Slazem se to za kadiju, ali eto neka su mu dali priliku da i on vidi da nije taj kalibar, vidit cemo sta moze ovaj novi trener...buducnost ima rezultate jer pametno rade, imaju 3-4 ciljana igraca sa strane i tjt, mi neke japance kineze dovodimo...a najvise od svega me nervira to sto smo upozoravali upravu da ce se ovo desiti, ne mogu da vjerujem da 90% nas bolje predvidi situaciju od tzv. sportskih direktora, predsjednika i ostale ekipeDeColo19 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 19:57Nemam komentar na ovo sve, 10 bodova malo je, premalo..nisam pametan sta uradit, najbolje sve rastjerat od uprave do igraca.. Al ko ce uzet ekipu sa 10 bodova, kadija nek je 100x nas nije kalibar ni za juniore a kamoli prvi tim..pod cijom licencom radi zanima me jel se i to dodatno placa..? Gledam Buducnost, domaći igraci malo bolji trener i sig nista bolje finansijski ne stoje od nas eto ih u vrhu.. Ne znam, nek nam je Bog na pomoći, 100 god kluba se bliži bolan mi visimo borimo se da ne ispadnemo. Zalosno je ovo sve sta se desava, najgore niko da mrdne da nesto ucini, bojim se da posle ne bude prekasno za sve.. Jbt otplata duga i juniori kad ispadneš iz lige dzaba vam sve onda.