Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Opet stojim do toga da je to neki opravdan razlog, Pape sigurno ima postovanje i autoritet od sviju u reprezentaciju tako i od Dzeke, koji je uz Spahu i Misketa lider reprezentacije. Pape je uveo odredjenu disciplinu u reprezentaciju.
Uglavnom, izice Dzeko pred medije, pa vidjecemo do cega je.
Ja vjerujem da ce u petak pruziti maksimum, i da ce nas odvesti do pobjede.
Uglavnom, izice Dzeko pred medije, pa vidjecemo do cega je.
Ja vjerujem da ce u petak pruziti maksimum, i da ce nas odvesti do pobjede.
Bitno je osuti paljbu na našeg najboljeg strijelca svih vremena a zaboravit šta je dao za ovu reprezentaciju hebo li vas forum u čemu se vi raspravljate 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ne kontam, ako igracu treba dan da rjesi neke obaveze, sto da ne, pa nije Dzeko tamo neki Cocalic pa da treba da se dokazuje, a isto tako i ostali igraci znaju njegovu vrjednost i njegove zasluge.... i na koncu siguran sam da ce biti medu strjelcima u petak. Zivi bili pa vidjeli
pa stvarno ovo nigdje nema. kod nas ili je sve crno ili sve bijelo.
daj opustite se. ubijedjen sam da je razlog njegovog kasnjenja opravdan.
takodje sam uvjeren da ce momci u ovom dvomecu dati sve od sebe. da li cemo oba pobijediti ili ne, to se nikad ne zna.
al bi se slobodno kladio da cemo pobijediti obje utakmice.
daj opustite se. ubijedjen sam da je razlog njegovog kasnjenja opravdan.
takodje sam uvjeren da ce momci u ovom dvomecu dati sve od sebe. da li cemo oba pobijediti ili ne, to se nikad ne zna.
al bi se slobodno kladio da cemo pobijediti obje utakmice.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma zakljucati ovu temu sve do tekme i onda kada ga Dzeko zabije, ponovo je otkljucati i to je to.
Majke mi kada god mi je dosadno, samo citam postove pojedinih forumasa i smijeh ne prestaje.
Majke mi kada god mi je dosadno, samo citam postove pojedinih forumasa i smijeh ne prestaje.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, kritika ne ide na racun Dzeke nego Susica sto dopusta ovakve zayebancije 3-4 dana prije utakmice... Ne vidim sta moze biti toliko bitno da se propusti trening reprezentacije. Jedino smrtni slucaj, a znamo da to nije slucaj ovdje
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Džeko morati pokazati još više ukoliko misli zadržati mjesto u prvih 11 kod Pelegrinija jer Negredo koristi svaku šansu koja mu se ukaže.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Niste normalni. Pa i covjek ima privatan zivot, ko zna sta mu se dešava pa kasni dan. Vi nikad ne promašite posao (ili obdanište, po nekim komentarima) zbog privatnih obaveza.
Susic mu je dopustio da kasni, ali eto Saurman i kompanija nisu. Lik je u top formi i nema nikakvih problema sto malo kasni.
A sta vi znate, moze mu neko u familiji bit bolestan, mozda ide na neku sahranu i tako dalje. Bolje vam je sutite dok ne znate sta je u pitanju. Sigurno ne kasni samo da bi odmarao.
A sta vi znate, moze mu neko u familiji bit bolestan, mozda ide na neku sahranu i tako dalje. Bolje vam je sutite dok ne znate sta je u pitanju. Sigurno ne kasni samo da bi odmarao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jedino ako je u pitanju neka tragedija ili ozbiljna bolest u najblizoj porodici...onda je uredu ovo...jer navodno je ''privatni razlog'' kriv sto Dzeke nema.
Ipak nikad nismo imali vecu sansu da se plasiramo na svjetsko prvenstvo od sada..a nema naseg najboljeg i najvaznijeg igraca vec 3 dana fali.
Ipak nikad nismo imali vecu sansu da se plasiramo na svjetsko prvenstvo od sada..a nema naseg najboljeg i najvaznijeg igraca vec 3 dana fali.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- NoName
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem...Pauk je napisao/la:Jedino ako je u pitanju neka tragedija ili ozbiljna bolest u najblizoj porodici...onda je uredu ovo...jer navodno je ''privatni razlog'' kriv sto Dzeke nema.
Ne znam šta je razlog, naravno, ali čisto sumnjam da bi Edin zbog neke gluposti kasnio, jasno je i njemu da su ovo veoma važne utakmice a mnogo puta je izjavio koliko bi mu značio plasman na SP tako da... Ali, neće se to osjetiti na njegovoj igri.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa sta ako fali 3 dana ? Je li prije par dana igrao tekmu ? Je li ima kondicije ? Je li u formi ? Zar ce zaboraviti hodati ako propusti jedan trening jbt
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kakvih crnih 3 dana? Trebao doc jucer, doc ce danas. Zbog nicega se pravi problem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Papastathopoulos je napisao/la:Pa sta ako fali 3 dana ? Je li prije par dana igrao tekmu ? Je li ima kondicije ? Je li u formi ? Zar ce zaboraviti hodati ako propusti jedan trening jbt
Dzeko je propustio danasnji trening nema sanse da se vrati u formu do petka
Jest ljudima dosadno pa pisu ovakve gluposti nevideno
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vidi Mironija što se opustio, još jedan u nizu?
Treba i Džeku i Papeta otpustiti.
Treba i Džeku i Papeta otpustiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
AzRimiRzA je napisao/la:Niste normalni. Pa i covjek ima privatan zivot, ko zna sta mu se dešava pa kasni dan. Vi nikad ne promašite posao (ili obdanište, po nekim komentarima) zbog privatnih obaveza.
nevjerovatno,,ma mi Bosanci smo cudo,,,halo srati po Edinu radi gluposti pa to je van pameti
+ 1Pauk je napisao/la:Jedino ako je u pitanju neka tragedija ili ozbiljna bolest u najblizoj porodici...onda je uredu ovo...jer navodno je ''privatni razlog'' kriv sto Dzeke nema.
Kakva ce biti prica ako dodje u cetv.
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
Gdje nađoste ta tri dana? Po kojem kalendaru vi računate vrijeme?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Mislim da kad bi došao na samu tekmu da bi zabio Slovacima.
Grčku smo razbili a Slovake ćemo razmontirati, samo opušteno raja, opušteno !
Grčku smo razbili a Slovake ćemo razmontirati, samo opušteno raja, opušteno !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.