Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la masteRofPoker » 27 jan 2015, 09:22

Lijepo covjek rece u emisiji da ne trebaju da se objavljuju ovo senzacionalne naslovnice i informacije jer su daleko od istine i Mirza sam i njegova porodica su zamolili, ali dzaba ti objasniti ljudima koji po svaku cijenu zele plasirati tzv. informaciju iz prve ruke.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 jan 2015, 10:07

Upravo tako, Mastere. Ne znam što ljudi idu tako daleko i unaprijed sve razmišljaju, a ne znaju šta se može sa bilo kim desiti. Kao da ovo nije dovoljna škola. Ali, ljudi očito ne funkcionišu na taj način, do jednom...

Mirza, opet kažem, zdravlje je najvažnije! Biti će Eurobasketa još, ako Bog da. Ništa ne treba forsirati. Ne možemo biti sebični i tražiti te, govoriti da si nama najvažniji. Nikako ne možeš biti nama važan kao igrač koliko kao otac svojoj djeci!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 27 jan 2015, 11:41

Gifron je napisao/la::plac:
Bad news, Mirza Teletovic will miss Eurobasket and likely to miss next season. Medical needs dictate the need to be on blood thinners for a year. Getting NBA clearance to play next season is dicey.
Ali jos uvijek nije zvanicno potvrdjeno od strane kluba.
Ovo je ovo je objavio Chris Mathieu, lik sto pise na http://www.eurobasket.com" onclick="window.open(this.href);return false; , tako da to nije provjerena informacija.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 jan 2015, 11:53

Kakva glupost je ovaj report.Pa jos uvijek ni u BKN ne znaju o cemu je rijec(kad je odsustvovanje u pitanju) ,a da zna lik koji pise u Evropi!?? :roll: :roll:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 jan 2015, 14:27

can't revel sour-ces but they are multiple and credible. Wouldn't have posted it unless I believed it credible
:crazy:

Dajte, pusti čovjeka da se oporavi kako Bog kaže. Tačno neću više da čitam ništa o njemu, sve neki insajderi, a on hiljadama kilometara daleko leži u postelji.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jan 2015, 00:44

Ja znam da sam i ja prije par dana napisao podug post ovdje i da sam kasnije skontao da moza nije sve tako crno kao sto moj post kaze i izvinuo se ovdje. Medutim dajte ba ljudi da poksamo samo da postavljamo stvari i informacije koje su provjerene a ne da se frapiramo ovdje kad udemo na temu. Bice nas Kapiten dobro i zaigrace, Jasta ce nego. Pa Bosnjo je to (doduse on je Hercegovac :mrgreen: ). Taman posla da ce se lako predati. Nego samo pozitiva. :salut: :salut: Nego nek je on nama zdrav i ziv sa svojom zenom Majom i djecom Benjaminom, Eminom, Larom i Mirzom a lahko cemo kasnije i za kosarku i za karijeru. Sad je najvaznije da se ne stresira i da i on i njegova porodica polako dodu sebi od soka koji ih je zadesio. Bice to udure.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 28 jan 2015, 00:58

zadnji ce Brooklyn javit jer on je njihov igrac do kraja sezone (a on ove sezone nece vise igrat) a iza pogotovo sa toliko upitnika nece se Netsi petljat dok i oni prvo ne dobiju informaciju a cal ce je prvi dobit i kad to.. Mirza nema razlog njima da javlja spreman sam za iducu sezonu jer nema ugovor snjima vise, informaciju da moze da igra ce znat sve nba ekipe. Netsi samo mogu da matchuju svaku ponudu koju bi on eventualno dobio al pod ovim uslovima ko zna sta ce se desit, treba cekat da se malo slegne puno ce se vise na proljece znat..i covjeka pustit da se oporavi

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 jan 2015, 08:48

soccerfan je napisao/la: Nego nek je on nama zdrav i ziv sa svojom zenom Majom i djecom Benjaminom, Eminom, Larom i Mirzom a lahko cemo kasnije i za kosarku i za karijeru. Sad je najvaznije da se ne stresira i da i on i njegova porodica polako dodu sebi od soka koji ih je zadesio. Bice to udure.
Bravo, brate američki. To ja govorim od onog nesretnog petka. :clap:

Nego, malac se zove Mirza? Pametno, Kralju, pametno. Poslije Mirze, Mirza, poslije Mirze.... Mirza! :zviz:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jan 2015, 12:27

BaDa12 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la: Nego nek je on nama zdrav i ziv sa svojom zenom Majom i djecom Benjaminom, Eminom, Larom i Mirzom a lahko cemo kasnije i za kosarku i za karijeru. Sad je najvaznije da se ne stresira i da i on i njegova porodica polako dodu sebi od soka koji ih je zadesio. Bice to udure.
Bravo, brate američki. To ja govorim od onog nesretnog petka. :clap:

Nego, malac se zove Mirza? Pametno, Kralju, pametno. Poslije Mirze, Mirza, poslije Mirze.... Mirza! :zviz:
Da ovaj maleni sto ima sestru blizankinju (sestra mu je Lara). A stariji su Benjamin i Emina ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 jan 2015, 18:11

Brooklyn, NY – The following is a statement from Brooklyn Nets Team Physician Dr. Michael Farber:

"Mirza was diagnosed with pulmonary embolus on January 22 and started on the appropriate medications for this condition. Diagnostic testing was arranged and he was then observed until testing showed that he reached the expected therapeutic range. We are pleased to say that he reports no symptoms at this time and that he will be discharged to return home today."

"This was a true collaborative effort between our medical team and training staff and the local physicians at the Los Angeles hospital where Mirza was treated. I am really pleased with how Mirza has progressed. We will evaluate him upon return, personally review all of the testing he had done, and arrange for further testing if necessary."

"I expect Mirza to make a full recovery."

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 jan 2015, 18:41

" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza Teletovic
‏@Teletovic33
I go home...
:bih:

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 28 jan 2015, 19:00

Hvala Bogu napokon tačne i dobre vijesti. Nevjerovatno je koliko smo se svi vezali za ovog čovjeka. To sve govori o tome kako velik igrač, a pogotovo čovjek je on. Samo guraj Babuko i poznavajući tebe, ti iz ovoga možeš izaći samo jači i bolji. :bih:

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 28 jan 2015, 19:21

http://sportsport.ba/ino_kosarka/mirza- ... vak/151981" onclick="window.open(this.href);return false;
dobre vijesti :clap:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jan 2015, 23:35

Masallah super vijesti!!! :D :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 jan 2015, 00:25

Pablo Prigioni @PPrigioni9 · 5h 5 hours ago

Knowing how strong you are @Teletovic33 , we'll see you soon playing and recovered!! I'm with you my Friend!!! Hug ;)

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 29 jan 2015, 01:18

slika

Sad bi se skupljali za tekmu u 02.00h :thumbdown: :cry:

Ali biti će ako Bog da opet vidim da je napokon i bolnicu napustio biti će to dobro. :opaopa: :bih:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 29 jan 2015, 12:10

Zna li neko je li Prokhorov odustao od prodaje Netsa jer je bilo govora da ce prodati klub? Ako je ponuda jos na stolu da mu uplatim koliko trazi :tralala:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 29 jan 2015, 12:17

sigurnoable je napisao/la:Zna li neko je li Prokhorov odustao od prodaje Netsa jer je bilo govora da ce prodati klub? Ako je ponuda jos na stolu da mu uplatim koliko trazi :tralala:
Vidio covjek da je ovo skupa zajebancija kad se radi bez ikakvog plana. Kad samo vidim kakav ugovor ima Johnson bude me stid ispred njih.

Inace Netsi ove sezone po svemu sudeci tesko ce vidjeti i PO, a sve ekipa koja ide na prsten :rol:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 jan 2015, 12:26

Bez Mirza ne ide Netsima nikako.. buse ih sa svih strana ! Mirza samo ti nama ozdravi i igranje ce opet doci, u to sam siguran. Neznam kako bi izdrzo bez tvojih igara :( ... jak si ti i zato ces i ovo pobjedit i krenut u nove pobjede :) !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 29 jan 2015, 14:33

Mirza Teletovic ‏@Teletovic33
Last night the flight was ok, it's nice to be home with our kids
slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.