Momciluk je napisao/la:sekerbay je napisao/la:isjecak iz intervjua koji je uradjen s tim covjekom.Znači li to da su sva nebeska tijela u svemiru nastanjena džinima?
-Ne. Samo u nekim slučajevima tamo egzistiraju džini, u nekim slučajevima tamo je neko sasvim drugi za koga mi još uvijek
nemamo ni ime, ali je, uglavnom, sve napučeno, nastanjeno, puno... Sve je puno kao šipak!
Bez obzira što mi znamo da na nekim nebeskim tijelima vladaju takvi uvjeti - ekstremno visoke ili niske temperature,
otrovni gasovi, izloženost čestim udarima asteroida i meteorskih kiša i slično da je po našim mjerilima gotovo nemoguće čak ni zamisliti bilo kakav oblik života?! Ipak, sve vri?!
-Da, tačno. Ne može se taj “život” mjeriti aršinima naše
znanosti, jer je ona u mnogim, pa i u tim slučajevima ograničena, sputana okvirima u kojima se kreće, i dometima do kojih doseže.
Po našem mišljenju, dakle, gore je nemoguć život, ali je za neka svemirska bića život, zapravo, nemoguć ovdje, na planeti Zemlji,
gdje mi živimo! Za treća je bića život moguć i ovdje i tamo, i na mnogim drugim mjestima o kojima još ne možemo ni pojmiti.
Lucidni snovi? Nekad znaju biti strašno iskustvo jer ih ne znam kontrolisati, ali ništa više od toga.