FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 27 jan 2010, 17:19

Zna li se barem cifra za Bilbiju? Kad se samo sjetim price o 450000 od Venloa....
Za koliko smo ga poklonili Vojvodini?

A sto se tice Uprave, pa koja je to nakon rata radila u korist kluba? Nijedna! Sve je to polusvijet koji je naucio samo da trpa u dzepove dok narod, u ovom slucaju navijaci, cupa kosu.
Nikakvu ja razliku ne vidim izmedju Spice i Fisera ili izmedju Tamarisa i Sipovca. Sve go lopov, s tim da prvu dvojicu mrzim do neba, jer su ipak ostavili trag kao igraci. Ej, da se tako poseres na klub koji ti je obezbjedio da postanes neko i nesto?!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 jan 2010, 17:28

Nisam ni ja tada vidio razliku,ali vidim sad....jedan je stvarao dobar tim od banjaluckih igraca Ljubojevic,Bilbija,Maksimovic,Kajkut(doduse nekih iz njegove managerske agencije),a drugi cuti kao mutav i pije po kafanama dok mu drugi rade njegov posao i rasprodaju sve sto valja a dovode povrijedjene ili igrace totalno van forme koji nisu igrali mjesecima (Stanceski,Peric,Vukelja,Bojic....)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 27 jan 2010, 17:34

Jeste Spica stvarao tim od domacih igraca, samo problem je taj sto bi se vjerovatno prica zavrsila na slican nacin. Prodavali bi bi se igraci za sicu a jos bi se i on ogrebao...

Uostalom, nerviramo se bez potrebe. Dodje mi da se izolujem do subote dok se ne zavrsi ova sapunica o prelaznom roku.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 27 jan 2010, 18:07

Malo sam se bavio istrazivackim radom :mrgreen: i pronasao da je Vukelja ipak igrao( nije bio kljakav) za Vasas u prosloj sezoni. Cak je i zabio 2 gola. :mrgreen:

Inace, jedina utjeha mi je da ce ga, ukoliko prodaju Bilbiju Vosi, Butorovic kasnije prodati za dobre pare pa da nama pripadne neki procenat kao klubu u kom je ponikao. Ostaje nam da se nadamo da ce tada biti barem neko posten u Upravi i da se i ta crkavica nece propiti i pojesti. :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 27 jan 2010, 18:20

Mozda sam paranoican,ali bojim se da bi u takvom scenariju,mnogo veci procenat zavrsio u privatnom dzepu onog clana uprave Borca koji sada ima moc da odluci da Butorovicu da Bilbiju ispod svake cijene....

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 27 jan 2010, 20:02

E kad sam ja rekao da je ono suplja prica Venlo 450000 :shock: i plus neka plata ne sjecam se tacno sad al da glava zaboli, pa ne da bi je prihvatili, bas me zanima za koliko su prodali Vosi al znajuci dosadasnje transfere Bate bice dobro ako dobijemo ista,vjerujem da je ugovor tipa 100000 +nekih 10 do 15% sledeceg transfera i jos je neko dobio u dzep desetak hiljada

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 27 jan 2010, 20:32

Evo, Sipovac rece da je bio sa Bilbijom u Novom Sadu i da je ponuda "i vise nego korektna". :mrgreen:
Iz Vose nam dolazi Stevanovic( 20 god.), desni bek.

Dalje, dogovor sa Vuletom je postignut i on potpisuje sutra ili prekosutra. Sipovac: "Mozemo reci da je on novi igrac Borca." :mrgreen:

Ugovori produzeni sa stoperskim tandemom Petric-Coric! Ovo me obradovalo, dobar potez u moru losih.

Pregovori se jos vode sa Markicem.

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 27 jan 2010, 21:52

Iz ovih tekstova zaključujem- bilbija sve dalje, vule sve bliže a na grujića su zaboravili. zna li neko ako bilbija ode ko će činiti borčev napad? Drugo zna li se da li borac pregovara još uvijek sa grujom? Treće onaj Šipovac sad sve prebacio na Bilbiju kao sve je na njemu šta on kaže do petka. to nije korektno raditi igraču koji ima 20 god.

Nadam se da će borac smoći snage da zadrži bilbiju i da dovede grujića i jednog srednjaka -onda bi bili stvarno prejaki za ovu ligu i ušli bi jači u drugi dio sezone. Ja tako mislim.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 27 jan 2010, 21:57

- % " $ $ $. $ је $ $ ? " за ' " за ?, ", с $ стране " ? " $ '. $ - $ ? о ' $ &. $... - остао је загонетан ?.
Аух! $ & $ остане.
"" ПУТ ""

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 27 jan 2010, 22:02

EastStand je napisao/la:
- % " $ $ $. $ је $ $ ? " за ' " за ?, ", с $ стране " ? " $ '. $ - $ ? о ' $ &. $... - остао је загонетан ?.
Аух! $ & $ остане.
Ma to ti je opet Šipovčevo maslo. Ako Bilbija ode nije on kriv.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 27 jan 2010, 23:34

Sta ce sve jos izdesavati do kraja prelaznog roka :roll: Uprava :arrow:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 27 jan 2010, 23:46

Simpatizer je napisao/la:Evo, Sipovac rece da je bio sa Bilbijom u Novom Sadu i da je ponuda "i vise nego korektna". :mrgreen:
Iz Vose nam dolazi Stevanovic( 20 god.), desni bek.

Dalje, dogovor sa Vuletom je postignut i on potpisuje sutra ili prekosutra. Sipovac: "Mozemo reci da je on novi igrac Borca." :mrgreen:

Ugovori produzeni sa stoperskim tandemom Petric-Coric! Ovo me obradovalo, dobar potez u moru losih.

Pregovori se jos vode sa Markicem.
Taj Stevanovic je mladi reprezentativac BIH i cini mi se igra veznog

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 28 jan 2010, 10:36

Vule potpisao konacno je gotovo
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 jan 2010, 10:47

Info iz Novog Sada je da je Bilbija sinoc pristao na Vosine uslove. Ode! :cry:

Dobrodosao Vule!

P.S. Ako neko sazna koliko smo dobili za Bikija neka mi posalje na pm.

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 28 jan 2010, 11:04

BrigateBL je napisao/la:Vule potpisao konacno je gotovo

"Razgovarao sam s vodećim ljudima i istakao im moje uslove, koje su oni prihvatili. Bilo bi mi drago da opet obučem crveno-plavi dres. Mislim da bi sve trebalo da bude poznato za nekoliko dana. Još ništa nisam potpisao", izjavio je Trivunović, koji ima opciju prelaska u Sarajevo, koje takođe želi da ga vrati u svoje redove.
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 28 jan 2010, 11:32

**** ih taj stevanovic dadose bilbiju za tog debilcinu...imamo desnih bekova koliko hocesmo :(
to je ta saradnja izmedju klubova...mi njima najbolje oni nama neke k****ne od igraca :x
TREĆI PUT ČASTIMO

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 jan 2010, 11:48

Evo i zvanicno:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30476.htm

Zna li neko nesto o ovim igracima iz Srbije?

40% od buduceg transfera za Bilbiju. Sto Fiser ne kaze koliko smo dobili sad, .ebem ga pijana?! Posto je ovako visok procenat vjerujem da nije vise od 200000 evra.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 28 jan 2010, 11:56

Simpatizer je napisao/la:Evo i zvanicno:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30476.htm

Zna li neko nesto o ovim igracima iz Srbije?

40% od buduceg transfera za Bilbiju. Sto Fiser ne kaze koliko smo dobili sad, .ebem ga pijana?! Posto je ovako visok procenat vjerujem da nije vise od 200000 evra.
Sreten Stanic,84 god.igra veznog igrao po rumuniji (poli i dinamo bukurest) zatim se vratio u Srbiju...2003 pozvan u mladu selekciju SCG ali nije odigrao ni jednu utakmicu
Bojan Cukic,takodje vezni 88 god... imas ovde o njemu... http://www.fkjavor.com/index.php/Cukic-Bojan.html
TREĆI PUT ČASTIMO

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 28 jan 2010, 11:57

PA bilo bi ekstra da je dobijeno 200000km, ako uzmes u obzir da iz Vojvodine talentovani igraci idu za 2,5miliona evrica (aleksic) neka Biki ode za 1 milion evrica, Borcu pripada 400000evrica sto je za nas klub AJD ZDRAO

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 28 jan 2010, 12:01

Dobro je sto su obojica veznjaci. Neko gore napisa da je i Stevanovic vezni a ne bek sto znaci da smo doveli 3 vezna. Bice za.ebano sa potpuno novim veznim redom.

Nadam se da ce Bilbija dobro odigrati u Vosi i da ce se nas klub opariti, mada je to upitno sa ovim nasim pijandurama u upravi. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.