Pa dobro,sa nekog rezultatskog aspekta jesu..pobijedili Vitezaqarius je napisao/la:Auu..sine ,koje tenzije....ja kao neutralac mogu reći da su Hordaši ispala gospoda što se tiče tekme i aplauza Tuzlacima,,s druge strane većina Sarajlija konta da su automatski pobjednici jer su FK.SARAJEVO...e sine ne pije ti to više vode nego ori na terenu...s druge strane Tuzlaci prave neke dočeke ,neke istorijske rtezultate što su izbacili Sarajevo u 1/4finalu..nekako sami sebi stvaraju taj kompleks od Sarajeva...a zamisli tek treba doći do finala,gdje Široki,gdje je Željo,pa i Radnik...Slobodi Želim da osvoji titulu ,Sarajevu da se plasira u Europu..da se malo spuste tenzije,i da nam naveći gradovi u Bih,,ne prezentuju seljakluk....de brate svedite to na čisti,zdravi sportski rivalitet..pozzzd...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Najjaci trener lige yebo sve. Ja mislim da on njih terorise palicama, djeluje ko neki zajeban frajer. Al kad se ono malo nasmije, sladak ko mala bebaChinaglia je napisao/la:Jesa igracima daje slobodan dan, a Celo bi ih natjerao da trce oko terena odmah poslije tekme, pa do ponoci
ZZ
A eto baš bi ih dočekali da ste ispali,daj molim te.Prvo 10 dana pričate o sudijama kako nemate šta tražit na kosevu,pa juniori,pa tekma u Vitezu.Daj budite imalo realni majku mu vise.NYKnicks Fan je napisao/la:Glupani, momcima je priređen docek jer nisu bili u Tuzli od cetvrtka, otisli su prvo u Vitez, dobili najteze gostovanje ove polusezone uz Zrinjski. Odmah poslije toga u Sarajevo pravac, isprskali malezijce 0:3 i kuci. Budi posten i reci da su zasluzili, a ne pisi nekakvi kompleksi i slicne glupsti
I nije bitno jeste izbacili danas Sarajevo ili Brotnjo,ali i treba da ste napravili doček igračima jer su oni zaslužili ne samo danas nego kroz cijelu sezonu.Budite barem pa 5% realni.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
fizicki prespremna ekipa, kao i Sloboda, samo trcanje, u tome je sva fora, a kada uporedim Jesu sa Husrefom i Celom, shvatim da pricam o dva trenera i jednoj prevarimoj uzor-S.G je napisao/la:Najjaci trener lige yebo sve. Ja mislim da on njih terorise palicama, djeluje ko neki zajeban frajer. Al kad se ono malo nasmije, sladak ko mala bebaChinaglia je napisao/la:Jesa igracima daje slobodan dan, a Celo bi ih natjerao da trce oko terena odmah poslije tekme, pa do ponoci
odgovorno tvrdim da bi se Sarajevo s Husrefom ili Celom borilo za titulu, mislim, ajde, bore se i sada, ali bili bi bas ozbiljan kandidat' za istu, jer Sloboda to jeste, a objektivno govoreci, ovo je 4 ili 5 ekipa po kvalitetu u PL
docekali smo ih i kad smo ispali iz lige.Bihac96 je napisao/la:A eto baš bi ih dočekali da ste ispali,daj molim te.Prvo 10 dana pričate o sudijama kako nemate šta tražit na kosevu,pa juniori,pa tekma u Vitezu.Daj budite imalo realni majku mu vise.NYKnicks Fan je napisao/la:Glupani, momcima je priređen docek jer nisu bili u Tuzli od cetvrtka, otisli su prvo u Vitez, dobili najteze gostovanje ove polusezone uz Zrinjski. Odmah poslije toga u Sarajevo pravac, isprskali malezijce 0:3 i kuci. Budi posten i reci da su zasluzili, a ne pisi nekakvi kompleksi i slicne glupsti
I nije bitno jeste izbacili danas Sarajevo ili Brotnjo,ali i treba da ste napravili doček igračima jer su oni zaslužili ne samo danas nego kroz cijelu sezonu.Budite barem pa 5% realni.
Ovo su rasprave za navijace ekipa iz PL, nesto ne znam da Jedinstvo igra istu. Haj gasuj s teme.Bihac96 je napisao/la:A eto baš bi ih dočekali da ste ispali,daj molim te.Prvo 10 dana pričate o sudijama kako nemate šta tražit na kosevu,pa juniori,pa tekma u Vitezu.Daj budite imalo realni majku mu vise.NYKnicks Fan je napisao/la:Glupani, momcima je priređen docek jer nisu bili u Tuzli od cetvrtka, otisli su prvo u Vitez, dobili najteze gostovanje ove polusezone uz Zrinjski. Odmah poslije toga u Sarajevo pravac, isprskali malezijce 0:3 i kuci. Budi posten i reci da su zasluzili, a ne pisi nekakvi kompleksi i slicne glupsti
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- amazon
- Kontakt:
Pa glupane kakvi hejteri, kad je to dobro za cijelu ligu i drzavu. Da nam liga bude sve bolja i kvalitetnija, ali ti si glup da skontas to.solinas je napisao/la:Fk Sloboda bi narednih dana trebao finalizirati sporazum o reprogramu sa poreznom upravom.
Vec krajem aprila u nasu zemlju i grad Tuzlu trebali bi doputovati predstavnici jedne ugledne korporacije na finaliziranje dogovora o generalnom sponzorstvu.
Potvrdio nam je Azmir Husic u telefonskom razgovoru.
Svakog dana sve jaci i jaci caooo hejteriiii
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Samo mi je žao što ćemo Zrinjskom učiniti uslugu kad vas poprskamo u nedjelju
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
slazem se, navijaci sarajeva kukaju na igracki kadar, no problem je zapravo u losoj atmosferi i ocigledno uzasnoj hemiji izmedju jesica i igraca. Pravi trener bi naspanovao ovo sarajevo i bio bi to tim za respekt, ovako svi underperformiraju...Chinaglia je napisao/la:fizicki prespremna ekipa, kao i Sloboda, samo trcanje, u tome je sva fora, a kada uporedim Jesu sa Husrefom i Celom, shvatim da pricam o dva trenera i jednoj prevarimoj uzor-S.G je napisao/la:Najjaci trener lige yebo sve. Ja mislim da on njih terorise palicama, djeluje ko neki zajeban frajer. Al kad se ono malo nasmije, sladak ko mala bebaChinaglia je napisao/la:Jesa igracima daje slobodan dan, a Celo bi ih natjerao da trce oko terena odmah poslije tekme, pa do ponoci
odgovorno tvrdim da bi se Sarajevo s Husrefom ili Celom borilo za titulu, mislim, ajde, bore se i sada, ali bili bi bas ozbiljan kandidat' za istu, jer Sloboda to jeste, a objektivno govoreci, ovo je 4 ili 5 ekipa po kvalitetu u PL
Sarajevo treba dati jesicu nogu, novi trener ce donijeti voljni momenat kod igraca i pozitivni sok, samo kroz to ce zaigrati bolje. Dovoljno je pogledati Zelju koji sa mulalicem igra vrlo dobro iako se mulalic realno cini kao tanak trener. Ako ostave Jesica, nece evropu izboriti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Samo prskaj, mi ćemo vam pripremiti šampanjac. Taman da se mi ne zamučavamoVirtu4l je napisao/la:Samo mi je žao što ćemo Zrinjskom učiniti uslugu kad vas poprskamo u nedjelju
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma jašta, samo se ne zamučavajte.Coraco je napisao/la:Samo prskaj, mi ćemo vam pripremiti šampanjac. Taman da se mi ne zamučavamoVirtu4l je napisao/la:Samo mi je žao što ćemo Zrinjskom učiniti uslugu kad vas poprskamo u nedjelju
Podrška gospodinu Ješiću, izdrzi brate naš !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Jel treba da trazimo i postavljamo ovdje 45894 post u kojem demantujes sam sebe (zajedno sa ostalima)amazon je napisao/la:Pa glupane kakvi hejteri, kad je to dobro za cijelu ligu i drzavu. Da nam liga bude sve bolja i kvalitetnija, ali ti si glup da skontas to.solinas je napisao/la:Fk Sloboda bi narednih dana trebao finalizirati sporazum o reprogramu sa poreznom upravom.
Vec krajem aprila u nasu zemlju i grad Tuzlu trebali bi doputovati predstavnici jedne ugledne korporacije na finaliziranje dogovora o generalnom sponzorstvu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
stari ja ne znam sta je sa tobom...na svaku pricu o Slobodi ti imas da nesto dodas,popljujes,omalovazavas a za jedinstvo navijas..opusti se malo,bolanBihac96 je napisao/la:A eto baš bi ih dočekali da ste ispali,daj molim te.Prvo 10 dana pričate o sudijama kako nemate šta tražit na kosevu,pa juniori,pa tekma u Vitezu.Daj budite imalo realni majku mu vise.NYKnicks Fan je napisao/la:Glupani, momcima je priređen docek jer nisu bili u Tuzli od cetvrtka, otisli su prvo u Vitez, dobili najteze gostovanje ove polusezone uz Zrinjski. Odmah poslije toga u Sarajevo pravac, isprskali malezijce 0:3 i kuci. Budi posten i reci da su zasluzili, a ne pisi nekakvi kompleksi i slicne glupsti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- amazon
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Jel treba da trazimo i postavljamo ovdje 45894 post u kojem demantujes sam sebe (zajedno sa ostalima)amazon je napisao/la:Pa glupane kakvi hejteri, kad je to dobro za cijelu ligu i drzavu. Da nam liga bude sve bolja i kvalitetnija, ali ti si glup da skontas to.solinas je napisao/la:Fk Sloboda bi narednih dana trebao finalizirati sporazum o reprogramu sa poreznom upravom.
Jedno je zajebancija, a drugo je ozbiljna prica
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sta ti bolan pricas ? Bolje ti je da komentarises o svom klubu i Prvoj ligi Federacije. Jos uvijek ne mozete da dodjete sebi od one sezoneBihac96 je napisao/la: A eto baš bi ih dočekali da ste ispali,daj molim te.Prvo 10 dana pričate o sudijama kako nemate šta tražit na kosevu,pa juniori,pa tekma u Vitezu.Daj budite imalo realni majku mu vise.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jarane ne omalozavam ja Slobodu to sto vi pogresno shvatate to je vasa stvar.U subotu sam napisao da nije bio penal za Celik vi odmah ste uletjeli i govorite da sam ja protiv Slobode.Ja sam prvi podrzavao ovu pricu oko Slobode i cestitao sam vam na tome,i sve sam pozitivno pisao o Slobodi.Kad ste poceli pisat neke stvari nerealne sto znam i sam da nisu takve tad sam poceo pisat ovdje.Znaju ovdje pojedini forumasi da ja nemam nista protiv Slobode.Jarane ja bi i volio da osvojite titulu jer ste to ove sezone zasluzili,eto toliko o tome da ja mrzim Slobodu.Doduse ne mrzim nikoga iz PL(osim 1-2 kluba koje niko ne volistaragarda je napisao/la: stari ja ne znam sta je sa tobom...na svaku pricu o Slobodi ti imas da nesto dodas,popljujes,omalovazavas a za jedinstvo navijas..opusti se malo,bolan
@Fukara vi ste nama ucinili uslugu sto ste bili ispred nas,ovo Jedinstvo sa ovom upravom samo moze unazadit kvalitet PL
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, Husic je namjerno podigao svu ovu frku bas sada, pred kljucne tekme. Privukao paznju javnosti, pritisak na sudije i morao je dobiti posteno sudjenje, a na terenu je znao da ima velike izglede da prodje ako sve bude posteno. Da nije napravio ovaj belaj, ko zna kako bi se stvari razvijale. Vrlo mudro od njega 
Ima logikeSlevinKelevra je napisao/la:Ma, Husic je namjerno podigao svu ovu frku bas sada, pred kljucne tekme. Privukao paznju javnosti, pritisak na sudije i morao je dobiti posteno sudjenje, a na terenu je znao da ima velike izglede da prodje ako sve bude posteno. Da nije napravio ovaj belaj, ko zna kako bi se stvari razvijale. Vrlo mudro od njega
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Gdje je @High, neće valjda sebi šta uraditi?
Navijačima Sarajeva poručujem da se smire, da puste da se glave ohlade te da tek ujutru prozbore koju na ovu temu. Moraju biti svjesni činjenice da nikada nisu imali čovjeka poput Dine ili stručnjaka poput Ješića. Zato im sada, kada je najpotrebnije, pružite podršku pa da svi uživamo u aktima vaše nebeske uprave i taktičkih zamisli mijanmarskog maga.
Navijačima Sarajeva poručujem da se smire, da puste da se glave ohlade te da tek ujutru prozbore koju na ovu temu. Moraju biti svjesni činjenice da nikada nisu imali čovjeka poput Dine ili stručnjaka poput Ješića. Zato im sada, kada je najpotrebnije, pružite podršku pa da svi uživamo u aktima vaše nebeske uprave i taktičkih zamisli mijanmarskog maga.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.