C.Anthony (N.York) (26,5) Više 1,85
D.Nowitzki (Dallas) (21,5) Manje 1,85
San Antonio - Houston 1 1,40
K.Bryant (LA Lakers) (28,5) Više 1,85
odss : 13,30
Moze proci

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pintol_TM87 je napisao/la:Singlovi:
Asat - saipa kp2 (hrabriji x) kvota 3.2 1:3
Randers - alborg (rukomet zene) tip 2 kvota 12zamalo
Hradec - Jihlava 1 kvota 2.1 6:1
Usti - Litomerice x kvota 5.6 3:0
http://www.facebook.com/groups/155205891248901/" onclick="window.open(this.href);return false;cala je napisao/la:moze li neko postati link te FB grupe ako nije problem, ili poslati na PP svejedno je
sry ako je offtopic
al nas aalborg povalja26:16
al nema veze, ovo sam reda radi ispratio na marku
dva dana za redomdeno_TM87 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la: jucer 35 KM, nije loseza danas
TOP/Sporting - Nacional 1 1.45
TOP/BiH - Grcka 1X 1.35
pik/Man.City - Liverpool 1 1.50
Udinese - Chievo 1 1.60
Levante - Alcorcon 1 1.60
Dortmund - Elche 1 1.65
St.Petersburg - Cherepovec 1 1.45
odg/Lyon - Lille 1.70
Kvota 30.55
Uplata 1.40
Dobitak 42.80
TOP/Tottenham - Everton 1 1.80
Espanyol - Cordoba 1 1.40
Zamalek - El Gouna 1 1.50
Borussia M. - Heracles 1 1.55
Domzale - Partizan 2 1.35
Brya/Brya - Paes/Stepa 1 1.20
Zemlja - Gremelmayr 1 1.65
dg/Roma - Fiorentina 1.15
Kvota 18.00
Uplata 1.40
Dobitak 25.20
E moj Richarde,od koga ti gubiskelner je napisao/la:Kerber-Cirstea
U Aucklandu su obje izgubile od Pennete,koja je odlicno otvorila sezonu,a dosta bolji otpor je pruzila Cirstea.Medjutim,Alice Kerber je jedna odlicna teniserka 31 na WTA listi ima 23 godine.U vec spomenutom Aucklandu je dobila uvjek neugodnu Marinu Erakovic,zatim napravila iznenadjenje protiv Julie Goerges da bi joj u trecem kolu predala Sabine Lisicki sredinom drugog seta.U Hobartu je ''pregazila'' i Vesninu i Errani
Sorana Cirstea-Prosle godine osvojila nekoliko Chelengera,a na najvisoj razini nije napravila neki veliki rezultat:Fino je krenula u ovu sezonu,tek joj je 21 godina,pred njom je svijetla buducnost,ali veceras veliku prednost dajem Kerber...
Gasquet-Istomin
Richard Gasquet,po meni najbolji jednorucni beckhend na planeti,ali nije to jedino oruzje koje krasi francuza,zna on odigrati dobro i sv,drop shot...Prosle sezone nije osvojio nista,odigrao je par dobrih turnira,napravio par iznenadjenja,ali su ga prosle sezone mnogo mucile povrede,zbog toga je preskocio dosta turnira.Nadamo se da ce ove godine imati bolji zdravstveni bilten.U prvom kolu Sydneya je pregazio Fogninija prepustivsi mu 3 gema.
Denis Istomin je napravio dobar posao u Sydneyu,naime Uzbekistanac je iz prvog kola kvalifikacija dosao do treceg kola,redom su padali Reid,Hajek,Feney,Andujar,Sweeting.Veceras ce Richard da prekine tu seriju.
Peschke/Srebotnik-Jones/Spears
Po meni najjaci zenski dubl trenutno,uigrane gotovo do savrsenstva,Kveta Peschke i Katarina Srebotnik.Nijedna vise ne igra singl turnire,maximalno su se posvetile dublu.Prosle sezone osvojile gomilu turnira,od kojih se istice Wimbledon.Ovdje brane finale od prosle sezone i to je jos jedan motiv da veceras strada americka kombinacija Jones/Spears,koja ima nekoliko zapazenih rezultata ali sve su to bili kratki bljeskovi,te nikako nisu mogle uhvatiti taj kontinuitet dobrih igara
Bit ce Hajro,bit ce...Cim mi instikt proradiEric Cartman je napisao/la:@kelner , daj neke prognoze tenisa ti si najjaci ovde sto se toga tice
Kakav insekt , i odkud ti mene znaskelner je napisao/la:Bit ce Hajro,bit ce...Cim mi instikt proradiEric Cartman je napisao/la:@kelner , daj neke prognoze tenisa ti si najjaci ovde sto se toga tice
Nisam ja Adi,ne spustam se ja onako nisko,da cijeli dan trazim da mi neko posaljeEric Cartman je napisao/la:pa jesi ti onaj Adi tako nesto sto sam pito koji ti je nick?
ako prodje ovaj tenis poslacu ti
a neznam jucer me je onaj adi utusio porukama, ovog para ti nema u ponudi kad se igra ovo ?kelner je napisao/la:Nisam ja Adi,ne spustam se ja onako nisko,da cijeli dan trazim da mi neko posaljeEric Cartman je napisao/la:pa jesi ti onaj Adi tako nesto sto sam pito koji ti je nick?
ako prodje ovaj tenis poslacu ti,ako imas hvala,ako nemas nikom nista i to je to
![]()
A onaj je bas dosadan
Edit-Jos jedan par Kerber-Barthel 1 1,55
Reci cu ti koji sam kad udjes tamo...A onaj je top nad topovimaEric Cartman je napisao/la:a neznam jucer me je onaj adi utusio porukama, ovog para ti nema u ponudi kad se igra ovo ?kelner je napisao/la:Nisam ja Adi,ne spustam se ja onako nisko,da cijeli dan trazim da mi neko posaljeEric Cartman je napisao/la:pa jesi ti onaj Adi tako nesto sto sam pito koji ti je nick?
ako prodje ovaj tenis poslacu ti,ako imas hvala,ako nemas nikom nista i to je to
![]()
A onaj je bas dosadan
Edit-Jos jedan par Kerber-Barthel 1 1,55
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.