LEAKED: Bayern München 21-22 Home Kit Info & Prediction
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Meni se dopada
Podsjeća me malo na onaj dres iz sezone 2015-2016
Podsjeća me malo na onaj dres iz sezone 2015-2016
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ne čudi me Džoni, pitaj štrumfove šta oni kažu za dresove.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma nebitno je njihovo mišljenje druže hehe
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
"Ekonomski smo veoma jak i stabilan klub. I mi smo naravno dosta izgubili zbog pandemije, ali uvijek možemo potpisati igrača za kojeg smo sigurni da je pravo rješenje za nas"

- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hainer govorio za **** da je Goretzka jedan od najbitnijih igrača i da s njim želi uprava što prije produžiti - dugoročno.
Govorio je i da Süle značajan igrač i da i s njim imaju se namjeru uskoro sastati i razgovarati o produženju ugovora.
Govorio je i da Süle značajan igrač i da i s njim imaju se namjeru uskoro sastati i razgovarati o produženju ugovora.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pobjeda se namece kao prioritet jer evo RBL ubistava Freiburg.
Bayern XI against Dortmund:
Neuer (c) -
Süle, Boateng, Alaba, Davies -
Kimmich, Goretzka -
Sané, Müller, Coman -
Lewandowski
Neuer (c) -
Süle, Boateng, Alaba, Davies -
Kimmich, Goretzka -
Sané, Müller, Coman -
Lewandowski
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
A jest covjek naporan vise sa Alabom..samo budala moze dati prednost Alabi u odnosu na Hernandeza..zbog Flickovih odluka pocinje fudbal da mi se gadi
Ja rekoh davno da se tu nesto krije, nije dzaba Alaba uvijek u prvom sastavu, svaki forumas s nase teme bi ga istjerao rado. Tako da se tu ne treba cuditi, momak ce igrat u prvoj dok ne ode.
Sto se same tekme tice, kao i prvenstva, sami smo sebi zakuhali sezonu neocekivanim kiksevima gdje smo trebali uzimat bodove. Da stvar bude jos gora, Dortmund se dize ali ne vjerujem da ce odnijeti puni plijen ipak se mi nalozimo najvise kad s njima igramo. Takodjer, raspored nam je daleko tezi nego Leipzigov. Krajnje je vrijeme da se uozbiljimo i da ne prosipamo bodove do kraja osim ako bas ne moramo.
MIA SAN MIA
Sto se same tekme tice, kao i prvenstva, sami smo sebi zakuhali sezonu neocekivanim kiksevima gdje smo trebali uzimat bodove. Da stvar bude jos gora, Dortmund se dize ali ne vjerujem da ce odnijeti puni plijen ipak se mi nalozimo najvise kad s njima igramo. Takodjer, raspored nam je daleko tezi nego Leipzigov. Krajnje je vrijeme da se uozbiljimo i da ne prosipamo bodove do kraja osim ako bas ne moramo.
MIA SAN MIA
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
BvB vidno oslabljen bez Akanji , Guerreiro , Sancho i G. Reyna realno mema sta da trazi danas/veceras !
Kao navijac BvB realno ocelukem pobjedu bayerna , samo da ne bude petarda .. da se ne obrukamo.
Ali mi miriše na to .. hebajga realnost.
Kao navijac BvB realno ocelukem pobjedu bayerna , samo da ne bude petarda .. da se ne obrukamo.
Ali mi miriše na to .. hebajga realnost.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Masina 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Banjac sa eurosporta za kratko vrijeme izgovori riječ konkretno više puta nego Laza Ristovski u filmu Mali Svet
Napast Erling je dobro starto
Biće golova....
Napast Erling je dobro starto
Biće golova....
Vom Jäger zum Gejagten
Boateng, iskusan igrac i opet pusta covjeka deset sekundi da se namjesti za sut 
-
Bundesliga
- Kontakt:
To ti je kad Boateng cuva najbolju devetku na svijetu.
I am not yet born; O hear me.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ma primamo mi 4/5 sigurica 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.