FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nesto ovako 3 4 3
Dizdarevic
Trako Lazic Mujakic
Ovcina Kapic Ramic Burekovic
Avramovski Catakovic Suljic
Dizdarevic
Trako Lazic Mujakic
Ovcina Kapic Ramic Burekovic
Avramovski Catakovic Suljic
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Dok ovcina ne zaprati na Instagramu fk Sarajevo nista od njega
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A sto je najbitnije nas trenutni igraci kadar je idealan za ovu formaciju. Trako bi dobio priliku uz dva iskusna igraca a na krilnim pozicijama bi za razliku od Sablicevog mandata imali kvalitetne igrace. Dovesti jos jednog veznjaka, krilo i napadaca a ostatak ekipe kompletirati sa igracima iz omladinskog pogona. A ostatak novca u budzetu preusmjeriti za ono najbitnije a to su raskidi ugovora

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Mislim da nece,pokušao je u Veležu to sad zadnju polusezonu par utakmica nije im se pokazalo kao dobro rijesenje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dok Mirvić ne lajka objavu u vezi Ovčine ništa od toga
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Pa vi pričajte protiv influenserki, sad iz prve ruke znamo pojačanja po lajkovima i followsima, samo moramo nekog zadužiti da to redovno prati, ko avione onda 

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Evo miky on sve pratiSarajevoForza je napisao/la: ↑02 jun 2022, 21:56Pa vi pričajte protiv influenserki, sad iz prve ruke znamo pojačanja po lajkovima i followsima, samo moramo nekog zadužiti da to redovno prati, ko avione onda![]()

1946
Dobro je što Ovčina može igrati i kao desno krilo i kao desni bek, kao i Ševelj na desnom beku i štoperu, odnosno Avramovski na desnom krilu i kao desetka.Mogao bi Feđa biti na slatkim mukama 

Istrazivacko novinarstvo ja i Avdo AvdicDaidza8 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 21:58Evo miky on sve pratiSarajevoForza je napisao/la: ↑02 jun 2022, 21:56Pa vi pričajte protiv influenserki, sad iz prve ruke znamo pojačanja po lajkovima i followsima, samo moramo nekog zadužiti da to redovno prati, ko avione onda![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Ševelj ostane, Ovčina nam i ne treba.
Mirvic kad lajka jaca dojava od Fabrizija Romana 

-
- Kontakt:
nama izgleda niko ne treba 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ovčina je dobar jer je "polivalentan" igrač, desni bek, desno i lijevo krilo, i sve to moze odigrat na skorz korektnom nivou...
Bureković po meni nije loš, ali ce sigurno traziti neku nebulozu od plate za koju mozemo uzeti i nekoga boljeg a ne nekog ko je bez kluba vec neko vrijeme.
Još jednog špica obavezno, kao back-up za Hamzu...
Ja neznam ide li Halid u taj Angers, pričalo se da je to završeno, ali niko se ne oglašava u vezi toga, zna li neko nesto u vezi toga
Bureković po meni nije loš, ali ce sigurno traziti neku nebulozu od plate za koju mozemo uzeti i nekoga boljeg a ne nekog ko je bez kluba vec neko vrijeme.
Još jednog špica obavezno, kao back-up za Hamzu...
Ja neznam ide li Halid u taj Angers, pričalo se da je to završeno, ali niko se ne oglašava u vezi toga, zna li neko nesto u vezi toga
Evo i ja citam i ne vjerujem, sta ce nam kaze bekovi imamo jovasevica i sevelja

I polivalentni Hebibovic
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jun 2022, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nek Hebibovic ostane jos 2 godine, nikog na krilo ne dovoditi

Ovcinu obavezno dovesti, na svakoj poziciji treba po 2 kvalitetna igraca dovesti.
Nama treba jedan veznjak, krilo, oba beka i rezervni napadac
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987 i 18 gostiju.