FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Gotze igra sve bolje a ne treba zaboraviti da je došao povrijeđen, takođe je propustio veći dio priprema i tako bio u zaostatku za ekipom.Nakon zimske pauze očekujem da pokaže svoj puni talenat.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dize se on polako, a i statistika pokazuje to.
Treba napomenuti da je ekipa u ovoj godini od mogucih 99 bodova osvojila 93.

Treba napomenuti da je ekipa u ovoj godini od mogucih 99 bodova osvojila 93.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Loše, loše, može to i puno boljeOmerbavarac je napisao/la:
Treba napomenuti da je ekipa u ovoj godini od mogucih 99 bodova osvojila 93.![]()
MIA SAN MIA!!!
A sada je i definitivno da je on jedan od tih rijetki koji je napustio BVB u zadnje vrijeme i pogodio s transferom. Ide mu za sada super i samo ga čeka uspon karijere (ako Bog da)...Saurman je napisao/la:Gotze igra sve bolje a ne treba zaboraviti da je došao povrijeđen, takođe je propustio veći dio priprema i tako bio u zaostatku za ekipom.Nakon zimske pauze očekujem da pokaže svoj puni talenat.
Moram spomenuti i Hojbjerga, jučer je bio solidan kada je ušao. Jedan šut i asistencija i definitivno mora dobiti još više prilike za igru. Već prije u nekim utakmicama (manje bitnim, pripremnim) se vidjelo da momak ima izuzetan potencijal i da je izuzetno tehnički potkovan. Sada to malkice pokazuje i u prvom timu. Malkice je mnogo, jer nije dobio previše prostora još....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
I ova fotografija dokazuje tvoju tvrdnju:Omerbavarac je napisao/la:Dize se on polako, a i statistika pokazuje to.

- farinelli123
- Kontakt:
Pa, je l' namestena ili ne? Ovo ce mozda zvucati onako kako ne bi trebalo, ali nije, nikako - ja, na primer, ne poznajem nemacki mentalitet, i ne znam odgovor, samo nagadjam.gerdmuller je napisao/la: Namjestena utakmica kazu?![]()
![]()
![]()
![]()
Oni koji ne poznaju njemacki mentalitet nikad nece shvatiti neke stvari
![]()
•
- el-fighter
- Kontakt:
I kod njih zahladnilogorstak je napisao/la:Kiksaše i Apotekari!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sutra je to izvlacenje u 12 sati, ja vjerujem da cemo dobit Milan, pa et vidjecemo, nego vidim ovaj Eintrachtov desni bek ak se ne varam JUNG, pravo dobar igrac, ne samo na ovo utakmici protiv apotekara, vec je covjek konstanta u ekipi , ima preko 120 utakmica za Eintrach.. a tek 23 godine.
I sto se tice te pozicije znam da sad Lahm igra sredinu vise nego desnog beka, al ako razmisljamo u buducnost siguran sam da bi nam ovaj igrac dobro dosao. Vjerujem isto tako da imamo nekog i iz mladog pogona, no da su nasi pametni ovog bi igraca osigurali, kakav Rode kakvi bakraci, ak treba nekog dovest iz bundeske, to su Jung-desni bek, i Lasogga 21 godina .. napad
fin bi napad bio, Lewandowski,Mandzo, Lasogga
al dalo bi se o tome polemisat, neki kazu Mandzo ce otic ako dodje Poljak, no vidjecemo, da ne idemo daleko od teme, sad je aktuelno to izvlacenje i da osvojimo i tu preostalu titulu:)
I sto se tice te pozicije znam da sad Lahm igra sredinu vise nego desnog beka, al ako razmisljamo u buducnost siguran sam da bi nam ovaj igrac dobro dosao. Vjerujem isto tako da imamo nekog i iz mladog pogona, no da su nasi pametni ovog bi igraca osigurali, kakav Rode kakvi bakraci, ak treba nekog dovest iz bundeske, to su Jung-desni bek, i Lasogga 21 godina .. napad
FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Naravno da nije namjestena.Momci su se jednostavno opustili kod 2:0 i mislili su zavrsiti posao s pola snage a to se ne moze protiv vrhunske ekipe kakva je City.farinelli123 je napisao/la:Pa, je l' namestena ili ne? Ovo ce mozda zvucati onako kako ne bi trebalo, ali nije, nikako - ja, na primer, ne poznajem nemacki mentalitet, i ne znam odgovor, samo nagadjam.gerdmuller je napisao/la: Namjestena utakmica kazu?![]()
![]()
![]()
![]()
Oni koji ne poznaju njemacki mentalitet nikad nece shvatiti neke stvari
![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Dakle, najviše bi voljeli Arsenal, pa tek onda Milan. Od ta dva (zla) bilo ko.
effe i ribery, konačno smo uspjeli.
Vom Jäger zum Gejagten
Uspjeli, uspjeli i to kako uspjeli....Prekucali ligu.....geronimo je napisao/la:Dakle, najviše bi voljeli Arsenal, pa tek onda Milan. Od ta dva (zla) bilo ko.![]()
A što se žrijeba tiče, nešto mi se ne izjašnjava, a iskreno i svejedno mi koga ćemo dobiti...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Berni u Maroku
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam glasao za Zenit, jer imamo s njima da rascistimo iz one ere u kupu eufa kada smo dobili po turu od tada velikog otkrovljenja Pogrebnyaka i vec afirmisane zvijezde Arshavina, koji su ujedno bili najbolji igraci tog tima, no danas je malo drugacija prica iako su vjerovatno sad jaci nego u tom periodu. No, i mi smo jaci i to puno jaci.
Leverkusen ce potonuti jos vise, samo je pitanje vremena.
Leverkusen ce potonuti jos vise, samo je pitanje vremena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To ono kad ste namjestali utakmice ? 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- farinelli123
- Kontakt:
I to je isto bila prevara kao ovo sa Sitijem.Johny je napisao/la:To ono kad ste namjestali utakmice ?
•
Svejedno ko nam zapadne, favoriti smo i to moramo pokazati na terenu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1Neutral je napisao/la:Svejedno ko nam zapadne, favoriti smo i to moramo pokazati na terenu.
-
risingforce
- Kontakt:
najjaci moguci protivnik, ali opet smo veliki favoriti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.