I to u isto vrijemeWinters je napisao/la: ↑17 okt 2022, 09:23Stvarno će neka apokalipsa uskoro ako Jetsi i Giantsi nekoga maltretiraju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 21:13Vidi Jetsa, ne moze Rodjo zasad nista, maltretiraju ga![]()

Moderator/ica: rio_Ferdy88
I to u isto vrijemeWinters je napisao/la: ↑17 okt 2022, 09:23Stvarno će neka apokalipsa uskoro ako Jetsi i Giantsi nekoga maltretiraju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 okt 2022, 21:13Vidi Jetsa, ne moze Rodjo zasad nista, maltretiraju ga![]()
Hvala, ma ovo kolo baš sve me išlo, nije niko podbacio, protiv onog trojca AJ Brown-Kamara-Waddle se nije nikako moglo igrati.
Zbog cega? Za sad dobra pravo, Amar je unaprijedio drasticno i dosta je aktivniji nego Goran lani... covjek visio na waiversima na FA ne bil sta napravio da uzme prvu pobjedu ove sezone i napokon je to uspio.
Meni je bas dobra liga, poprilicno najbolja u kojoj sam igrao a to kazem sa 1-7 recordom.
Tariku smo rekli 5 puta u chat grupi da vadi igraca (u pitanju je Kelce, bio je na bye nije povreda doduse ali nije bitno), on nije to uradio sto je i neka vrsta "taktike". Ne sjecam se sad bas kako je bilo tacno ali ja mislim da je morao bacit nekog sa klupe da bih uzeo nekog TE sto igra u drugom terminu ili Monday Night a to nije htio. Mozda je mislio da ce pobjedit svakako...jestamaji je napisao/la: ↑03 nov 2022, 12:05zato što je prije bila bolja. tarik se bori za playoff i ostavi povrijeđenog igrača u postavi, za koga se znalo da neće igrati. za dadu nisam siguran koliko više uopšte ozbiljno igra itd.
pazi, ovo je još uvijek jako dobra liga u kojoj se relativno ozbiljno igra, par ljudi igra iznimno dobro ali bilo je godina gdje je to bilo puno bolje i moj je utisak da smo u silaznoj putanji
priznajem, i ja sam ofalio, ove godine nemam ni izbliza vremena kao prije za fantasy, ali barem svaki put postavim tim i ako sam u stanju tu sam u 9:00 srijedom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.