Kad su mogli Lahm i Zaneti da igraju i ne psuju, mogu i ostali.Još kapiteni i na poziciji gdje obično igraju protiv najboljih igrača protivničkog tima.Jabroni je napisao/la: ↑16 feb 2025, 01:12Meni je retardirano davati igračima direktne crvene kartone radi prigovora ili psovanja. Ljudi igraju i tuku se 90 minuta, adrenalin ih radi, ne znam što se očekuje od njih neko gospodsko ponašanje..
protiv koga je Lahoz slično istjerao Dembelea, jel Sevilla? I to je bio direktni crveni za najobičniji komentar
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ma jasno se vidi da se šilji Barceloni kako bi prvenstvo postalo još zanimljivije. Interesantno i Realu i Atletiku jučer pokazani crveni kartoni + penali za protivnike. I na oba meča je rezultat glasio 1-1. Sumnjivo.
Jel ti bilo sumnjivo kad je Barcelona zakinuta u par navrata ove sezone, vjerovatno nije.
Ko je ikad rekao da nisu bile sudijske greske? Sudijskih gresaka ima otkad je nogometa, bice ih i dalje ali izmisljati neke teorije zavjera kako su svi protiv Barcelone jer im nije dosudjen penal i sl je van svake pameti. Jesul sad svi protiv reala kad su sudije i njih ostetile, nisam gledao ovu utakmicu ali penal koji je dosudjen protiv njih na utakmici sa atleticom je smijesan, tu su osteceni sigurno. Ali bilo i proslo, desava se kao i Barceloni, samo ti i Andrija sa real balkana u takvim stvarima vidite urotu.Rodju je napisao/la: ↑16 feb 2025, 09:58Eno, čekaj malo. Ti se sad to slažeš sa mnom ili ne hahaahaahahaha? Dakle, ipak su bile sudijske greške protiv LP, RSO I GET?
Who is Andrija?enobarca je napisao/la: ↑16 feb 2025, 10:06Ko je ikad rekao da nisu bile sudijske greske? Sudijskih gresaka ima otkad je nogometa, bice ih i dalje ali izmisljati neke teorije zavjera kako su svi protiv Barcelone jer im nije dosudjen penal i sl je van svake pameti. Jesul sad svi protiv reala kad su sudije i njih ostetile, nisam gledao ovu utakmicu ali penal koji je dosudjen protiv njih na utakmici sa atleticom je smijesan, tu su osteceni sigurno. Ali bilo i proslo, desava se kao i Barceloni, samo ti i Andrija sa real balkana u takvim stvarima vidite urotu.
Ukazujem na greške. Ove godine protiv RSO, GET i LP. Ako ti trebaju detalji napiši.Titula lani je izgubljena zbog
grešaka sudija, konkretno Soto Grado je Barcelonu pokrao na 3 utakmice( GET, GRA, moleraj), na 1(moleraj) Manzano. Trebaju li tačni momenti? Može i to. Sve se da ilustrirati i provjeriti.
Almeria je oštećena protiv molera nakon vodstva 2 0 i tu je titula. Ti saberi, provjeri i oduzmi. Ja tvrdim da ništa nije slučajno. Pametan čovjek pronađe snimke i provjeri.
Ponašanje Tebasa i Saveza apsolutno nije normalno.
Tebas je i podpredsjednik Saveza i šef LL. Predsjednik Louzan, čini mi se da se tako zove, neskriveno navijač molera, Tebas isto tako, bivši igrač molera još jedan podpredsjednik. I to možeš provjeriti, ako želiš.
"Negreira" udara na najslavniji period Barcelone. Zašto?Slučajno? Da, ako si francuska sobarica. Preveliki je to biznis, da bi bilo slučajno.
Milion primjera je u istoriji te lige. Treba o tom i o Španiji nešto i znati. Napiši ti nešto afirmativno, o Barceloni recimo, pa onda pričaj o zdravom razumu. Pljuvati nakon poraza je najlakše u tad ti stupaš na scenu. Poslije pobjeda te nema nigdje.
Te dvije rečenice su opis tebe. To je tako. Mislim da sam ti to već jednom napisao, a ti to i sam potvrdio.
Btw. Penali za OSA i ATM čisti kao suza. Samo treba pažljivo više puta pogledati.
Moj post poslije dobijene utakmice, dokaz da lazes da me nema tad. Hvala i prijatno, ostatak posta nije vrijedan odgovora, zivi i dalje u uvjerenju da su svi protiv Barcelone.
Hahahaahah.
Da, u pravu si, na taj jedan sam zaboravio. Očito se mijenjaš. Godine su trebale za takvo što. Čestitam, nisam bio dovoljno pozoran, prijatno si me iznenadio ovim pozitivnim komentarom. Obično tvoje pljuckanje preskočim.
Btw.
Idi na Board of RFEF, pa se malo educiraj. 24.12.24 bila sjednica sa novoproglašenim vodstvom.
P.S. Ne znam što ti je problem potvrditi ono što si meni napisao. Ne znaš biti afirmativan.
Anthony, kakav gol, doktor fudbala. Od dolaska u Betis igra na vrhunskom nivou.
Anthony, Greenwood, bravo United
Anthony, Greenwood, bravo United

- JayCatwright
- Kontakt:
Pa kazu strucnjaci Williams klasa za Raphinhu

Nema, ali ko da se betis tu išta pita i da ima. lik ima masan ugovor s unitedom i neće nigdje otići osim ako mu neko ne ponudi iste pare. I ovo je betis jedva skupio da plaća skoro cijelu platu.
According to transfer guru Fabrizio Romano, 5he La Liga side will cover 84% of Antony's wages, making him the highest earning player at the club with a salary of £168,000-per-week. However, the remaining 16%, amounting to £32,000, will be covered by the Premier League giants.
Neofirno štimanje se nastavlja. Nevjerovatno.
Eto sad je Realu svirano samo duplo vise penala nego Barci ove sezone 

-
- Kontakt:
Jadni real ostecen. Pa koliko kukaju firauni to je strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.