Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
ipak, po zvanicnoj statistici samo kod prvog gola je asistirao, ne znam zbog cega mu nisu pripisali i ovu drugu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
AÐ_Official
- Kontakt:
ahhh sto ga Luis Enrique zagrli
nas vezni red i napadac...wow!!! perverzija!!
nas vezni red i napadac...wow!!! perverzija!!
sto je najbitnije, ZIV I ZDRAV.*p!p!t@* je napisao/la:Pjanić objasnio, i napustio teren uz aplauze !
jos sutra lulic i (valjda) begovic, jahic, pa da mozemo smireno. jel to to sutra?
...
Na rezultatima ne pise da je Pjanic asistirao kod drugog gola, a vi pisete da jeste. Sta je sad tacno, ne bi vas 10 pogrijesilo. Ocigledno je da oni grijese.
P.S. Svaka cast Miraleme!
Izdržati, to je temelj vrline!
Je li to u igru ušlo 9 novih igrača kad su pobjedili?panties je napisao/la:a kako ce preuzet, vidi s kim igra.AÐ_Official je napisao/la:Miralem do sada nije preuzeo neku kontrolu tekme niti to moze ucinit s obzirom s kakvim igracima igra. Sevap je zaobici Taddei-a u dodavanju.
ojjjj roma.
Svaka čast Mire.
100% sportski i krajnje opušten potpis
da li si tada, u tom trenutku, gledao utakmicu?RiNo je napisao/la:Je li to u igru ušlo 9 novih igrača kad su pobjedili?
Svaka čast Mire.
...
jedina solucija da mu se ne pishe asistencija jeste da gol pripishu kao autogol njihovog golmanarogeRF je napisao/la:Na rezultatima ne pise da je Pjanic asistirao kod drugog gola, a vi pisete da jeste. Sta je sad tacno, ne bi vas 10 pogrijesilo. Ocigledno je da oni grijese.
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda će to učiniti naknadno. Prije par kola je to bio slučaj sa Meirelesom u Premiershipu. Nakon centaršuta iz kornera, neko je zabio gol, a njemu nisu pripisali asistenciju. Mah, kakogod da se okrene, najzaslužniji je za oba gola. Posebno je briljantna bila akcija kod prvog, kada je kombinovo sa Bojanom. Mogli bi njih dvojica biti poput Misketa i Džeka.Puma je napisao/la:ipak, po zvanicnoj statistici samo kod prvog gola je asistirao, ne znam zbog cega mu nisu pripisali i ovu drugu
Lamela izborio korner. Pjanić izveo isti i nabacio pravo na Osvaldovu glavu koji je zabio gol. Sad, što mu zvanično nije pripisana asistencija, ne'am blage veze. No, to je manje bitno.rogeRF je napisao/la:Sta je sad tacno, ne bi vas 10 pogrijesilo. Ocigledno je da oni grijese
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moj Bojane pa ni Xavi ti nije davao ovakve lopte onomadne u Barci
. Sta reci , fantastican vikend za BH fudbal.
Bude li imao srece sa povredama nece ostati ni godinu dana u Romi !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nemoj ni pominjat' povredekimbo je napisao/la:Moj Bojane pa ni Xavi ti nije davao ovakve lopte onomadne u Barci. Sta reci , fantastican vikend za BH fudbal.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Strah me pravo da se Zeljini ne naloze da se dokazu Susicu! To im uopste nije trebalo, kakav rodjendan kakvi bakraci...karameldar je napisao/la:Fala Bogu svi igraci su zivi i zdravi.![]()
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ko ce se dokazivati? Mozda Zeba ali jaka je konkurencija na njegovoj poziciji. Tako da ne vidim nikakav problem.KONGO je napisao/la:Strah me pravo da se Zeljini ne naloze da se dokazu Susicu! To im uopste nije trebalo, kakav rodjendan kakvi bakraci...karameldar je napisao/la:Fala Bogu svi igraci su zivi i zdravi.![]()
Ali daleko od toga da ja mislim kako mi ne mozemo pobijediti reprezentaciju BiH.
PJANICU svaka cast. Dobro kazu u Romi, ne mogu da shvate kako je Lyon tako lako pustio Pjanica.
- skyisthelimit
kao da gledam neki smeljovac ce osakatiti nekog naseg reprezentativca....Djaba razni Taylori, Van Bomelli i ostali krkani kad ce se tu naci nas covjek
15.10 - 15.06 ...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Kako onaj na Areni priča o njemu sinoć u prvom poluvremenu, reklo bi se da je obični kloc, a ne genijalac kakvih malo ima. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ljubomora je čudoUnknown Genius je napisao/la:Kako onaj na Areni priča o njemu sinoć u prvom poluvremenu, reklo bi se da je obični kloc, a ne genijalac kakvih malo ima.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Sinoc sam gledao zadnjih 20tak minuta, i komentator je bio regularan. Inace zadnje 3,4 utakmice Rome koje sam gledao na Areni, komentator me podsjetio malo na Marjana kad je favorizovao nase igrace u Bundesligi. Uzivao sam, blago receno, u salvama pohvala na racun naseg virtouza Miralema.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Unknown Genius
- Kontakt:
U prvom poluvremenu je govorio da je Pjanić jako loš od dolaska u Romu, da nije ništa pokazao od onoga što se očekuje. Doduše, nije samo njega kritikovao, nego i cijeli vezni red Rome.
A priča se naravno promjenila, kad je čarobnjak riješio utakmicu.
Ako se nastavi pravilno razvijati, ja mislim da ima šanse da jednog dana zaigra čak i u Barci. Jeste da oni imaju svojih igrača, ali LE ima sigurno velike veze sa njima, tako da transfer nije nemoguć. Tbh, nije baš ni za očekivati da se to desi, ali nada(i šansa) postoji.
A priča se naravno promjenila, kad je čarobnjak riješio utakmicu.
Ako se nastavi pravilno razvijati, ja mislim da ima šanse da jednog dana zaigra čak i u Barci. Jeste da oni imaju svojih igrača, ali LE ima sigurno velike veze sa njima, tako da transfer nije nemoguć. Tbh, nije baš ni za očekivati da se to desi, ali nada(i šansa) postoji.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
U jedno sam siguran, gdje god Luis Enrike bude radio kao trener, gledace da sa sobom vodi Pjanica. 
Sto se tice komentatora, mozda je sinoc bio drugi, nisam siguran. Uglavnom u prethodnim utakmicama na areni komentator je svrsavao na svako Miralemovo dodavanje.
Sto se tice komentatora, mozda je sinoc bio drugi, nisam siguran. Uglavnom u prethodnim utakmicama na areni komentator je svrsavao na svako Miralemovo dodavanje.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ja sam gledao na Sky calcio. Tu su dva komentatora bila jednostavno odusevljena igrom malog Mireta.
"Grade giocata di Pjanic", "oooo, e un grande giocatore" itd...cak su spomenuli da igramo sa Portugalom i da ce Mire igrati i da se prva igra u Zenici protiv Portugala 11.Nov.11.
Ljudi su bili odusevljeni Pjanicem, jednostavno odusevljeni, i mislim cak ako sam ih dobro razumio da je Pjanic za njih bio igrac utakmice.
Posebno mi je drago da ga Luis Enrique onako obozava.
"Grade giocata di Pjanic", "oooo, e un grande giocatore" itd...cak su spomenuli da igramo sa Portugalom i da ce Mire igrati i da se prva igra u Zenici protiv Portugala 11.Nov.11.
Ljudi su bili odusevljeni Pjanicem, jednostavno odusevljeni, i mislim cak ako sam ih dobro razumio da je Pjanic za njih bio igrac utakmice.
Posebno mi je drago da ga Luis Enrique onako obozava.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, General505 i 20 gostiju.