26 maggio che giornataccia... Volevi alzarla l'hai presa in faccia

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pusti covjeka da se malo razveseli nakon onakve sezonemilanist je napisao/la:Opet Chini sa ovim ''svojim'' kupom, mislis da nam je to zanimljivo ?

ne znam, ali svako malo se mora podsjecat' na ovo, cisto da se ne zaboravi, ali i da stavim soli romima na ranumilanist je napisao/la:Opet Chini sa ovim ''svojim'' kupom, mislis da nam je to zanimljivo ? :D
logicno :kafa:Romagnoli13 je napisao/la:I za 20 godina Chini će se prisjećati kupa i Lulića. :kafa:
Juventus loanee Paolo De Ceglie was voted as the Worst Ligue 1 player of the season. [RMC]
Serie A 2016/2017, new reform rules in place. Every club must have 4 academy players, 4 players who spent 3 yrs at club before reaching 21.
tacno me iznenadjujes ponekad...milanist je napisao/la:jel to samo u protokolu za tekmu ili na terenu ?
rope11 je napisao/la:tacno me iznenadjujes ponekad...milanist je napisao/la:jel to samo u protokolu za tekmu ili na terenu ?

Cuj ko ga dovede? Sta ti mislis ko ce?Chinaglia je napisao/la:kakav je ovo majstor, strasan posao ce napravit' ko ga dovede
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.