FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
zlatna lopto 2013, dobrodošla u ruke velikog andresa.
golčina aleksisa. kakav šprint, štopanje lopte u trku i suprotnom nogom gađanje daljeg ugla. ako mu ovo ne povrati formu, ne znam šta će.
golčina aleksisa. kakav šprint, štopanje lopte u trku i suprotnom nogom gađanje daljeg ugla. ako mu ovo ne povrati formu, ne znam šta će.
Rekao sam da ce biti nepravda ako Iniesta ne dobije zlatnu loptu 2013.
Najbolji tehnicar na svijetu to itekako zasluzuje.
@Cautinho mor'o sam jbga.
Najbolji tehnicar na svijetu to itekako zasluzuje.
@Cautinho mor'o sam jbga.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nevjerovatno mi je drago zbog Alexisa.Osim gola trebao je imati 2 asistencije kada je Messi pogodio stativu i kada je izblokiran udarac Thiaga.
Kao sto recei @azTer ako mu ovo ne podigne samopouzdanje onda ne znam sta treba uraditi.
Kao sto recei @azTer ako mu ovo ne podigne samopouzdanje onda ne znam sta treba uraditi.
Visca el Barça ! Mes que un club !
villlllllla, napokon i on, alba carobna lopta
- Cautinho
- Kontakt:
@Makas hahahahaha,jesi ovisan,isto kao da sam ti cigare uzeo na 10 dana a ne forum.Aj,sta cu ti ja,komentarisi.Al ovih 4 dana sto ti je ostalo cu ti dat nekad drugo.Tamo oko Maja 

Keep walking.
- Unknown Genius
- Kontakt:
El Guaje.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Valja.Cautinho je napisao/la:@Makas hahahahaha,jesi ovisan,isto kao da sam ti cigare uzeo na 10 dana a ne forum.Aj,sta cu ti ja,komentarisi.Al ovih 4 dana sto ti je ostalo cu ti dat nekad drugo.Tamo oko Maja
Ty.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Tello lagano i fino za 4-0
Song danas daleko najbolji.
Uz Iniestu naravno.
Uz Iniestu naravno.
Iniesta - igrac utakmice
Jos bih pohvalio Songa.Ne igra puno, ali dobar je.Danas cini mi se nije izgubio niti jednu loptu.Sjajna zamjena Busquetsu.
Evo i Pique ga uvali.Nije znao bi li ostao u napad ui li se vratio, a dobro je odlucio na kraju

Jos bih pohvalio Songa.Ne igra puno, ali dobar je.Danas cini mi se nije izgubio niti jednu loptu.Sjajna zamjena Busquetsu.
Evo i Pique ga uvali.Nije znao bi li ostao u napad ui li se vratio, a dobro je odlucio na kraju

Vidjelo se odma kako i Pique hoce da zabije gol.
Alcantara takodje sjajno odigrao, pogotovo 2. poluvrijeme.
Alcantara takodje sjajno odigrao, pogotovo 2. poluvrijeme.
Steta zbog primljenog gola. Inace perfektna utakmica. 

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 10 feb 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nek' su svi zabili golove, bolje šest igraca po jedan, nego dvojica po tri.
Iniesta prekucao Zidanea odavno.
Iniesta prekucao Zidanea odavno.
- Cautinho
- Kontakt:
6 golova,isto toliko i strijelaca.Ovo je nogomet.Nemam dalje sta reci.Steta mozda zbog tog primljenog gola,ali eto.
Drago mi je zbog Villinog gola,mozda je Messi trebao dati jedan da bude 300. golova,sada je ostao na 299.Sve super stima,Song je dobro igrao,Iniesta odlican kao i uvijek,Alexis proradio.Sve radi perfektno,sve je podmazano,sve je savrseno...
Drago mi je zbog Villinog gola,mozda je Messi trebao dati jedan da bude 300. golova,sada je ostao na 299.Sve super stima,Song je dobro igrao,Iniesta odlican kao i uvijek,Alexis proradio.Sve radi perfektno,sve je podmazano,sve je savrseno...
Keep walking.
Ne brukaj se.mts je napisao/la: Iniesta prekucao Zidanea odavno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne moze se reci da ga je prekucao, ali rame uz rame je sa Zidaneom.Pogba je napisao/la:Ne brukaj se.mts je napisao/la: Iniesta prekucao Zidanea odavno.
A ima igrat jos bar 3-4 godine.
- Cautinho
- Kontakt:
Iniesta mozda sada nije prerastao Zidanea,ali ima on jos finih 5 godina za Barcu igrati.Tko zna sta ce biti.
Keep walking.
Treba Iniesta koga razvalit glavom, pa onda proć kraj pehara a ne pogledat ga, pa će onda bit tu i tamo sa Zidaneom
.

Vođa zna.
Odlian marketinski potez kluba. Igralo se u 12 na prvi dan kineske nove godine. Utakmicu prenosila kineska drzavna televizija u terminu najvece gledanosti.Danasnju utakmicu je gledalo otprilike 100 miliona ljudi u Aziji.

Iniesta nije normalan.
Moj daleko najomiljeniji igrač trenutno je Messi. Iza njega jedno deset mjesta praznih, pa tek onda Iniesta i Xavi. Medjutim, grehota je da Iniesta ne dobije nijednu Zlatnu loptu, tako da se nadam da je ovo njegova sezona. I da, nek' ga je i El Guaje zašio, drago mi je neizmjerno.

Moj daleko najomiljeniji igrač trenutno je Messi. Iza njega jedno deset mjesta praznih, pa tek onda Iniesta i Xavi. Medjutim, grehota je da Iniesta ne dobije nijednu Zlatnu loptu, tako da se nadam da je ovo njegova sezona. I da, nek' ga je i El Guaje zašio, drago mi je neizmjerno.

Smoke Weed Everyday!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.