FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ovo protiv Sitija je bila jedna od majstorskije namestenih utakmica koje sam video.
•
- farinelli123
- Kontakt:
Jos je samo PSG ostao od ovih JANICARSKIH a ujedno TEKIJSKIH dobro projektovanih klubova, sto privlace mlade igrace zedne znanja i ucenja o novim kulturama, sto idu kod sejha da ih obrazuje.

•
- Omerbavarac
- Kontakt:

Stvarno presmijesno dosudjen penal, al hajde sta je tu je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lijepo se vidi da kontakta uopšte nije bilo al' španskom qebivjetru je to promaklo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa možda je bolje, jer je i ova tekma mogla biti kobna da je City dao još jedan gol, odnosno da je Pellegrini znao da bi ga još jedan gol doveo na prvu pozicijusonik24 je napisao/la:Pa bez "mozda" normalno da je bolje sad nego u osmini finala hehe, a dodao bi jos, kad nabrajas ko nije igro za Cit, stavi i Kompanyja, kapitena.
Kompany se tek vratio poslije povrede, nije još uhvatio formu kako treba. Ali da je važan jest.
Nego, zna li neko hoće li Robben biti spreman za klupsko SP ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- farinelli123
- Kontakt:
Inace, danas sam razgovarao sam ponajboljim kladiocem na ovoj polulopti, i nije mi dao vremena da kazem "halo" ili kako se vec javljam na telefon, nego je rek'o - vide li prevaru sinoc.
Doduse, onih kladionicarskih 1-2 je najmanje vazno, nego nacin na koji je sve to odradjeno. Gvardiola nervozno seta pored terena, igraci Bajerna se posle sudijskog zvizduka smeju svi do jednog, pokrili lica da ih ne uhvati neka kamera. Smesno bilo.
Isto i ponasanje igraca, prvih 15 minuta jedno od vecih izivljavanja na fudbalskim terenima, a onda gradjani misteriozno vladaju terenom i zbivanjima.
Doduse, onih kladionicarskih 1-2 je najmanje vazno, nego nacin na koji je sve to odradjeno. Gvardiola nervozno seta pored terena, igraci Bajerna se posle sudijskog zvizduka smeju svi do jednog, pokrili lica da ih ne uhvati neka kamera. Smesno bilo.
Isto i ponasanje igraca, prvih 15 minuta jedno od vecih izivljavanja na fudbalskim terenima, a onda gradjani misteriozno vladaju terenom i zbivanjima.
•
Definitivno ne želim Lewandoskog u timu, ne treba mi novi Mario Gomez. Šta čovjek promašuje, nevjerovatno.
Dakle, Zenit, Galatasaray, Arsenal, Olympiakos ili Milan.
Kakve smo sreće biće to Arsenal ili Milan. Nekako mi ovo sve vodi Milan-u, ali eto, Bože zdravlja i vidjeti ćemo aBd.
Dakle, Zenit, Galatasaray, Arsenal, Olympiakos ili Milan.
Kakve smo sreće biće to Arsenal ili Milan. Nekako mi ovo sve vodi Milan-u, ali eto, Bože zdravlja i vidjeti ćemo aBd.
- anelbavarac
- Kontakt:
Arsenal po mogucnosti,da ih nabijemo po picki, kako ih Napoli unakazi muski, a tek mi.. 
- el-fighter
- Kontakt:
Volio bih da izvucemo Galatu u narednoj rundi, nismo dugo ratovali sa Turcima
Ako ne Galatu, onda Arsenal, cisto da razrijesimo neke stvari.
Ako ne Galatu, onda Arsenal, cisto da razrijesimo neke stvari.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Moja neka želja je Zenit ili Olympiakos čisto da i nas malo žrijeb poštedi, a i da Ruse i Grke zgazimo i pokažemo im da su zalutali u 1/8 tj da dožive sudbinu Sportinga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja ljepote kad si jak ko zemlja pa ti svejedno koga ces dobit,eh to je merak

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zar je vazno koga cemo izvuci kad idemo do kraja.
Ovaj Bayern ce nastaviti svoj pohod prema odbrani titule i to preko ledja Londonske olupine.
Ovaj Bayern ce nastaviti svoj pohod prema odbrani titule i to preko ledja Londonske olupine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pozz.moomci ,nije me bilo par dana jer im je bio hakovan profil pa reko da koju prozborim.Sto se tice same tekme sa gradjanima mogu reci da sam veoma razocaran ne samim rezultato koji je plod dalje navedenog ,koliko da kazem bezobraznoscu i nosalantnoscu pojedinih igraca bayerna i to na svome terenu pred svojom publikom ,prvenstven milera,dantea zatim riberya koji misli da je messi pa moze svakome saltati lopte ispod nogu i levatiti zasita pristup kao da smo igrali protic treceligasa ,gece se nakon pluvremena pogubio ko abdest ,mandzo isto ,kazem nije mi bitan rezultat jer smo zavrsili prvi a mogli smo i to prokockati da se pelegrini sjetio
da ih rezultat 2:4 vodi na prvo mjesto ,smeta mi taj pristup koji je jos gori bio nego u osmini finala sa arsom prosle sezone ,samar nam je legao ko narucen u pravoo vrijeme ,jesmo beton ali nismo i nepobjedivi.
Sto se tice samoga zrijeba dakle u opcijama koje mozemo izvuci su ,olimpijakos,galatasnajper,arsa iskreno ne bih ih volio u ovoj fazinnisu bas tako naivni kao prosle sezone ,for mother russia zenit,and stari milanski rival sa koji imamo nekih nerascicenih racuna,
Moja zelja je milan ,istina tradicija nam bas i nije naklonjena protiv milanezau ali u ovome momentu jaci smo bolji smo ,kvalitetniji,volio bih ponjavise da krenemo u stilu velikih u odbranu trofeja ,a milan je prava prilika za to .Ipak mi smo prvaci evrope i trba da igramo protiv velikih.
Sto se tice samoga zrijeba dakle u opcijama koje mozemo izvuci su ,olimpijakos,galatasnajper,arsa iskreno ne bih ih volio u ovoj fazinnisu bas tako naivni kao prosle sezone ,for mother russia zenit,and stari milanski rival sa koji imamo nekih nerascicenih racuna,
Moja zelja je milan ,istina tradicija nam bas i nije naklonjena protiv milanezau ali u ovome momentu jaci smo bolji smo ,kvalitetniji,volio bih ponjavise da krenemo u stilu velikih u odbranu trofeja ,a milan je prava prilika za to .Ipak mi smo prvaci evrope i trba da igramo protiv velikih.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Neka neko nađe gif kada je Bilal zagrijao Pabla.
Moja želja je Olympiakos, čisto da i mi nekad dobro na žrijebu prođemo.
Moja želja je Olympiakos, čisto da i mi nekad dobro na žrijebu prođemo.
Ehh kad pomislim da sam ja ovako bio uporan kao pablo, do sad bi 5 fakultet zavrsio, a ne sa ovim jednim kuburio
..
Sto se tice 1/8 finala zelja mi je neki od slabijih timova(logicno), ili ACM mada ove godine se i oni slobodno mogu svrstati u skup sa Olympiakosom i drustvom. A ako se prodje dalje zelja mi je MUTD. Svaka cast Barci, Chelseu i dr. ali meni utakmice sa Realom i Manchesterom su ipak nesto posebno.
A ove price da je red da i FCB sreca pomiluje tokom izvlacenja nemaju smisla, pa prije dvije godine zdrijeb nije mogao biti bolji do 1/2..Mada ako zelis da osvojis i da budes najbolji(opet), nema povlacenja nije bitno ko dodje
Sto se tice 1/8 finala zelja mi je neki od slabijih timova(logicno), ili ACM mada ove godine se i oni slobodno mogu svrstati u skup sa Olympiakosom i drustvom. A ako se prodje dalje zelja mi je MUTD. Svaka cast Barci, Chelseu i dr. ali meni utakmice sa Realom i Manchesterom su ipak nesto posebno.
A ove price da je red da i FCB sreca pomiluje tokom izvlacenja nemaju smisla, pa prije dvije godine zdrijeb nije mogao biti bolji do 1/2..Mada ako zelis da osvojis i da budes najbolji(opet), nema povlacenja nije bitno ko dodje
zar neko sumnja da je tekma namjestena? naravno da ne sumnja.farinelli123 je napisao/la:Inace, danas sam razgovarao sam ponajboljim kladiocem na ovoj polulopti, i nije mi dao vremena da kazem "halo" ili kako se vec javljam na telefon, nego je rek'o - vide li prevaru sinoc.
Doduse, onih kladionicarskih 1-2 je najmanje vazno, nego nacin na koji je sve to odradjeno. Gvardiola nervozno seta pored terena, igraci Bajerna se posle sudijskog zvizduka smeju svi do jednog, pokrili lica da ih ne uhvati neka kamera. Smesno bilo.![]()
schweinsteiger je napisao/la:Meni uopste nije vazno koga cemo izvuci,samo nek' je Arsenal.
+1
ps.
misljenja sam da bi se trebao kupiti draksler.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
secer je napisao/la: zar neko sumnja da je tekma namjestena? naravno da ne sumnja.

Hajd što se Tenk (kao slučajno) spotaknu, ali kako nam kapiten pogleda u Milnera (ko biva, umalo me ne potrefi
I naravno, na kraju tekme svi sretni, radosni...
Čak je i Uli u ovom porazu vidio/gledao pozitivno.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.