Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kakva je ono zajebancija na fb, Tele objavio bracu

Evo i ja gledam kaže u jednom komentaru :

Vjerovatno mu Ligata i neko još preporučuje da bude samo wall sa vijestima, neka slika i to je to, a Mirza ko Mirza hoće da se zeza i objavljuje svašta.
PS.
Pod uslovom da se admin ili PR nisu napili pa malo više koristili isti.
Kakav je to kralj

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
hahaha, kakav kralj
da se hoće češće ovako zezat', upustit' u konverzaciju s rajom
(koliko mu vrijeme dozvoli, normalno)
da se hoće češće ovako zezat', upustit' u konverzaciju s rajom
(koliko mu vrijeme dozvoli, normalno)
Javljanje iz Brooklyna na AJB, 18:40
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Kaže babuka da to nije toliko strašno koliko se medijski napuhalo, ali sigurno da ne želi praviti žrtvu od sebe, jer moglo je biti mnogo gore da se na vrijeme nije reagovalo. Nakon zadnjeg slikanja nema više nikakvih mrlja na plućima, ali i dalje mora nastaviti sa lijekovima, prvi nalazi su 6 mjeseci, ali postoji mogućnost da prestane koristiti i nakon 3 mjeseca.
Polako je počeo sa vježbama i radi na 70% mogućnosti, na pitanje o EURU rekao da je rano još o tome govoriti, pozdravio svu raju u BiH koji mu daju podršku.
Polako je počeo sa vježbama i radi na 70% mogućnosti, na pitanje o EURU rekao da je rano još o tome govoriti, pozdravio svu raju u BiH koji mu daju podršku.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Brat, kralj, Tito, doktor
Radili smo CT snimak pluća, nema više ugrušaka, sve je nestalo za neke četiri sedmice, ali se lijekovi moraju koristiti šest mjeseci, a ako sve bude OK onda i tri mjeseca. Nije to tako strašno", poručio je Teletović.
VOLIM TE MIRZA
Radili smo CT snimak pluća, nema više ugrušaka, sve je nestalo za neke četiri sedmice, ali se lijekovi moraju koristiti šest mjeseci, a ako sve bude OK onda i tri mjeseca. Nije to tako strašno", poručio je Teletović.
VOLIM TE MIRZA
Go Mirza Go Mirza! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma samo kajmaka i sudžuke, i eto njega za 2 mjeseca da tuče LeBrona.mirzatele je napisao/la:Brat, kralj, Tito, doktor
![]()
![]()
![]()
![]()
VOLIM TE MIRZA

Pravi je Gospodin
Prvenstvo je tek u septembru tako da ce Mirza biti tada svjez odmoran i 100% spreman...
Juka ce tada vec biti "stari" NBA igrac !!!
Idemo po medalju !!!!
Juka ce tada vec biti "stari" NBA igrac !!!
Idemo po medalju !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Prošlo je više od mjesec dana otkad je Mirza Teletović objavio kako je završio sezonu zbog embolije dijagnosticirane na oba plućna krila. Podsjetimo, zbog problema s disanjem nakon utakmice protiv Clippersa, igrač Brooklyn Netsa je zaprimljen u bolnicu gdje su mu doktori otkrili ugruške krvi u plućima.
Prema vlastitim riječima, bosanskohercegovački reprezentativac se dobro oporavlja i željno iščekuje povratak na terene.
„Osjećam se izvrsno, ugrušci su nestali, dišem normalno i počeo sam trenirati prije 3 tjedna. Trebao bih se vratiti na parket za 6 mjeseci“, rekao 29-godišnji krilni igrač Netsa.
Teletović je objasnio kako za ovu bolest nema genetske predispozicije te kako su doktori izjavili kako je razlog embolije najvjerojatnije udarac u kuk kojeg je zadobio na utakmici protiv Clevelanda.
„Mogu dizati utege, trčati, šutirati, zakucavati, ali ne mogu igrati košarku“, zaključuje Teletović koji je nadodao kako se nada kako će i nakon ovog ljeta, kada je zaštićen slobodan igrač, nastaviti igrati u Brooklynu.
Prema vlastitim riječima, bosanskohercegovački reprezentativac se dobro oporavlja i željno iščekuje povratak na terene.
„Osjećam se izvrsno, ugrušci su nestali, dišem normalno i počeo sam trenirati prije 3 tjedna. Trebao bih se vratiti na parket za 6 mjeseci“, rekao 29-godišnji krilni igrač Netsa.
Teletović je objasnio kako za ovu bolest nema genetske predispozicije te kako su doktori izjavili kako je razlog embolije najvjerojatnije udarac u kuk kojeg je zadobio na utakmici protiv Clevelanda.
„Mogu dizati utege, trčati, šutirati, zakucavati, ali ne mogu igrati košarku“, zaključuje Teletović koji je nadodao kako se nada kako će i nakon ovog ljeta, kada je zaštićen slobodan igrač, nastaviti igrati u Brooklynu.
Spaval' se ljudi ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znači postoji određena nada da ga možemo gledati na Eurobasketu? 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Poznavajući Mirzu i njegovu volju i želju da uvijek nastupa za Reprezentaciju dokle god bude postajala 1% mogućnosti za nastupom on će sve dati od sebe da se to desi. Mislim da jedino po cijenu zdravlja Mirza neće rizikovati i žuriti sa oporavkom. Tako da samo polako svaki dan čekamo nove informacije i vijesti da oporavak ide željenim tokom i da se nadamo da će nastupiti na EP.FaraonTM je napisao/la:Znači postoji određena nada da ga možemo gledati na Eurobasketu?
Janez je napisao/la:Poznavajući Mirzu i njegovu volju i želju da uvijek nastupa za Reprezentaciju dokle god bude postajala 1% mogućnosti za nastupom on će sve dati od sebe da se to desi. Mislim da jedino po cijenu zdravlja Mirza neće rizikovati i žuriti sa oporavkom. Tako da samo polako svaki dan čekamo nove informacije i vijesti da oporavak ide željenim tokom i da se nadamo da će nastupiti na EP.FaraonTM je napisao/la:Znači postoji određena nada da ga možemo gledati na Eurobasketu?
Ma ne sumnjam ja u njega, od februara do augusta neka ne igra (to je tih 6 mjeseci ugrubo) ima mjesec dana fore da uhvati kakvu takvu formu a ako neko može da izvuče to iz igrača u mjesec dana onda je to Duško Ivanović
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
i ja sam imo plucnu emboliju. znaci od onog trenutka, kada se ugrusci rastvore putem lijeka i ili inekcija, on moze trenirati gotovo punom parom.FaraonTM je napisao/la:Janez je napisao/la:Poznavajući Mirzu i njegovu volju i želju da uvijek nastupa za Reprezentaciju dokle god bude postajala 1% mogućnosti za nastupom on će sve dati od sebe da se to desi. Mislim da jedino po cijenu zdravlja Mirza neće rizikovati i žuriti sa oporavkom. Tako da samo polako svaki dan čekamo nove informacije i vijesti da oporavak ide željenim tokom i da se nadamo da će nastupiti na EP.FaraonTM je napisao/la:Znači postoji određena nada da ga možemo gledati na Eurobasketu?
Ma ne sumnjam ja u njega, od februara do augusta neka ne igra (to je tih 6 mjeseci ugrubo) ima mjesec dana fore da uhvati kakvu takvu formu a ako neko može da izvuče to iz igrača u mjesec dana onda je to Duško Ivanović
iz razloga sto vjerovatno jos uvijek uzima lijekove koji "razrijedjuju" krv, mora se paziti povreda. zato ne smije igrati kosarku. malo jaci udarac ili pad moze uzrokovat teze krvarenje.
ovisno o tome koliko ce trajati ta terapija, cemo znati kad moze poceti igrati kosarku. moja je trajala tacno 6 mjeseci. mozda on ima malo bolje doktore
najvaznija stvar u svemu ovome, je da je to na vrijeme otkriveno i drugo, da su otprilike skontali od cega se to pojavilo...
znacu, fizicka sprema ne bi ni sekunde trebala biti upitna kad je u pitanju eurobasket.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.