FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sad ko kome može zahvaliti, to je druga prica i stvar viđenja.
Ja bih prije rekao da Messi može zahvaliti Iniesti (i Xaviju), a ne obratno.
Mada je to sve normalno u timskim sportovima.
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
postujem tvoje misljenje, dozvoli da se sa istim ne slozim.Over and out.mts je napisao/la:Sad ko kome može zahvaliti, to je druga prica i stvar viđenja.
zidan nije kompletniji.
argument "roberto karlos je bolji od hejtinge" i slične stvari nisu na mjestu. to je izvlačenje iz konteksta i uvijek možeš "navuć" da to tebi ide u prilog. zidan je na tom prvenstvu igrao protiv štimca, solde, helvega i sličnih, a iniesta protiv lahma, pepea, karvalja... mislim da je i ovo vrlo lako poredit.
argument "roberto karlos je bolji od hejtinge" i slične stvari nisu na mjestu. to je izvlačenje iz konteksta i uvijek možeš "navuć" da to tebi ide u prilog. zidan je na tom prvenstvu igrao protiv štimca, solde, helvega i sličnih, a iniesta protiv lahma, pepea, karvalja... mislim da je i ovo vrlo lako poredit.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jel to Iniesta bolji od Zizoua?
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
a jel to sumnjaš još uvijekRealMoudrid je napisao/la:Jel to Iniesta bolji od Zizoua?

naravno da je zizou bio kompletniji igrac od iniesteazTer je napisao/la:zidan nije kompletniji.
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Igra glavom, sut sa obje noge, pregled igre te slobodni udarac su nesto sto Zidan je imao mnogo bolje od Inieste.Jos uzto bio je vodja, isticao se pa cak i negativno kad treba nekog spucat glavomazTer je napisao/la:zidan nije kompletniji.

A argument ko je bio na suprotnoj strani je veoma bitan, jedno je dat gol protiv Heitinge i Matajsena prosjecnih likova, a drugo dat golove pored Cafua, Aldaira,Roberto Carlosa.Obrambeni igraci 90-tih i pocetka 2000tih su mnogo kvalitetniji od ovih u zadnje vrijeme, jer u to vrijeme nicale su i igrale odbrambene legende poput navedenog brazilskog dvojca i mnogi drugi jednako dobri.
p.s. Pepe, Carvalho? ja cu ti navest samo Baresia i Maldinia koje je Zidan izdominirao u Serie A ,jednom prilikom sa 6-ticom u mrezi Milana, a u Serie A sestice nisu tako lako padale u to vrijeme, jedva su uopste golovi padali u takvim derbijima tako da ti mora bit jasno koliki je jaz u kvaliteti odbrane tada i danas.
Slozices se da su i Giusepe Bergomi i Javier Zanetti mnogo jaci likovi za borit se protiv nego ova dva Mourinhova sina, samo ti dajem sliku tadasnjih odbrana o veznim redovima Serie A 90-tih necu ni da pocinjem.
[youtube][/youtube]
mah bolesno dobar
mah bolesno dobar
Pa valjda je barem ova generacija Barcelone dokazala da kompletnost jednog igrača ne znači ništa. Apsolutno ništa. Messi nije kompletan igrač. Iniesta nije kompletan igrač. Xavi takodje. Kako onda da su bolji od svih kompletnih igrača poput Runija, Ronalda i Ibrahimovića? Ajde, recite mi to. Nije važno biti kompletan, važno je biti najbolji u onom dijelu igre koji ti treba. Sad će neko meni reći da Iniesta nije kompletan i dobar igrač jer nema skok igru. Ma daj molim te.
Smoke Weed Everyday!
trebaju pjaniću godine i godine da bude iniesta, a iniesti isto tako da bude ko zidane. taj čovjek je yebena legenda, lider ko što neko reče. savršen igrač u svakom smislu.Cautinho je napisao/la:Najbolji Pjanic.Hvala,zdravo,dovidjenja.
Iniesta da igra u bilo kojem drugom klubu vjerovatno bi bio u rangu zidana, al u barsi je messi bogi batina, to ko ne vidi budala je.
Vođa zna.
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
citam ovaj post vec 30 i neki put, ali ne znam sta da napisem na ovo, jer ... nemam rijeci.EvoMene je napisao/la:Pa valjda je barem ova generacija Barcelone dokazala da kompletnost jednog igrača ne znači ništa. Apsolutno ništa. Messi nije kompletan igrač. Iniesta nije kompletan igrač. Xavi takodje. Kako onda da su bolji od svih kompletnih igrača poput Runija, Ronalda i Ibrahimovića? Ajde, recite mi to. Nije važno biti kompletan, važno je biti najbolji u onom dijelu igre koji ti treba. Sad će neko meni reći da Iniesta nije kompletan i dobar igrač jer nema skok igru. Ma daj molim te.
Svasta. Cuj Heitingu i Carlosa. Stopera i ofanzivnog beka. I sta si navalio na Cafua i Carlosa? Sto ne kazes da su stoperi bili mrtvi adair i baiano?AmiciDiNessuno je napisao/la:Tesko je to poredit, slazem se, al veoma je lako poredit Heitingu i Roberto CarlosaCautinho je napisao/la:Aj ti sad kontaj,koja je bolja momcad,Brazil '50-ih ili ova Barca?Mozda Ajax 70-ih? u tom smjeru idemo.Govorimo o razlicitim vremenima.Lako je porediti Messija i Crisa (Mozda i nije,ali...) kad igraju u istim vremenima,ali kako porediti di Stefana prije stotinjak godina i ovog Messija.Nema logike,a i argumenti vam ne idu u ruku?Kako onda porediti koja je jaca reprezentacija,taj Brazil sa Cafuom ili protivnici Spanije na turnirima? to ne ide.Dalje, Zidan je bio kompletniji igrac od Inieste, to se jasno vidi.Dozvolite mi da se sa vama ne slozim, od vas ne trazim da se samnom slozite, jednostavno izrazavam misljenje uz osmijeh
Mi nikada odustati necemo...
Pa to je istina.nedim1993 je napisao/la:trebaju pjaniću godine i godine da bude iniesta, a iniesti isto tako da bude ko zidane. taj čovjek je yebena legenda, lider ko što neko reče. savršen igrač u svakom smislu.Cautinho je napisao/la:Najbolji Pjanic.Hvala,zdravo,dovidjenja.
Iniesta da igra u bilo kojem drugom klubu vjerovatno bi bio u rangu zidana, al u barsi je messi bogi batina, to ko ne vidi budala je.
Nažalost Xavi i Iniesta ce otici i u penziju, a ostat ce u sjeni Messija

Pored svih tih silnih trofeja (i klupskih i indivudualnih) fali mu pravi trofej titule prvaka svijeta.
Pitanje je hoce li ga ikad uzeti

- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Aldair bio mrtvi stoper? Za Heitingu i Matajsena je izmislio odbranu.10.Skoro je napisao/la:Svasta. Cuj Heitingu i Carlosa. Stopera i ofanzivnog beka. I sta si navalio na Cafua i Carlosa? Sto ne kazes da su stoperi bili mrtvi adair i baiano?AmiciDiNessuno je napisao/la:Tesko je to poredit, slazem se, al veoma je lako poredit Heitingu i Roberto CarlosaCautinho je napisao/la:Aj ti sad kontaj,koja je bolja momcad,Brazil '50-ih ili ova Barca?Mozda Ajax 70-ih? u tom smjeru idemo.Govorimo o razlicitim vremenima.Lako je porediti Messija i Crisa (Mozda i nije,ali...) kad igraju u istim vremenima,ali kako porediti di Stefana prije stotinjak godina i ovog Messija.Nema logike,a i argumenti vam ne idu u ruku?Kako onda porediti koja je jaca reprezentacija,taj Brazil sa Cafuom ili protivnici Spanije na turnirima? to ne ide.Dalje, Zidan je bio kompletniji igrac od Inieste, to se jasno vidi.Dozvolite mi da se sa vama ne slozim, od vas ne trazim da se samnom slozite, jednostavno izrazavam misljenje uz osmijeh
Van Bronhorst, Heitinga, Matajsen, Wan der Wiel naspram Cafua i Carlosa uz Aldaira i Baiana, give me a break.
Ovu dvojicu isticem samo da ukazem sta je Brazil imao u zadnjoj liniji a sta Holandija, a van bronhorsta i wiela nisam ni spominjao jer nisu vrijedni istog.Ova cetvorica u zadnjoj liniji su prosjecni igraci, Aldair je za njih stopercina.

osvojise kosarkasi kup kralja,dosli su u formu u pravi trenutak
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
@barca znam da si mi davao neke linkove za download utakmica.Zanima me dal znas neku stranicu,da nemoram skidat utakmice,jer uzima puno vremena i giga?
Keep walking.
razbila barca valenciju u svakom smislu te rijeci, pete mickael mvp turnira zasluzio je
znamCautinho je napisao/la:@barca znam da si mi davao neke linkove za download utakmica.Zanima me dal znas neku stranicu,da nemoram skidat utakmice,jer uzima puno vremena i giga?
da ne pisem ovdje objasnicu ti u poruci sta kako

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Može i meni ako nije problem.barca_87 je napisao/la:znamCautinho je napisao/la:@barca znam da si mi davao neke linkove za download utakmica.Zanima me dal znas neku stranicu,da nemoram skidat utakmice,jer uzima puno vremena i giga?
da ne pisem ovdje objasnicu ti u poruci sta kako

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.