FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 26 maj 2010, 19:16

harry_90 je napisao/la:Ma i ja se slazem za djecu Slobode,uvijek sam pisao da se njima treba pruzit sansa,al tesko ce to docekat.

Glavaš je rekao da ce uzeti dvojicu trojicu iz juniora za sljedeću sezonu imaju Bekić, Divković, Okanović, Zonić, Malkić od sljedeće sezone Efendić i još dvojica fino za sad
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2010, 19:20

Frutek je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ma i ja se slazem za djecu Slobode,uvijek sam pisao da se njima treba pruzit sansa,al tesko ce to docekat.

Glavaš je rekao da ce uzeti dvojicu trojicu iz juniora za sljedeću sezonu imaju Bekić, Divković, Okanović, Zonić, Malkić od sljedeće sezone Efendić i još dvojica fino za sad
Valjda ispuni to sto kaze da ce djecu Slobode u prvi tim gurnut,al dok ne vidim to,ne smijem to reci sa sigurnoscu,a sigurno ce zahtjevat da se koji igrac sa strane dovede,ili neki iz nase lige,kad bi nam se vratio Sarajlić,dobar igrac,al bice tesko Buducnost usla u premijer ligu,valjda bude sto od price da se Osmanagic iz Veleza vrati u Slobodu,dosta bi nam to pomoglo,pogotov jer je Okanovic povrijedjen,male su sanse da krene od pocetka lige,ja mislim da u avgustu krece nova sezona.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 maj 2010, 19:23

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

Valjda ispuni to sto kaze da ce djecu Slobode u prvi tim gurnut,al dok ne vidim to,ne smijem to reci sa sigurnoscu,a sigurno ce zahtjevat da se koji igrac sa strane dovede,ili neki iz nase lige,kad bi nam se vratio Sarajlić,dobar igrac,al bice tesko Buducnost usla u premijer ligu,valjda bude sto od price da se Osmanagic iz Veleza vrati u Slobodu,dosta bi nam to pomoglo,pogotov jer je Okanovic povrijedjen,male su sanse da krene od pocetka lige,ja mislim da u avgustu krece nova sezona.

Eh da Mujić nije otišao :( , a Sarajlić ne hvala uopšte nije neki igrač a i igra na strani na kojoj i Bekić koji je od njeg bolji 343 puta
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2010, 19:36

Mujic po meni i nije neki talenat toliko su napricali,ja nista nisam vidio da je pokazao,ma dobro dobar je Bekic ne kazem ja,al sta cemo ako ode ove sezone,koga dovesti ???

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 maj 2010, 19:39

vratit Amera Osmanagica,Jahu i Iliju (hah to je cudo jedno koliko ja volim tog igraca),te dovest jednog spica ,uz ovaj postojeci kadar i eto ti ekipe za evropu.Prodat samo Mujkica,ako vec neko mora da ide.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 maj 2010, 20:01

Šta je sa Mikelinijem jel još u Čapljini gradi karijeru :lol:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 maj 2010, 20:02

čovjek je prošlu polusezonu igrao u Slovačkoj 1. ligi.
al' kako sam kaže teško da će tamo ostati.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 maj 2010, 20:04

Pasha je napisao/la:čovjek je prošlu polusezonu igrao u Slovačkoj 1. ligi.
al' kako sam kaže teško da će tamo ostati.
Sad sam pogledao na transfermarkt jbt kluba samo trojica domacih sve ostalo stranci

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2010, 20:08

Frutek je napisao/la:Šta je sa Mikelinijem jel još u Čapljini gradi karijeru :lol:
Mikeliniji bi bilo dobro vratit ako odu Karadza ili Milosevic,al nesto je se pricalo o njemu nakon meca sa Slavijom u finalu kupa,napad Smajlovic,Mujic i Mostarlic zasad sam zadovoljan snjima,pogotov sa brzim Smajlovicem.Odbrana nam je beton na celu sa Milosevicem,i to treba sacuvat.Sutra je taj famozni 27 maj,da vidimo to za stadion.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 maj 2010, 23:00

gotova je i ova nasa miki maus liga....licno sam totalno nezadovoljan sezonom jer ako je klubu kao Sloboda u cilju da prezivi sezonu i ne bori se za evropu u najmanju ruku,cilj...poserem se na upravu..i to bilo koju...mi NAJMANJE moramo izborit evropu svake sezone...to se mora postavit kao prioritet svih prioriteta...uglavnom...ovaj poraz od olimpika me nije iznenadio mada samiskreno ocekivao bod...e sad...6. ili 8. smijesno mjesto ne igra nikakvu ulogu ....uz svo duzno postovanje za te pozicije treba da se bore travnici,olimpici,rudari itd...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2010, 23:33

Nakon 4 uzastopne pobjede, zlatna serija je prekinuta. Olimpik je bio bolji i slavio sa 1:0.
Ocekivao sam mazoda da bi se ovdje mogao uzeti barem jedan bod, ali bilo kako bilo...... 8 mjesto na kraju jedne mozemo nazvati neuspjesne sezone. Ovo mjesto je osvojeno ponajvise zahvaljujuci Glavasu i pojacanjima koja su stigla na zimu. Smajlovic se pokazao kao najbolje pojacanje i uz nekoliko postignutih golova, mozda je i najbolji igrac Slobode u ovom dijelu prvenstva.
Narednu sezonu pokusati zadrzati postojeci kadar, i uz nekoliko pojacanja stvoriti vrlo jaku ekipu koja ce se boriti za Europu. Ako Glavas ostane, ovakav scenario je vrlo moguc.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 maj 2010, 23:37

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4 ... 1606086430
inace...kako se kaze...1 slika-1000 rijeci 8-) 8-)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 maj 2010, 23:42

sta vam je ovo logo grupe? neki jaran? :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2010, 23:48

slani grad je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?pid=4 ... 1606086430
inace...kako se kaze...1 slika-1000 rijeci 8-) 8-)
Onaj Englez sto sam pisao neki dan,mali dionicar u Newcastle.Bilo bi dobro kada bi se pobratimili snjima,cim je rekao da se tamo prati Sloboda.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 26 maj 2010, 23:50

omerbavarac je napisao/la:Nakon 4 uzastopne pobjede, zlatna serija je prekinuta. Olimpik je bio bolji i slavio sa 1:0.
Ocekivao sam mazoda da bi se ovdje mogao uzeti barem jedan bod, ali bilo kako bilo...... 8 mjesto na kraju jedne mozemo nazvati neuspjesne sezone. Ovo mjesto je osvojeno ponajvise zahvaljujuci Glavasu i pojacanjima koja su stigla na zimu. Smajlovic se pokazao kao najbolje pojacanje i uz nekoliko postignutih golova, mozda je i najbolji igrac Slobode u ovom dijelu prvenstva.
Narednu sezonu pokusati zadrzati postojeci kadar, i uz nekoliko pojacanja stvoriti vrlo jaku ekipu koja ce se boriti za Europu. Ako Glavas ostane, ovakav scenario je vrlo moguc.
Smajlovic je stvarno dobar igrac.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 maj 2010, 23:56

SUtra je 27 maj,da vidimo hocel sta biti u vezi stadiona sto je Raz_ba govorio.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 27 maj 2010, 00:48

harry_90 je napisao/la:SUtra je 27 maj,da vidimo hocel sta biti u vezi stadiona sto je Raz_ba govorio.
Sutra pratimo dnevnike na TV Tuzla, Kantonalna TV i Federalna TV. Kako sam ja obaviješten donijeće reportažu o posjeti kreditora Opštini Srebrnik koji uzimaju pare za izgradnju zgrade Opštine, Ministarstvu obrazovanja, koje uzima kredit za izgradnju univerziteta i Opštini Tuzla o kreditiranju stadiona Tušanj. Sretno nam svima bilo. Ja mislim da će nešto biti od ovoga, ali eto vidjećemo.
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 13:57

Raz_ba je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:SUtra je 27 maj,da vidimo hocel sta biti u vezi stadiona sto je Raz_ba govorio.
Sutra pratimo dnevnike na TV Tuzla, Kantonalna TV i Federalna TV. Kako sam ja obaviješten donijeće reportažu o posjeti kreditora Opštini Srebrnik koji uzimaju pare za izgradnju zgrade Opštine, Ministarstvu obrazovanja, koje uzima kredit za izgradnju univerziteta i Opštini Tuzla o kreditiranju stadiona Tušanj. Sretno nam svima bilo. Ja mislim da će nešto biti od ovoga, ali eto vidjećemo.
Ev maxuz sam nasao TV Tuzlu :D nadam se da ce biti sta u vezi stadiona,ako i dodje,pare dat nekom sigurnom (mada je tesko takve naci),a ne nekom ko ce razdijelit sa ostalima pare za stadion.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 27 maj 2010, 13:58

Neka se zaršila ova sezona, ne ponovila se.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 maj 2010, 14:12

djulba je napisao/la:Neka se zaršila ova sezona, ne ponovila se.
I to sto kazes :D od naredne u nove pobjede,zadrzat postojeci kadar i par pojacanja i borba za vrh je tu .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.