s vama i dok se ne finaliziraju pregovori sa zamjenom. Iz aviona se vidi da on nije ta promjena. Iako, ako mene pitas, ni prvih 11 Sarajeva nije ni blizu toliko snazno koliko je "rejting" kluba napucan dolaskom Tana. No dobro, svako ima svoje. Nema vise Cimirota, samim tim ni Radovca, za Velkoskog nema prav zamjene, Barbaric nema par na stoperskoj, bekovi su prosjecni... Nije ova ekipa Sarajeva uopste neki snazan tim da cude ovako lose igre.Chinaglia je napisao/la:nije bio, nego jos uvijek jeste i neka ga tu gdje jesteRooney88 je napisao/la:Gledam video gola i ne vjerujem, sta je sa odbranom Sarajeva? Gdje je posao lijevi bek? Jesic je bio definitivno promasaj.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nakon 21 kola Premijer lige i 4 utakmice ukupu,dakle 25 utakmica u sezoni,Slobodu još niko nije nadigrao.To se nikad nije desilo u historiji Premijer lige BiH uz Kup takmičenje.
Koja lakdrdija u Sarajevu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Jest Celik na Bilinomnellic07 je napisao/la:Nakon 21 kola Premijer lige i 4 utakmice ukupu,dakle 25 utakmica u sezoni,Slobodu još niko nije nadigrao.To se nikad nije desilo u historiji Premijer lige BiH uz Kup takmičenje.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.