Tako se sudi na stetu Barce vec godinama pa niko nista da reaguje...
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Šta su ovo sad uradili? Čist gol Raya po onome što sam uspio vidjeti. Je li mi šta promaklo?
Kako cist, igrac koji je u pasivnom ofsajdu, aktivira se i direktno blokira i ometa odbrambenog igraca?
Znate li pravila fudbala?
Znate li pravila fudbala?
Smetao Inigu onaj iz ofsajda u nastavku akcije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma bogami tanko mi je ono bilo.

- Maroon1946
- Kontakt:
Nista bolja situacija sa sudijama ni u Spaniji izgleda, a mislio sam da su Englezi daleko najgori. 

Slabo jeste, ali jako ili slabo nije kriterij. Igrac u pasivnom ofsajdu ni na koji nacin se ne smije aktivirati.
P.S. Rayo odlican u zavrsnici poluvremena i zasluzili su izjednacenje. Ne konsoliduje li se Barcelona i ne zabije drugi, lako moguc novi kiks na svom terenu. Rayo je fakat zahebana ekipa i u odlicnoj formi.
P.S. Rayo odlican u zavrsnici poluvremena i zasluzili su izjednacenje. Ne konsoliduje li se Barcelona i ne zabije drugi, lako moguc novi kiks na svom terenu. Rayo je fakat zahebana ekipa i u odlicnoj formi.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Milos Gigovic je za spanske sudije Colina licno.
Barsa k'o Borac.
Barsa k'o Borac.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne bih se sad začudio crvenoj karti za goste.
-
- Kontakt:
Ovo je stvarno cirkus šta rade sudije u Španiji ove godine,nije ni čudo što Barsa ne može u Evropi nista godinama unazad,čak i Atletiko je uspješniji od njih.
NEGREIRA LA LIGA cirkus se nastavlja,samo što su se na krive zamjerili !
Sta rade, navedi sta je veceras uradjeno?MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 23:08Ovo je stvarno cirkus šta rade sudije u Španiji ove godine,nije ni čudo što Barsa ne može u Evropi nista godinama unazad,čak i Atletiko je uspješniji od njih.
NEGREIRA LA LIGA cirkus se nastavlja,samo što su se na krive zamjerili !
Zakuha se dobro. Bas puno bodova izgubljeno i onda stignuto.
Pod kojim okolnostima necemo sad. Uglavnom bit ce zanimljivo a to i jest najbitnije.
Pod kojim okolnostima necemo sad. Uglavnom bit ce zanimljivo a to i jest najbitnije.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Negreira davno prezvakan. Dajte nesto novije. Šta ono kažu Real se povlači iz Lige?
Okrenuti se CL,vamo neš osvojiti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Fejk penal + poništen gol Rayu. Treba ovo istražiti.
Te situacije su ciste potpuno, ostecen je rayo jedino mozda u situacijama kad su fort i cubarsi povlacili igrace raya i mogao se svirati penal, a isto tako i cist penal ko suza nije sviran za barcu nad olmom
Pobjeda barce potpuno regularna, ali ne i zasluzena
Liga se potpuno otvorila i s obzirom na raspored barci se sad sve otvorilo i velike su sanse da osvoji s obzirom u kakvim je problemima real i kako je atletico ipak nedovoljno kvalitetan da osvoji
No vidjecemo i kako ce se odraziti knock out faza lige prvaka za sve tri ekipe iz vrha,mislim realno barca sad ima najbolje sanse da postane prvak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- DinGospo21
- Kontakt:
Bit navijač Barcelone i pametan ne ide zajedno.Romariooo je napisao/la: ↑17 feb 2025, 23:36Te situacije su ciste potpuno, ostecen je rayo jedino mozda u situacijama kad su fort i cubarsi povlacili igrace raya i mogao se svirati penal, a isto tako i cist penal ko suza nije sviran za barcu nad olmom
Pobjeda barce potpuno regularna, ali ne i zasluzena
Liga se potpuno otvorila i s obzirom na raspored barci se sad sve otvorilo i velike su sanse da osvoji s obzirom u kakvim je problemima real i kako je atletico ipak nedovoljno kvalitetan da osvoji
No vidjecemo i kako ce se odraziti knock out faza lige prvaka za sve tri ekipe iz vrha,mislim realno barca sad ima najbolje sanse da postane prvak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.