Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Puma » 05 nov 2011, 22:34

ipak, po zvanicnoj statistici samo kod prvog gola je asistirao, ne znam zbog cega mu nisu pripisali i ovu drugu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 05 nov 2011, 22:35

ahhh sto ga Luis Enrique zagrli :D :D ;)

nas vezni red i napadac...wow!!! perverzija!!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 05 nov 2011, 22:35

*p!p!t@* je napisao/la:Pjanić objasnio, i napustio teren uz aplauze !
sto je najbitnije, ZIV I ZDRAV.
jos sutra lulic i (valjda) begovic, jahic, pa da mozemo smireno. jel to to sutra?
...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 05 nov 2011, 22:37

Na rezultatima ne pise da je Pjanic asistirao kod drugog gola, a vi pisete da jeste. Sta je sad tacno, ne bi vas 10 pogrijesilo. Ocigledno je da oni grijese.
P.S. Svaka cast Miraleme!
Izdržati, to je temelj vrline!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 nov 2011, 22:38

panties je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Miralem do sada nije preuzeo neku kontrolu tekme niti to moze ucinit s obzirom s kakvim igracima igra. Sevap je zaobici Taddei-a u dodavanju.
a kako ce preuzet, vidi s kim igra.
ojjjj roma.
Je li to u igru ušlo 9 novih igrača kad su pobjedili?

Svaka čast Mire.
100% sportski i krajnje opušten potpis

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 05 nov 2011, 22:39

Dajte golove !! :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 05 nov 2011, 22:40

RiNo je napisao/la:Je li to u igru ušlo 9 novih igrača kad su pobjedili?

Svaka čast Mire.
da li si tada, u tom trenutku, gledao utakmicu?
...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 nov 2011, 22:42

rogeRF je napisao/la:Na rezultatima ne pise da je Pjanic asistirao kod drugog gola, a vi pisete da jeste. Sta je sad tacno, ne bi vas 10 pogrijesilo. Ocigledno je da oni grijese.
P.S. Svaka cast Miraleme!
jedina solucija da mu se ne pishe asistencija jeste da gol pripishu kao autogol njihovog golmana
nema potpisa

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 nov 2011, 22:44

Puma je napisao/la:ipak, po zvanicnoj statistici samo kod prvog gola je asistirao, ne znam zbog cega mu nisu pripisali i ovu drugu
Možda će to učiniti naknadno. Prije par kola je to bio slučaj sa Meirelesom u Premiershipu. Nakon centaršuta iz kornera, neko je zabio gol, a njemu nisu pripisali asistenciju. Mah, kakogod da se okrene, najzaslužniji je za oba gola. Posebno je briljantna bila akcija kod prvog, kada je kombinovo sa Bojanom. Mogli bi njih dvojica biti poput Misketa i Džeka. :D
rogeRF je napisao/la:Sta je sad tacno, ne bi vas 10 pogrijesilo. Ocigledno je da oni grijese
Lamela izborio korner. Pjanić izveo isti i nabacio pravo na Osvaldovu glavu koji je zabio gol. Sad, što mu zvanično nije pripisana asistencija, ne'am blage veze. No, to je manje bitno. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 nov 2011, 22:46

Moj Bojane pa ni Xavi ti nije davao ovakve lopte onomadne u Barci ;) . Sta reci , fantastican vikend za BH fudbal.

Bude li imao srece sa povredama nece ostati ni godinu dana u Romi !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 nov 2011, 23:29

kimbo je napisao/la:Moj Bojane pa ni Xavi ti nije davao ovakve lopte onomadne u Barci ;) . Sta reci , fantastican vikend za BH fudbal.

Bude li imao srece sa povredama nece ostati ni godinu dana u Romi !!
nemoj ni pominjat' povrede :o ako nastavi slicnim tempom nadam se da ide u jaci italijanski tim ;) ne kazem da je roma slaba ili da nema ugled, ali ipak jedan milan i jedan juventus su stepenicu iznad. Ako ne nista, bilo bi ga lijepo vidjeti u bayernu, barci ( :oops: nikad ne reci nikad ) ili arsenalu (mjera za mireta). Sretno Mire u nastavku karijere i aBd zdravlja :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 06 nov 2011, 00:04

karameldar je napisao/la:Fala Bogu svi igraci su zivi i zdravi. :mrgreen: :mrgreen:
Strah me pravo da se Zeljini ne naloze da se dokazu Susicu! To im uopste nije trebalo, kakav rodjendan kakvi bakraci...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 nov 2011, 03:54

KONGO je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Fala Bogu svi igraci su zivi i zdravi. :mrgreen: :mrgreen:
Strah me pravo da se Zeljini ne naloze da se dokazu Susicu! To im uopste nije trebalo, kakav rodjendan kakvi bakraci...
Ko ce se dokazivati? Mozda Zeba ali jaka je konkurencija na njegovoj poziciji. Tako da ne vidim nikakav problem.
Ali daleko od toga da ja mislim kako mi ne mozemo pobijediti reprezentaciju BiH. :mrgreen: Mozemo i hocemo! :lol:

PJANICU svaka cast. Dobro kazu u Romi, ne mogu da shvate kako je Lyon tako lako pustio Pjanica.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 nov 2011, 09:44

kao da gledam neki smeljovac ce osakatiti nekog naseg reprezentativca....Djaba razni Taylori, Van Bomelli i ostali krkani kad ce se tu naci nas covjek
15.10 - 15.06 ...

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 nov 2011, 09:50

Kako onaj na Areni priča o njemu sinoć u prvom poluvremenu, reklo bi se da je obični kloc, a ne genijalac kakvih malo ima. :?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 06 nov 2011, 10:05

Unknown Genius je napisao/la:Kako onaj na Areni priča o njemu sinoć u prvom poluvremenu, reklo bi se da je obični kloc, a ne genijalac kakvih malo ima. :?
Ljubomora je čudo ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 nov 2011, 10:19

Sinoc sam gledao zadnjih 20tak minuta, i komentator je bio regularan. Inace zadnje 3,4 utakmice Rome koje sam gledao na Areni, komentator me podsjetio malo na Marjana kad je favorizovao nase igrace u Bundesligi. Uzivao sam, blago receno, u salvama pohvala na racun naseg virtouza Miralema.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 nov 2011, 10:27

U prvom poluvremenu je govorio da je Pjanić jako loš od dolaska u Romu, da nije ništa pokazao od onoga što se očekuje. Doduše, nije samo njega kritikovao, nego i cijeli vezni red Rome.
A priča se naravno promjenila, kad je čarobnjak riješio utakmicu.

Ako se nastavi pravilno razvijati, ja mislim da ima šanse da jednog dana zaigra čak i u Barci. Jeste da oni imaju svojih igrača, ali LE ima sigurno velike veze sa njima, tako da transfer nije nemoguć. Tbh, nije baš ni za očekivati da se to desi, ali nada(i šansa) postoji. :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 nov 2011, 10:44

U jedno sam siguran, gdje god Luis Enrike bude radio kao trener, gledace da sa sobom vodi Pjanica. :)

Sto se tice komentatora, mozda je sinoc bio drugi, nisam siguran. Uglavnom u prethodnim utakmicama na areni komentator je svrsavao na svako Miralemovo dodavanje. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 06 nov 2011, 10:57

Ja sam gledao na Sky calcio. Tu su dva komentatora bila jednostavno odusevljena igrom malog Mireta.

"Grade giocata di Pjanic", "oooo, e un grande giocatore" itd...cak su spomenuli da igramo sa Portugalom i da ce Mire igrati i da se prva igra u Zenici protiv Portugala 11.Nov.11.

Ljudi su bili odusevljeni Pjanicem, jednostavno odusevljeni, i mislim cak ako sam ih dobro razumio da je Pjanic za njih bio igrac utakmice.

Posebno mi je drago da ga Luis Enrique onako obozava.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, General505 i 20 gostiju.