Ironični taksista.pabizo je napisao/la:Šipi ce njega spremit---zna mali direktor kako treba oporaviti nogometaša,,,,delko je napisao/la:bilbija se nesto kao povrijedio, al je trceci izasao sa terena tako da vjerujem da nije nesto mnogo lose

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ironični taksista.pabizo je napisao/la:Šipi ce njega spremit---zna mali direktor kako treba oporaviti nogometaša,,,,delko je napisao/la:bilbija se nesto kao povrijedio, al je trceci izasao sa terena tako da vjerujem da nije nesto mnogo lose
VanBasten je napisao/la:Samo lupi pokoji eneter ponekad. da ej lakše čitati.sekac je napisao/la:Joj raja izvinite na malo podužem postu pošlo me ipak neko ko me mogu pisati a da me razumije ono generacijski i volio bi da češče izmijenimo mišljenja ako ne ovde onda na private.
Misimović:AÐ_Official je napisao/la:Dzeko, s obzirom da nisi standardan, dobijes li poziv u reprezentacuji za sljedece utakmice, jeb** ti se s' majkom. Ti nisi za fudbala, fakinu, usljo...
Ibričić:AÐ_Official je napisao/la:I ti guzonja. Ne budes li u prvih jedanaest u Dynamu ima da ti mamin shupak kit** izresetam.
Zahirović:AÐ_Official je napisao/la:Ti zuti isto tako, moja ki** ce biti u tvojoj maminoj ljutoj krajini ako dobijes poziv u reprezentaciju a nisi standardan u Lokomotivi...
Šta mu bi odjednomAÐ_Official je napisao/la:Bolje ti je kosonja da skontas kako da se probijes u prvih jedanaest, guzice daj, ne zanima me. Dobijes li poziv od selektora ima da ti cura nastrada srkanjem mog kur** !...
mandraX je napisao/la:aL' je ovaj zaredo'![]()
Džeko:
Misimović:AÐ_Official je napisao/la:Dzeko, s obzirom da nisi standardan, dobijes li poziv u reprezentacuji za sljedece utakmice, jeb** ti se s' majkom. Ti nisi za fudbala, fakinu, usljo...
Ibričić:AÐ_Official je napisao/la:I ti guzonja. Ne budes li u prvih jedanaest u Dynamu ima da ti mamin shupak kit** izresetam.
Zahirović:AÐ_Official je napisao/la:Ti zuti isto tako, moja ki** ce biti u tvojoj maminoj ljutoj krajini ako dobijes poziv u reprezentaciju a nisi standardan u Lokomotivi...
Šta mu bi odjednomAÐ_Official je napisao/la:Bolje ti je kosonja da skontas kako da se probijes u prvih jedanaest, guzice daj, ne zanima me. Dobijes li poziv od selektora ima da ti cura nastrada srkanjem mog kur** !...![]()
don_burza je napisao/la:Nafaka film drugi dio![]()
![]()
pizda im materina sretna dabogda meteor pao i zbriso cijelu baskiju![]()
pado 400 km na klandzi zbog njih
A @thenaturalone odgovara u svom stiluSPY je napisao/la:Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nisu nam svirali penal cim smo pali. Kmeeeeeeeeeeeeeee. Nisu protivniku iskljucili igraca Kmeeeeeeeeeeeeeeeeee. Trava nam nije valjalaKmeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Bilo nam je 2 stepena prehladno kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Vlaznost zraka je bila 2 milibara ispod optimalne kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Urota protiv Barselone Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeePetardaa je napisao/la:dobra utakmica sinoć... nema glume, padanja, udaranja kao protiv reala![]()
eeeeeeeeeeeeeeee
thenaturalone je napisao/la:sto govoris kmeeee? tebi bolje pristaje muuu ili beeee.
maverick_tz je napisao/la:onaj naš smrdljivi hinjo uvijek presudi bvb-u,i kao što moj dragi kolega reće,**** sam sve,i da on nije dao go bilo bi 4 : 3 i sve bi bilo dobro,a dođe u repku i sa tri metra fula go,puca ko debil . . . ljudi moji sjetite se koliko nam je puta presudio,pa nemožeš ovako druže,nije pošteno,nema ga nigdje i odjednom tipom raula il inzagija stoji,pokupi otpadak i dadne go,kada bi sad odusto od repke bilo bi mi drago,jer znam da koliko god golova dao u repki,pa makar to bili oni odlučujući za repku,ja ću ga mrzit,mrzit ću ga dok sam živ,ni na sudnjem danu mu neću halalit ovaj go,magarac jedan da Bog dragi da da izvrne obadvije one smotane noge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stavio sam mu na profil na neku od njegovih slika himnu bvb-a mada nismo prijatelji,a nećemo biti sigurno ni od sada . . . BTW vidim da je her doktor ostao šokiran na kraju i da se samo cinićno smijao,imam osjećaj da momcima poslije tuširanja nije bilo nimalo prijatno,jer se vidjelo da je nakon ponavljam ciničnog osmjeha mogao da eksplodira
Meni ovdje nije nista smijesno , drka trka srka , mater, babo , nana ,tetka su smijesne djeci do 16 godina.mandraX je napisao/la:aL' je ovaj zaredo'![]()
Džeko:
Šta mu bi odjednomAÐ_Official je napisao/la:Bolje ti je kosonja da skontas kako da se probijes u prvih jedanaest, guzice daj, ne zanima me. Dobijes li poziv od selektora ima da ti cura nastrada srkanjem mog kur** !...![]()